דגמי נייר

• פותח הנושא seti2
  • פורסם בתאריך

seti2

New member
דגמי נייר

אני זוכר שפעם דיברו פה על דגמי נייר,ורציתי לדעת האם מישהו נתקל במקרה בדגם של האנטרפרייז E? כי חיפשתי ואני לא מוצא. תודה!

itstzar

New member
אני עדיין מחפש, את E ו D עדיין לא

מצאתי יש A B C , וויאג'ר, דפאיינט, ועוד די הרבה (דווקא יצאו לי אחלה דגמים) , אבל את השתיים האלה עדיין לא הצלחתי לאתר, ואני ממש רוצה את היפה מכל (ה- D למי שתהה
)

seti2

New member
בקשר ל-D

ראיתי איפשהו דגם של NEBULA אז אם אתה יצירתי אתה יכול לעשות מזה דגם של D. אתה יכול בבקשה לתת לי את הכתובת של ה-B,תודה!

itstzar

New member
האמת חשבתי על זה, החלק של הצלחת

הוא זהה , הבעיה זה כל הגוף האחורי, אבל לא נורא, בסוף נמצא גם את זה :) עשיתי עכשיו קצת חיפוש בכל הקישורים ששמורים אצלי ודווקא B נעלמה לי אבל תראה בינתיים פה www.3dpapermodel.com.tw יש שם המון מכל הסוגים (לאו דווקא מס"ב ולאו דווקא מד"ב ) ושוב צריך לסרוק את גוגל, נראה אולי מחר יהיה לי כח,

itstzar

New member
נעלם לו מעל דפי האתר ../images/Emo10.gif

עכשיו אנימצטער שלא שמרתי את הקבצים :(

yanivm1

New member
כל הדיבורים האלה מזכירים לי...

את תוכניות האוריגאמי הקצרצרות שהיו משודרות בזמנו בין התוכניות בערוץ 1, זאת הייתה תוכנית מעולה!

itstzar

New member
כן, עם הבחור והבחורה שלא דיברו מילה

והיו להם מלא דפים
זכרונות ילדות
רק שאת הדגמים האלה ייקח לך כמה שעות לבנות ולא 5 דקות

[TNT]

New member
../images/Emo5.gif אני לא בנוי לדברים כאלה

מצאתי דגם של חלל עמוק 9 (התחנה) אבל אני לא מספיק מוכשר כדי לעשות את אני לא מבין בדיוק מה מתחבר למה. מצאתי גם דגם ממש מגניב של הבאטלקרוזר מסטארקרפתט אבל זה ממש לא ברור איך עושים וישם שם כל מני הוראות ביפנית.

itstzar

New member
קודם כל צריך המון סבלנות

המוווון סבלנות בריסטול חתוך לגודל דל A4 (שיהיה אפשר להדפיס עליו ויהיה מספיק חזק) ושיהיה הרבה סכין יפני דבק פלסטי סבלנות כבר אמרתי?
בטוח שדגם אחד או שניים לפחות תזרוק לפח אז תתחיל בהדפסה באיכות מינימלית תשתפשף ותראה איזה יופי ייצא לך :)

[TNT]

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif כמו שאמרתי אני לא בנוי לזה

itstzar

New member
חבל, זה באמת שווה את ההשקעה

תתחיל בקל, קוביית בורג או משהו

למעלה