דה וויס VIP

דה וויס VIP

אחרי שהיה "האח הגדולVIP", "הישרדות VIP", "מאסטר שףVIP" ושלל תוכניות ריאליטי עם אנשים מפורסמים, "דה וויס VIP" זה רק עניין של זמן.. (לדעתי) האם אתם בעד העניין? ואיזה סלבס תרצו לראות

הרשימה שלי

קובי פרץ
דור דניאל
זהבה בן
ריטה
מאיה בוסקילה
נתן גושן
רוני סופרסטר
דניאלה פיק
שרונה פיק

בעבר גם אני חשבתי ככה.

אבל העבר אראה אחרת. קובי פרץ רוקדים עם כוכבים. מאיה בוסקילה חי בלה לה לנד+ האח הגדול קורין אלאל האח הגדול. זהבה בן חי בלה לה לנד. דור דניאל גולסטאר, רון שובל גם בגולסטאר. הריאליטי נותן במה היום להרבה מפורסמים

לדעתי הזמנים השתנו

בעקבות כך שכבר אין תוכניות אירוח לסלבס אין במה והבמה היחידה זה ריאליטי אז אין ברירה אחרת.

andre93

New member
אחלה טיעון

אבל אני חושב שהרבה אמנים באמת יפחדו לבוא לתוכנית שבה שופטים אותם ואת הקול שלהם( גם מסיבות מגלומניות שזה מאוד נפוץ בקרב האמנים הנחשבים), שלא נדבר על מפלצת רייטינג כמו דה וויס ששם תהיה השפעה רבה לכל צעד שהם יעשו...

andre93

New member
בשביל זה יש את לה לה לנד

או היכל התהילה...
אם כבר דה וויס vip אז שיביאו את המנטורים בתור מתמודדים

אחלה רשימה

אני הכי מתענין מהרשימה של אותם אנשים מכובדים בנועם טור המון שנים הוא לא היה על המסך מאז הישרדות
אומנם ראינו אותו בקטנה בקמפיינים לצד הסופרמודל בר רפאלי והוא מתפקד בימים אלה כבן זוגה של הזמרת המוערכת קרן פלס אבל ממש ממש תוכנית לא ראינו אותו אז זו הזדמנות נפלאה לראת אותו. ועוד פנינה טורנה המתוקה מהאח הגדול, וגם עדן הראל בהחלט נהדרת.

andre93

New member
אותי מאוד מעניין שלמה שרף שאני מכיר אותו

כל כך טוב בשל היותי מכור לספורט

גם אבי נוסבאום יכול להיות מעניין ומשעשע בגלל שהוא קומיקאי

אבי נוסבאום מדהים!!!

הוא היה לפני עשור בראליטי "האקדמיה לצחוק" לצד הדר לוי ושחר חסון
הוא מצחיק בטירוף

andre93

New member
אני רואה היציע

הוא באמת לא משהו ביציע אבל מעניין אותי איך הוא יהיה במאסטר שף