דגימה מהקליפ...

דודו טל

New member
צילומי הקליפ החדש!עדכון מהשטח../images/Emo11.gif

היום נערכו הצילומים הראשוניים לקליפ החדש של שרית וסאבלימינאל והצל לשיר "הסוד" הצילומים נערכו בתל אביב, וימשכו מחר, שרית נראתה מדהים, וחכו שתראו את התוצאה הסופית,
שרית, לבושה כמו מלאך, כולה בלבן, עבודה של הסטיליסיט המוכשר שלה ארצי, נראתה מהממת, היא רכובה על אופנוע אדום, וכשמתחיל הפזמון היא מפזזת לה, כשחבורה של רקדנים מאחוריה מלווים אותה. כמובן שהבת שלי חן חמי הייתה איתי, ואנחנו נעלה את התמונות מחר, בנתיים רק נמסור דש' להילה ודורית שהיו שם איתנו, ועמלו על הצד הלוגיסטי והבידורי
, ונאחל לכולם לילה טוב.. ממי, אני מקווה שנהנית? אבא אוהב אותך!!!

חן חמי

New member
תודה מאמי שלי

הן התקשרו בדיוק הן נשמות אנחנו נדבר בלילה מאוחר יותר?

חן חמי

New member
רק להגיד

ששרית באמת נראתה ממש ממש טובבבבבבב בעיני הלבישו אותה יפה והיא ממש מצחיקה אותי היא הצליחה להצחיק, עם מה שהיא צעקה לי :) אני חולה עליך שריתוש לילה טוב אנשים

WOW../images/Emo70.gif

בטח זה היה מדהיםםםםםםם שחבל על הזמן בטח שרית פצצה לארצי יש טעם וגם לשרית בבגדים כפרה עלעה שרית בטח מהמת יאלה שיגיע הקליפ כבר ניראה אותו בטח הוא מושלםםםםםםםםםםם!!! שרית חולה עליךךךך

חביתקה

New member
טוב, אז הגעתי הביתה ../images/Emo82.gif

הנהגת עדיין בדרך לביתה
היה ממש מקסים, במעט שהיינו שם ממש נהנתי. שרית נראת פצצה כמו תמיד, יש השקעה מדהימה בקליפ הזה. שיהיה
לכל הנוגעים בדבר...

דודו טל

New member
דגימה מהקליפ...

אז כמו שכולכם כבר יודעים, אתמול והיום צולם הקליפ של שרית וסאבלימינאל לשיר "הסוד". יש המון המון תמונות, אבל מכייון שאני מחכה לאייטם שיהיה בעיתון, אני רשאי לפרסם רק מדגם קטן ומייצג.. אז הנה כמה בהופעת בכורה עולמית..

../images/Emo51.gif על התמונות ../images/Emo47.gif

אז כמו שאתה מבין הגעתי עכשיו הביתה, מאוד נהניתי, היה מ-ד-ה-י-ם!!!
מיוחדת לשרית, שהייתה מדימה כרגיל, ועשתה עבודה מצויינת לדעתי. כמובן לאבי וניר המקסימים... דודו
על הכל, אתמול היום (שלשום, אתמול) היה כייף, אתה מקסים וד"ש לבת שלך...
יום נפלא לכולנו,

חן חמי

New member
הד"ש הגיע

בירורים יותר מאוחררררר..... הוא סיפר לי ששרית אמרה לו שאני הבת שלו מה מה נסגר??????? חחחחחחח

חן חבל"ז ../images/Emo13.gif

איזה קטעים היו שם אתמול בלילה, אבא שלך באיזשהו שלב היה עייף, נתתי לו מפתח של הרכב והוא הלך לישון, אחרי 8 דקות הוא מופיע... אתה מבינה זה שהוא היה מממאאאווודדד עייף! כל מיני קטעים. ההמשך יבוא!

Child Of Love

New member
קלודוווווווש יאווו איך אני מתה עליו

קלודיייייי אין עליך אני מתה עליך חיים שלייייייי איזה יפיוף אתה יאללה (בלי עין הרע...) אני חולה עליך אתה יודע נכון? כפרוניייייי עליך
שריתוווווווש אני אוהבת אותך חיים שלייייייי

Child Of Love

New member
איזה חמוד אבי נכון????

אני מתה עליו הוא בנאדם מקסים. אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם... אתה הקמע שלי... אבי.... תודה על הכל אני חולה עליך....
שריתוווווווווש אני אוהבת אותך חיים שליייי

למעלה