דג,נטע וכל השאר.

narkisa

New member
דג,נטע וכל השאר.

היי אני חדשה כאן,בעינייני הפורום.נהניית לי להשקיף עליכם מהצד ובשקט.לא מתערבת.אבל עכשיו חייבת.אני מכירה את דג עירום מהבית.כבר שנים.ואני מוכרחה לפקוח את עיניכם. האיש חמוד להפליא,חכם ומנוסה בהרבה מאוד תחומים ומעניין מעיין כמוהו.הוא מתקר בשם דג,נשמע קר........אולם מבט אחד בעיניו.ממיס!!!!!!!!! אפשר לכתוב עליו המון.על קצה המזלג. ממני,נרקיסה אוהבת

liatl

New member
נטע והדג

כמובן שהדבר הכי מעניין לצופה מהצד בפורום הוא המחלוקת הנובעת בשל פער הגילאים (ומלחמת הדורות)בין נטע לדג. מעניין מאוד. בהתחלה חשבתי שהדג הוא סתם שוביניסט זקן ומתנשא, ושנטע הראתה לו מאיפה משתינים, אבל אח``כ כשקראתי את נטע הגעתי למסקנה הסופית שהיא באמת מנפנפת בגיל ובאהבות המתוקות עד בחילה שלה. בקיצור, שניהם טיפוסים די לא נסבלים, וסליחה על ההתערבות.

נטע בת 20

New member
יש דברים שעליהם לא אוכל לעבור בשתיקה

lilat זה שיש לך בעיות איתי , זו הבעיה שלך... את לא חייבת לבייש אותי בפורום בפני רבים אחרים !!! את לא מכירה אותי כבן-אדם , את האופי , העדפות , ההתנהגות שלי... כתבת תגובה רק לפי מה שקרת וזה ברור שהסקת מסקנות ש ג ו י ו ת מה שקורה ביני לבין הדג זה עיניינו הפרטי בלבד ולדעתי אף-אחד לא צריך להתערב בזה... נטע

נטע בת 20

New member
יש דברים שעליהם לא אוכל לעבור בשתיקה

lilat זה שיש לך בעיות איתי , זו הבעיה שלך... את לא חייבת לבייש אותי בפורום בפני רבים אחרים !!! את לא מכירה אותי כבן-אדם , את האופי , העדפות , ההתנהגות שלי... כתבת תגובה רק לפי מה שקרת וזה ברור שהסקת מסקנות ש ג ו י ו ת מה שקורה ביני לבין הדג זה עיניינו הפרטי בלבד ולדעתי אף-אחד לא צריך להתערב בזה... נטע

למעלה