דג סלומון האם צריך להשרות דג סלומון בלימון .? אשמח אם תענו בבוקר כדי שאכין
א אתיקולה New member 11/10/13 #1 דג סלומון האם צריך להשרות דג סלומון בלימון .? אשמח אם תענו בבוקר כדי שאכין
1מדינת ישראל New member 11/10/13 #2 מקווה שעדיין לא מאוחר דג סלומון לא משרים בלימון בכדי שלא תכבשי אותו הכי קל שבעולם אני שוטפת מניחה אותו על נייר כסף מורחת בחרדל ומעל פלחי לימון ושמן זית סוגרת מכל הצדדים שהאדים לא יברחו אופה בתנור כ-20 דקות
מקווה שעדיין לא מאוחר דג סלומון לא משרים בלימון בכדי שלא תכבשי אותו הכי קל שבעולם אני שוטפת מניחה אותו על נייר כסף מורחת בחרדל ומעל פלחי לימון ושמן זית סוגרת מכל הצדדים שהאדים לא יברחו אופה בתנור כ-20 דקות
M milch New member 13/10/13 #3 פינת הדייג החובב שם משפחתה המקורי של אמי ז"ל היה סלומון. שם הדג הוא סלמון=SALMON יש סלמון אדום ולבן. כיום, קשה להשיג סלמון אדום ורוב הסלמון שגדל באופן מסחרי מבוית וגוונו אדום, זו תוצאה של צבע המזון שמקבלים. ה-TROUT/שמך הוא ממשפחת הסלמון.
פינת הדייג החובב שם משפחתה המקורי של אמי ז"ל היה סלומון. שם הדג הוא סלמון=SALMON יש סלמון אדום ולבן. כיום, קשה להשיג סלמון אדום ורוב הסלמון שגדל באופן מסחרי מבוית וגוונו אדום, זו תוצאה של צבע המזון שמקבלים. ה-TROUT/שמך הוא ממשפחת הסלמון.
raya Well-known member 13/10/13 #1 שתיקנת את שם הדג.... צרם לי אתמול לקרוא "סלומון" אבל הייתי מאוד עסוקה ולכן לא כתבתי תיקון.
1מדינת ישראל New member 16/10/13 #5 צודקת באמת אומרים סלמון ולא סולומון כמו שרשמתי אפילו בלא מעט פעמים אני מתקנת אחרים כנראה שלא ראיתי מה רשמתי לך על התיקון
צודקת באמת אומרים סלמון ולא סולומון כמו שרשמתי אפילו בלא מעט פעמים אני מתקנת אחרים כנראה שלא ראיתי מה רשמתי לך על התיקון