דג נחש חדש

Funky Giraffe

New member
דג נחש חדש

עד כמה שזה יישמע חזירי מצדי... ונכון שהאלבום יצא רק לפני חצי שנה... יש כיוון או רמיזה לחומר חדש? הם אמרו המון בתקופה האחרונה שהכיוון שלהם הוא לשחרר אלבום אחד בשנה בערך... ואני מתאר לעצמי שאם הם עשו המון חזרות וכו' ועדיין אין בכורה הם בטוח הספיקו לכתוב חומרים בזמן הזה אז מה נשתנה?

Funky Giraffe

New member
ד"א, כמה מצחיק

היום אנחנו ב24.9, האלבום יצא בדיוק ב24.3... :) היתה צריכה לעבור בדיוק חצי שנה כדי שאני אפתח את הפה בנידון...

chen2408

New member
למה אתה זוכר את זה? ../images/Emo12.gif

אחח 24.3, |הבכיינות| איך אז הכל היה נראה לי כל כך רחוק ועכשיו כשזה כאן אני לא רוצה להשתחרררררר, עירא קח אותי איתך לרמאללה! אין ל חיים בלי ארב"ל! |סבכיינות| אל תתייחסו, חלק ממצבי הרוח שתוקפים אותי לאחרונה, לקראת השחרור. פיטר תעשה לי היתר!

Da Fish Snake

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

" |הבכייניות| " גדול
כרגע המצאת?

Da Fish Snake

New member
../images/Emo6.gif ליסטן (שזה Listen במבטא ישראלי)

כשתרימי ת'מופע סטאנדאפ שלך, תארגני לי כמה כרטיסים חינם

chen2408

New member
אין בעיה

אני אתפנה לזה מיד כשאני אסיים לחלק את השדיים שלי בין כל אלה שביקשו קצת. זה עשוי לקחת קצת זמן...

chen2408

New member
אכן

אני מתעוררת כל בוקר בצפייה ליום שאני עומדת לחוות וישנה כל לילה עם תחושת סיפוק מחיי. תתפלא, אבל יש משהו מאוד מספק בלעשות משמרות לילה ולצעוק על אנשים לא להשתין על החומה. מאוד מספק. צר עולמי כעולם ג'וק מחוץ.

chen2408

New member
כי מציפים אותי

די אנשים, אני יודעת שכולם רוצים בקרבתי אבל גם אני צריכה קצת לנשום... סתם סתם, אין לי כח למסנג'ר...

parnar

New member
שמע

חצי שנה לעזאזל עברה ועוד לא הייתה הופעת בכורה... ברור שיש להם עוד פרויקטים וחיים אישיים ובינתיים לא שומעים מהם כל כך... אני כמעט בטוח גם שהם עובדים על חומרים חדשים גם

chen2408

New member
תמיד בא לי לשמוע עוד מהם

ולי באופן אישי גם מתחשק דיסק חדש לפאנקנשטיין

Funky Giraffe

New member
גם Fאנק חדש זה טוב

ד"א יש לנו רדיו בתיכון שהשתלט עליו אחד מי"ב שהוא סקסופוניסט מהתזמורת שלי ואני רואה אותו בכל הופעה של פאנקנשטיין אתם יכולים להבין איזה מוזיקה היתה היום :)) התפוחים, שב"ק ס', פאנקנשטיין, סטיבי וונדר, טאוואר אוף פאוואר :) אחד הקטלניים הרדיו הזה.. אני מוצא את עצמי עומד ליד הרמקולים ורוקד כמו מפגר חח

למעלה