דהמשה - לך לדמשק!

ביילי_007

New member
דהמשה - לך לדמשק!

תראו איזה אזרח למופת, וחבר כנסת מעולה! הוא ח``כ (אם אפשר לקרוא לו כך) יו``ר הרשימה הערבית המאוחדת, עבד אל מלכ דהמשה מברק תנחומים לנשיא סוריה - הדיקטטור באשר אסד - על הריגתם של שלושת חיילי המדינה החולה, סוריה. (דרך אגב - סי אן אן מדווח שבכלל נהרג חייל אחד וארבעה נפצעו) באגרת תנחומים רשם הטפיל, דהמשה על ממשלת איחוד הלאומי ``ממשלת טרור לאומי...ופנייה לא לשלום אלא למלחמה ולא רק נגד העם הפלסטיני, אלא כנגד מדינות האזור כולו...ממשלת ישראל פשיסטית...`` אני דורש מהיועץ המשפטי לממשלה, מיושב ראש הכנסת להשהות את לאלתר את דהמשה, ולפתוח כנגדו הליכים משפטים, באשמת עידוד טרור, ואלימות. אני יודע שאני מדבר בחריפות, אבל מאז חברי כנסת ערבים נבחרו לכנסת לא היה אחד שאמר משהו חיובי על מדינת ישראל אותו הוא מייצג. למען הצדק - אני חייב להגיד רק חבר כנסת ושר ערבי שאני מכבד מאוד והוא סלאח טריף - שלא נסחף לאלימות, ולצערי הוא יחיד. תודה,

B.Shokor

New member
לא דהמשה ולא אחרים ילכו לדמשק..

או לכל מקום אחר, כי הארץ שלהם פההההה.. מה אתה רוצה מדהאמשה להגיד, שישראל היא המדינה הטובה ביותר בעולם, שישראל היא מדינתו, שישראל היא אחלה סבבבה...... בזמן שישראל הורגת את בני-העם שלו.. ביילי, אני מסכים איתך שבכל זאת על דהאמשה ועל חברי-כנסת אחרים להגיד משהו חיובי על המדינה שלו, אבל איך תדע איך ההרגשה של הבן-אדם הזה בטור חבר-כנסת? חוץ מזה, יש לך את הזכות לבקש לפתוח נגד דהאמשה הליכים משפטיים. שלך ב.שוקר מ.הפורום

diki100

New member
אני מסכימה איתך במאה אחוזים אבל...

תראה אתה צודק הם באמת לא מדברים יפה כל כך ובאמת יש לך זכות להגיד שהם מעודדים אלימות אבל תן להם לשחק את המשחק שלהם הם עוד יראו שיבוא מישהו וירמוס אותם

B.Shokor

New member
הלוואי..

כי גם אני לא כל כך מתלהב מחברי-הכנסת הערבים.. אה סליחה מכל הכובסה שבירושליים (הכנסת).

למעלה