דגיג סקרן

Gorilla

New member
דגיג סקרן

יאיר שלום אני קודם כל רוצה להודות לך על התשובה שנתת לי לגבי ההתאמה אז.. תודה השבוע נודע לי שאני מזל דגים באופק שור (לפחות חושב כך משום שראיתי איזה טבלה בעיתון שאומרת שמזל האופק הוא לפי שעת לידה אז לפי החישוב שלי אני באופק שור 9:00 בבוקר), בכל מקרה תאריך הלידה שלי הוא 3.3.80 ואני מעוניין לדעת איך מזל האופק שלי משפיע עלי והאם יש קשר לכך שאני תמיד נמשך לשני כיוונים מנוגדים ובסוף מחליט על האפשרות הפחות נועזת אם אפשר לומר אודה לך מאד אם תיתן לי תשובה ישירה וכנה כמו התשובה הקודמת.

epitaph

New member
אתה באמת באופק שור...

ולא הייתי ממליץ לך להסתמך על העיתון בכול מה שקשור לקביעה של דברים באסטרולוגיה...וזה מניסיון (לפי העיתון הירח אצלי בבתולה...ולמעשה הוא בדגים). בכול מקרה אני יכול לענות רק תשובה חפיפניקית בשלב זה (אני עדיין לומד עמכם הסליחה...) בקשר לשני כיוונים מנוגדים...לדעתי זה בגלל שיש לך מקבץ של כוכבים שמצויים אצלך במזל בתולה (הירח,מאדים,צדק,שבתאי) וגם האופק שלך בשור דוחפים אותך להיות יותר מחושב ולקחת פחות סיכונים...אבל מזלות המים (שנמצאים קצת פחות במפת הלידה) ובמיוחד השמש בדגים גורמים לך למחשבות מעט פחות מחושבות... -עדי- כל כך עייף...

למעלה