דגני בוקר קלוגס

shaxuca

New member
דגני בוקר קלוגס

ספיישל קיי - באמת איכותיים לירידה במשקל? או שהכל מסחור?

HUMMER H3

New member
תלוי כמה את אוכל

אפשר לאכול חבילה ביום ואפשר לאכול קערה קטנה ומשביעה

gesus

New member
אני לא מאמין...

לשאלתך, ספיישל K הם דגני בוקר פחות משמינים יחסית לכל השאר, אבל בשום אופן הם לא יעשו אותך רזה יותר. בשביל זה צריך להיות במאזן אנרגיה שלילי.

shaxuca

New member
112 קלוריות ללא חלב

השאלה היא איך הדגנים האלה בהשוואה לפייבר וואן, או ברנפלקס.

MidNight Flame

New member
תפסיקו לספור קלוריות, זה עלוב!!!

ככה לא יורדים במשקל, מאזן קלורי שלילי של 200-600 קלוריות פחות ליום זה משהו שקל להשיג בזכות אימון ואכילה מסודרת, לא צריך להתחיל לחשב קלוריות בקוביית שוקולד מסכנה או לחלופין קערה של דגני בוקר!

קל זה דבר יחסי

אני לא רואה מה רע בספירת קלוריות, כל עוד זה לא נהיה משהו אובססיבי. להרבה אנשים שאני מכירה (ואני בעבר ביניהם) אין תחושה טובה של האם הם אכלו יותר מדי או פחות מדי, של מה זה מאזן קלורי נכון, של איך לעמוד על גירעון של פלוס מינוס 500 ולא להגיע בטעות לגירעון של 1000. לכל האנשים האלה, ולאנשים שסתם נוח יותר כשדברים ברורים ומדודים, ספירת קלוריות זו שיטה לא רעה בכלל. מה זה "קל"? ומי אתה שיחליט מה עלוב ומה לא?

MidNight Flame

New member
אענה לך בשיא הכנות,

אין לי בעיה לאכול גם לאפה טובה ואני מפצה על זה באימונים (עד 14 ק"מ ריצה הגוף רגיל יופי טופי) וכן, זה זוועה לספור קלוריות, זה הופך לאובססייה נוראית וראיתי את זה אינספור פעמים. קל זה השקעה של כשעה ביום בה מבצעים פעילות גופנית ורצוי אירובית מסוג כלשהו ואני אחליט מה עלוב בעיני כשאני מדריך כושר וחדר כושר כבר שנה וחצי ויום יום צריך לסבול שאלות מעצבנות כמו כמה קלוריות יש בגמבה... כמה קלוריות כבר יכולות להיות בגמבה?! ויותר מזה - למי אכפת?! יש קווים מנחים שצריך לשמור עליהם, אם זה צלחת יומית מאוזנת, אם זה גיוון, אם זה ויטמינים מסויימים והמנעות מדברים מסויימים אבל אלה רק קווים מנחים, מכאן ועד ספירת קלוריות אובססיבית יש מרחק גדול! חוץ מזה, אצל בחורה אני עוד יכול להבין ספירה כי כמות הקלוריות שאתן מכניסות קטנה בצורה ניכרת מכמות הקלוריות שבחור מכניס וגם אז זה לא צריך להתבצע באובססיביות.

gesus

New member
איפה אתה מאמן?

תגיד לי כדי שאדע לא להגיע אלייך. מי אתה שתקבע מה עלוב ומה לא? חושב שספירת קלוריות היא אובססיבית? מה עם העמסת קלוריות? זה לא אובססיבי? או בכלל התעסקות באוכל? אני מסכים איתך שעלולה להתפתח אובססיה לספירה, אבל זה אצל סוג האנשים שיש להם מבנה מוחי של מוכנות לפיתוח אובססיות וזה לא משנה אם זה לספירת קלוריות או לחצית כביש על הקווים הלבנים, אבל מכאן ועד לפסול מעקב אחרי קלוריות הדרך עוד ארוכה (וזה אני אומר כבעל תואר בפסיכו').

MidNight Flame

New member
כבעל תואר בפסיכו'

באמת עדיף שלא תגיע אליי. אני מאמן בצבא וזה מספיק טוב כדי לספר לך שאני שונא לשמוע שאנשים בודקים כמה קלוריות יש בעגבניה, זה אובססיבי!!! הדבר היחיד שרלוונטי לבדוק באמת זה צריכת חלבון ולעיתים סידן, קל מאוד להעריך אם הגזמת קלורית או שאתה במאזן שלילי גם בלי לספור על הקלוריה.

gesus

New member
מההודעה שלך משתמע ש...

שדי מעצבן אותך ששואלים אותך שאלות סתמיות של כמה קלוריות יש בעגבניה ובצדק. התפקיד שלך זה לאמן, לא להכין תפריטים. אבל מה שקורה זה שאתה עלול להשליך את הסלידה שלך על אלו שאתה מאמן אותם ושואלים אותך שאלות תזונה קטנוניות.

MidNight Flame

New member
שמע, זה לא היה נורא אם זה היה...

קורה פעם ב... אבל זה משהו יומיומי. אני משתדל לא להראות להם כמה זה מעלה אצלי סלידה אלא להבהיר שזה מינורי ביותר ולא מה שיקבע אם המאזן שלילי או חיובי, מעביר להם את הדגשים ומסביר שהספורט מבחינתי (האירובי במקרה זה כמובן) יותר חשוב מהדקדקנות בתזונה. זה כמו השאלה הניצחית המעצבנת "אם אעשה כפיפות בטן, הכרס תעלם?". ותתפלא, התפקיד של מדריך כושר הוא אולי בגדול לאמן, אבל מהר מאוד אנחנו הופכים למיני תזונאים כי כל השאלות קודם כל מופנות אלינו (החוכמה במקרים מסויימים באמת להפנות לתזונאים) ומיני רופאים כי תאכלס כל כאב מוביל אותם אלינו קודם. זה בהחלט לא נגמר בבניית תוכניות אימון והעברת אימונים.

gesus

New member
זה מה שחשבתי

לדעתי אתה צריך להיות יותר סבלני כלפי מי ששואל אותך גם אם אתה חושב שאלו שאלות סרק ולהפנות לתזונאי. מקרה דומה שקרה לי היה כשדיברתי עם יועץ ההשקעות בבנק בקשר לחשבון שלי באינטרנט והוא במקום לעזור לי שלח אותי לתמיכה הטכנית. בהתחלה התעצבנתי אבל אז הבנתי שהוא לא מבין בזה וטוב שהוא שלח אותי למישהו שכן במקום שהעצות שלו יגרמו לי נזק.

MidNight Flame

New member
לא בדיוק זהה,

העצות שאתן בכל מקרה לא יהיו כאלה שיגרמו נזק, אבל תסכים איתי שגירעון של 400 קלוריות וגירעון של 430 קלוריות זה לא מה שיעשה את ההבדל?

אני האחרונה בעולם שתיספור ../images/Emo6.gif

אני מרזה, יופי, בלי הטירוף הזה
אבל הוא שאל, אז עניתי

למעלה