דה ברונו בירוק???

miko007

New member
דה ברונו בירוק???

בYNET דווח שיש מגעים מתקדמים על הבאת דה ברונו... במידה ועידן טל לא יגיע לפי דעתי אחד מהזרים הטובים שהיו השנה בארץ ברגעים המועטים ששיחק... שחקן יצירתי והתאקלם טוב כבר בארץ... לפי ספורט 5 הפועל רוצים את דירסאו, האם יש טרייד אפשרי על הכוונת? מה דעתכם? מה המקורות שלכם מדווחים

Olympic Hero

New member
לדעתי מדובר בעוד מלפפון חסר חשיבות

דה ברונו שחקן טוב, אבל זה לא מה שחיפה צריכים עכשיו.

עוד ארגנטינאי מופרע!!!

נגדנו ב4:0 הוא יצא בצהוב שני 25 דקות אחרי שהוא נכנס, אבל עם השריטה שיש לרוני לוי עם דרום אמריקאים אי אפשר לדעת, מה שבטוח שזפאטה מריבר שדיברו עליו לא מזמן הרבה הרבה יותר טוב ואיכותי (וגם עולה יותר אבל זה כבר בעיה של יענקלה שחר)

Ian wright

New member
אסור לוותר על דירסאו

הוא אחד השחקנים הטובים שלנו אפילו שהוא היה בעונה חלשה.

TryAndDie

New member
הגזמת אחי

lemmacantor

New member
הזר הנורמלי היחיד שיש בהפועל ת''א

אבל שלא יבוא על חשבון דירסאו, שחייב להשאר.

TryAndDie

New member
חחחחחחחחחחחחח דירסאו חייב להישאר???

תגיד אתה עושה צחוק..? הוא היה הכי 0 השנה בחיפה! אני מקווה מאוד שהוא יעבור להב*על שרוצים אותו! רק שלא ישאר..

lemmacantor

New member
צה אתה מצפה שירדאו יחליף את טל

דירסאו הוא שחקן שהורס התקפות היריב, מתקל וגם לוחץ על קישור היריבה, אך אם אין לידו שחקנים טובים בקישור שידעו גם להתחיל התקפות, אז גם העבודה שלו נראת פחות טובה.

Cade Foster

New member
טוב נו די כבר

כל הקבוצה נתנה עונה גרועה... מה אתם נתפסים לדירסאו? מן הסתם בגלל שהוא קשר אחורי, עוד חותמת לכך שזהו התפקיד הכי לא מוערך בעולם. ע"ע גאטוסו, אמרסון, רוני לוי בזמנו ועוד רבים וטובים אחרים שמשחקים את אחד התפקידים החשובים במגרש ובגלל שהם לא תורמים למשחק ההתקפה אז הם לא שווים כלום. רוצה להעיף את דירסאו? אחלה. תעיף על הדרך את קולאוטי, קטן, אנדרסון, מסודי, אולארה, ארבייטמן, משומר, קייסי ועוד רבים וטובים אחרים. זה בלתי אפשרי להחליף קבוצה שלמה... אני רוצה להאמין ומאמין שהעונה הזאת הייתה פקשוש חד פעמי של כולם. אל תשכח את דירסאו שלפני 2 עונות, הקשר האחורי הטוב בארץ בפער גדול מהאחרים.

TryAndDie

New member
אני חושב שאתה מגזים

אבל אני מקווה שאתה צודק..לפחות אם הוא ישאר בחיפה

למעלה