דגם טיסן pc9 מישהו מכיר את הדגם?ויכול לתת המלצות?
2 2fly ron jerasi New member 7/5/02 #3 היי , אי מייל שגוי שמת ../images/Emo10.gif המייל שלי הוא [email protected] בברכה רון ג´רסי www.2fly.co.il
היי , אי מייל שגוי שמת ../images/Emo10.gif המייל שלי הוא [email protected] בברכה רון ג´רסי www.2fly.co.il
2 2fly ron jerasi New member 7/5/02 #4 טיסן מהיר "וביצועיסתי" לא כטיסן שני אני מצרף גם תמונה של ה PC9 - פילטוס שלי ( הדגם האוסטראלי)
2 2fly ron jerasi New member 7/5/02 #5 מידע הטיסן לא מומלץ לפי דעתי לטיסנאים מתחילים העוברים לטיסן "שני". דרוש קצת יותר ניסיון ושליטה בכדי להטיס אותו. לא יותר מידי סלחן במהירות נמוכה. לך על הטי 34 בתור טיסן שני , ועבור לפילטוס כטיסן שלישי. בהצלחה.
מידע הטיסן לא מומלץ לפי דעתי לטיסנאים מתחילים העוברים לטיסן "שני". דרוש קצת יותר ניסיון ושליטה בכדי להטיס אותו. לא יותר מידי סלחן במהירות נמוכה. לך על הטי 34 בתור טיסן שני , ועבור לפילטוס כטיסן שלישי. בהצלחה.
H hifly New member 7/5/02 #7 כל המידע נמצא באתר -טיסני ראשון נתונים טכנים,גודל מנוע וכל מה שתירצה,זה גם יותר מהיר מהפורום. את כתובת האתר ניתן למצוא ברשימת החנויות באתר FLYHI אמיר
כל המידע נמצא באתר -טיסני ראשון נתונים טכנים,גודל מנוע וכל מה שתירצה,זה גם יותר מהיר מהפורום. את כתובת האתר ניתן למצוא ברשימת החנויות באתר FLYHI אמיר