דבר ראשון..

חברה25

New member
דבר ראשון..

זה ממש כיף שיש עם מי להתייעץ... למי שלא זוכר לחבר שלי יש טוראט וזה מה שמביא אותי לשאול פה שאלות מידי פעם... אני רוצה להתייעץ עם אישה שנשואה למישהו עם טוראט , אז אם יש פה מישהי כזאת אני אשמח שתכתוב לי מסר אישי. תודה!!

נשואה לטורטי

חברה שלום רב, אני נשואה לבעל טורט ולא הייתי אומרת שזה פשוט בכלל אבל ......... אין כמוהו בעולם, טוב הלב שלו והאהבה האין סופית אלי ולילדים זה משהו שלא קיים בשום מקום, עכשיו אנחנו מנסים להפחית את הטיקים בעזרת הומופתיה ומקווים שזה יעזור,, תהיי אוהבת וסובלנית הכי חשוב !! בהצלחה..

הרחבה...

זה לא פשוט מכמה סיבות: אין אפשרות לצאת למקומות בילוי שקטים כגון: בתי קולנוע מסעדות רומנטיות וכו'.. חוץ מזה האנרגיה הרבה ש"מתבזבזת" על הטיקים מותירה אותו כל כך עייף פיזית ונפשית שלפעמים ישנם ימים שלמים שנורא קשה לנהל שיחה או כל דבר אחר.... אבל בכל מצב לא הייתי מחליפה אותו באף אחד.. על הכל אפשר להתגבר אם מאוד רוצים ויש אהבה באויר. הפחד והדאגה הכי גדולה שלנו היום היא לגבי התינוקות שלנו.. אבל יש עוד זמן, לא רוצים לחשוב על זה עכשיו.

הלנה

New member
אני לא נשואה לטורטניק , אבל..

מתוך ההכרות שלי כאן עם ילדים ובוגרים שלוקים בטוראט אני יכולה רק להגיד שחוץ מהעובדה שהם כולם לוקים ברמה זו או אחרת של טוראט אין להם משהו אחר משותף. לכל אחד מהם את האישיות שלו, את הנקודות החזקות שלו, את הנקודות החלשות, את הדברים הטובים והפחות טובים.. כמו כל אדם אחר. אבל אולי רצית להתייעץ על משהו ספציפי ואני סתם מתערבת... אז סליחה לא התכוונתי, פשוט רציתי לחדד את הנקודה. בכל מקרה, בהצלחה!!!!

yakovs

New member
ואני רוצה לחדד עוד יותר...

אני נשוי למישהי שנשואה למישהו שמשער שיש לו טוראט. גם כל אותן נשים שנשואות למישהו שיש לו טוראט, הן שונות אחת מרעותה. בעצם, אין בינהם אף אחת שממש דומה לשנייה. זאת תופעה מאד מעניינת, אבל אין מה לעשות נגד זה, וגם אין סיבה להתנגד.

שביק

New member
יעקב ידידי, אני "מתה" על התשובות

עם הומור שלך. ואתה כל כך צודק, שאין יותר מזה.

למעלה