דבר ראשון כפיים...

lirazbarbie

New member
דבר ראשון כפיים...

ליבי בכבודה ובעצמה מתחילה שירשור וזה אל קורה הרבה..... אז ההודעות האחרונות בפורום הם... "משעמם פה" "הפורום הפל לחברתי מידי" אני כבר מת/ה לשמוע את הדיסק השני" "נו.. שיופיעו כבר.." אז כל אחד משרשר לפה את דבר מטורף שהוא היה מוכן לעשות בשביל לשמוע עכשיו את הדיסק

חח..יש הרבההה..

סתם..חח..אני לא ילדה שעושה דברים מטורפים מטבעי..אבל אלה הדברים שהייתי מוכנה לתרום: *להגיע אליהם לאולפנים, להגיד להם את מבוקשי ולפצוח להם בשירה של כל השירים מהדיסק הקודם.. (במקרה שלי-זיופים שיכולים לשגע ת'בן-אדם הכי שפוי בעולם..).. אני רוצה לראות שאחרי זה הם לא יוציאו דיסק ומהר..:) *חיה עם דורבנים אמיתיים אצלי בבית למשך שבוע..שיהיו בסלון..:)..אני רק מקווה שזה לא יפריע לתוכים שלי..חח..(למרות שלא הייתי מתנגדת לחיות בבית עם הדורבנים המקוריים המוזיקליים שלי..חחחח) יאללה..אל תבאסו..חחח..שרשרוווו

jowi

New member
הייתי.....

בוא נגיד שהייתי תופסת טרמפים רק עם תחתונים...מגניבות! אבל בבת ים...(כי שם אף אחד לא יכיר אותי), אולי גם בהוד השרון.

מאיגו

New member
הדיסק החדש

רצה לבית של כל אחד מהם(אייל יהיה בתל אביב כי אני לא יודעת איך להגיע לרמלוד........)(אייל יכול להיות בבית שלי!) וצורחת להם:"דיסקדיסקדיסקדיסקדיסק" 4 פעמים!חעחעחע!...הומפ הומפ הומפ... קיצי מיאו! טוב.......אחר כךאני אחשוב על זה.......

למעלה