דבש תמרים/סילאן מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית והיכן אפשר לקנות? תודה ושנה טובה!
B baby2004 New member 17/9/09 #1 דבש תמרים/סילאן מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית והיכן אפשר לקנות? תודה ושנה טובה!
M mayush63 New member 17/9/09 #2 honey dates/ dates syrup וככה וויקי תרגם את העניין (אישית מעולם לא נתקלתי בשום מוצר תחת השם הזה כאן, אבל זה לא אומר כלום) ואיפה אפשר לקנות- כלומר? יבשת/מדינה/עיר/שכונה?
honey dates/ dates syrup וככה וויקי תרגם את העניין (אישית מעולם לא נתקלתי בשום מוצר תחת השם הזה כאן, אבל זה לא אומר כלום) ואיפה אפשר לקנות- כלומר? יבשת/מדינה/עיר/שכונה?
Y yonis New member 17/9/09 #4 העשרת אותי מאיה.במשך שנים *סאדן* בשבילי היה כינוי למכונית נוסעים 4 דלתות.סוג שברולט קלאסיק. החכמתני.
ש שי קון New member 17/9/09 #3 אין לי מושג איפה את גרה, אבל ראיתי בשופ רייט ניו ג'רזי וכמובן הייתי עכשיו בלוס אנג'לס ופשוט התעלפתי מהמוצרים והמקומות הישראליים, ממש לגור בת"א.
אין לי מושג איפה את גרה, אבל ראיתי בשופ רייט ניו ג'רזי וכמובן הייתי עכשיו בלוס אנג'לס ופשוט התעלפתי מהמוצרים והמקומות הישראליים, ממש לגור בת"א.
A AdiNH New member 18/9/09 #5 גם לי יש שאלה,חבושים באנגלית? מה זה חבושים באגלית ואיפה מוצאים מיץ רימונים? יש בסופר? תודה ושנה טובה
A Ayelet CA New member 18/9/09 #6 .Quince pomegranate juice can be found in Whole Foods but probably in other markets as well, call them and ask. shanah tova
.Quince pomegranate juice can be found in Whole Foods but probably in other markets as well, call them and ask. shanah tova
B BigMatilda New member 18/9/09 #8 יכול מאד להיות -- זה נחשב נורא בריא בגלל אנטי-אוקסידנטים וכאלה חג שמח ושנה טובה ומתוקה!