דה גרייט קאמבק!!!

דה גרייט קאמבק!!!

שיט! מה קורה פה?! רק ויימס ואני עזבנו לקצת, כבר אתם כאלה
?!?! מי צייר את האוקטבו, מי זימן את מוות הזה? No offense meant, of course...
: NON TAKEN טוב, יש לי תירוצים, התחלתי לימודים, וזה קשה להתרגל, אני מקווה שבשבוע הבא אני אוכל להיות יותר. ובינתיים, יאללה! להתעורר! קו קו רי קו ה
זורחת בשמיים
(הכי דומה שמצאתי לתרנגול)! אז אם כבר מדברים על מוות ועל בית ספר... יש סוגיה מאוד מעניינת, מאיפה הוא למד להיות מוות? האם יש את גילדת המוותים?! שמאמנת מוותים צעירים לשלוט במיתות של כל עולם?! אתם מוזמנים להציע רעיונות, איפה היא נמצאת? איזה חלקים יש בה? איזה מורים יש בה? איזה מקצועות? אולי יש לכם איזה תמונת מחזור של מוות מסיום בית ספר? סיפור על הדייט הראשון? שותפים לחדר? קדימה אנשים! יצירתיות! להפעיל את התאים האפורים! להוריד את החלודה מהגלגלים! יאללה יאללה אני רוצה לראות פה איזה תגובה עד היום בחצות! *קול של מורה* כמו ילדים קטנים... רק סובבתי את הגב לשניה......

אווק

New member
נראה לי שהוא למד כמו מורט, רק שהוא

לא פרש באמצע, אבל בכל זאת? מה קרה למוות שלימד אותו? הוא נרצח על ידי המוות המתלמד חסר הסבלנות. שוב, איך אפשר להרוג את מוות? לא יודע. תחשבו לבד. אפשר גם להשתמש באיש הקציר בתור תירוץ, אבל שם מוות החדש פשוט צץ שם כאילו הוא כבר אלפי שנים מוות. מוזר. אם יהיה לי כוח אחר כך אני אולי אפילו אכתוב רעיון מקורי!

המף

לא חייב להיות שהמוות שלימד אותו מת, כפי שראינו באיש הקציר יש הרבה מוותים מכל מיני עולמות, אולי לימד אותו מוות מעולם אחר? ומה בקשר לאוניברסיטה? ודרך אגב, בבקשה קצר את הבונזאי בחתימה שלך, זה גורם לכך שרוב המילים שלך נבלעות אי שם בצידי המסך, אפילו אם הפרסומת לא מסתירה.

Dharmashetra

New member
טוב, נו

כרגיל אני נרתם לאתגר. הפעלתי כמה קשרים באוניברסיטה הנעלמת וקיבלתי ערכת זמן את מוות בעצמך אלי לבסיס. לאחר זמן קצר איתו הצלחתי לבנת את הפרטים הבאים: א. המוות של העולם הזה מתעצבן מהר יותר מהמוות של עולם הדיסק. ב. הוא לא אוהב ששואלים אותו שאלות על העבר שלו. ג. את הגלגול הבא שלי אני אבלה בתור יבחוש מצוי. ד. למוותים יש הכשרה מקצועית. היא נמשכת 4.5 שניות ומנוהלת ע"י עזראל. שיט! אני חייב לנקות את הפנטגרם מהמטבח לפני שהרס"פ שלי יגלה

TheBursar

New member
בחור צעיר, אנחנו עדיין מחכים

לתשלום הראשון שלך על הערכה

ויימס

New member
בעיקרון, מוות צץ ברגע שהיה יצור חי,

והדמות שלו נבנתה כתוצאה מהרעיונות של אנשים בקשר אליו, אני לא חושבת שיש גילדה, אבל אני אפתח את הרעיון ואחזור אליך יותר מאוחר בקשר לזה.

למעלה