|דבר קטן

ertydf

New member
|דבר קטן

על מנת לא לאבד את החיבה שיש בליבנו כתושבים בלפיד .הנחתי שפה יש זמן למ' להשתטות, לט' להתעלל בנו ולנו הבוחרים להיתמם ולהיות פסיבים. (בשביל הלא מבינים-העדר ביטוי לעצמיותו של התושב.) המרוץ ראוי לתשומת לב מיוחדת. העתיד בלופ מובטח. ועוד דבר קטן- ט' זומם לעלות על רכבת ההצלחה המרשימה (של אגרסיביות, ביטוי שתלטני או מתנשא כלפי אחרים. עמידה על דעתו. רוצה להשיג את מטרותיו על ידי עוינות.) ולנו אסור ללכת סחור- סחור, ולכן כאשר מישהו התנהג כלפינו לא הוגן. האם על הדברים להישאר כמו שהם? (לנוכח סיפורי הלילה שהולכים ומתפיירים לקראת ה 27 בינואר.) לכל החברים שמגיבים חבל"ז .אין בכונתי להיגרר למעשים ולתגובות .אני שמח שאני מבדר אתכם.צוחק מי שצוחק אחרון.

angel cry

New member
טימי הוא איש ישר , יקר, והגון!

ישלו תוכנית מסודרת, מוגדרת ויפעל למימושה. כמובן שהמציאות יכולה להערים קשיים(ראה תשובתו של אלדד),וכל אדם בר דעת מבין את זה, ולוקח בחשבון. כדי שיתפסו אותך ואת חבריך כאנשים רציניים תציגו תוכנית עבודה שעליה אתם מתכוונים להתבסס. תציגו ולו רק יעד מדיד אחד, שהגדרתם. אם אין לכם את שני אלה, תציגו את האני מאמין שלכם, בצורה נקייה ומזוקקת(מבלי להישען על טימי). מאד הייתי שמחה לשמוע (בכנות) את האני מאמין של אילנה; רחל; שירלי; ארנון!!! כמי, שרוצים להיות נבחרי הציבור, תענו לקריאתי, או שמא נמדדת כאן מידה קלה של התנשאות, שהיא מסווה לריק מוחלט! מצפה לתשובה מהירה, וזיכרו את מילותיו האחרונות של הרב:כי שקט הוא רפש...

שקט הוא רפש....

לידיעה: זהו חלק מהמנון ביתר שנכתב ע"י זאב ז'בוטינסקי ואנא בדקי לאיזה מפלגה משתייך הנ"ל ומה הוא יודע על המנון ביתר (אם בכלל).

angel cry

New member
אמת אחת ולא שתיים

רבותכם לימדו: ארץ בכסף נקנית. קונים את הניר ותוקעים בו מעדר. ואנוכי אומר: אין ארץ בכסף ניקנת ובמעדר גם חופרים וקוברים את המת. ואנוכי אומר: ארץ נכבשת בדם ורק הנכבשת בדם, מקודשת לעם קדושת הדם. וזה יהי יום ומנחל מצרים עד פרת ומים עד מעבר מואב יעלו בחורי וקראו את אויבי ומשנאי אל הקרב האחרון. והדם הוא יכריע: מי השליט היחיד פה. (אורי צבי גרינברג) אל תנסה אותי!!! ועוד משהו- אני לא מזדהה עם המילים. כוח מתקיים רק במצב של עדינות, שפיות, התחשבות. לעומת החולשה שבהפעלת כוח חד משמעי ותקיף. עדיין מחכה לתשובות!

ertydf

New member
תשובה מהירה

אני לא יודע מה אתה רוצה .לי אין בעיה .הנזק שגרם ט לישוב בחמש השנים .ואני מכבד את הפורום .ישנם פרטים שטרם התבררו.ומה זה צריך להיות .לי אין עסק איתך.ומה השאלות לגבי האחרים .אני לא ראיתי השמצות מצדם.ומה אתה יודע עליהם שאני לא יודע.האם אתה יודע בכמה נמכר בית בשטח בנוי של 220 מ"ר על מגרש 480 מ"ר בלפיד .165 אלף דולר .אתה מבין.וכמה נדרש אתה יודע ?ומה שאני מעדכן אני אומר אמת .וכשיש כעס אז זה אומר את שלו .תבדוק מי שם רגל .מי גרם להוצאת נציגים מהועד .מי שיגר מכתבים למשרדים וזה על מנת לטרפד תבדוק תשאל .אז אתה מבין למה המכירה ירדה בלפיד.אני לא רוצה למלא אותך בפרטים .

lubaa

New member
כרגיל סתם דיבוריות

אני עובד ניקאון מנאל מכר בית 95 מטר קוביה שתח 480 מתר קוביה בית מושכעה בית יפה רחוב גלילא 240000 אלפ דולר אני שם מניקיונה * לובה מבין יש איש קוראים טימי שעוסה לחה צרות?? מה עסה לחה נזק בגינה? לובה חושב אתא לו אוהבת אנשות בכלל קול הזמן אנטי ט אנטי מ אנטי ז אנטיתזה מה אתה לו איש טוב. לובה לוקח איש קשה קשה אושה אותו בסדר בסדר* צריחה קצת פוזיטיבה לו שלילטיוה. לובה צריחה לישון מחר עבודה בסופר קשה קשה אולי לובה עובד מזכיר בלפיד. צטערת לילה טובה אולי מחר אתה איתי באולפנה.?*

papageno1

New member
זה לא היה בית. זה היה שלד.

בבקשה לדייק. זה לא היה בית. זה היה שלד. ertydf, אתה מתנהג בצורה קצת מוזרה. עכשיו אתה מאשים את טימי בנפילת שוק הנדל"ן בישראל. נו, באמת. שחר

ertydf

New member
מה זה משנה ולמה אתה מגיב ולא ט

לוקחים אחריות:למה לבלגן שט מוביל את הישוב .אני לא שלם ואני לא מעונין שאחד שלא שילם מיסי ועד .יקח אחריות .ושים לב בעמוד 6 רשום שט ומ הצליחו לגייס ולשמר 9.5 מיליון שקלים לא אני אומר וכותב . ושים לב לשמר .ומצינים שלא נוצל על ידי ועד הישוב .לי זה אומר פשוט היה כסף. וט מנע איך לא יודע ולא מענין אותי איך אבל מבחן התוצאה שט הכשיל את הועד.ועוד שט גורר את מ ומצד אחד באים לישיבה ומצד שני מנהלים חוגי בית נגד הועד המכהן .לי זה נשמע נראה לו הוגן לא ישר לא אמין .ושים לב הישובים השכנים שמרו על ערך הנדלן ולפיד רק יורד תזמין אנשי נדלן ותשמע .לי זה אומר שאת ט בחמש השנים שעברו זה לא ענין.מה שענין את טזה הנקמה בטו .ומה ואיפה הוא היה עד היום הוא היה שמה כן שמה .במלחמה מול טו .אני לא פגשתי את ט בחמש השנים שעברו .אני יודע עוד פרטים ואני עדין מאוד יש לי זמן להשתתף בחוגי בית של ט והוא לא מכחיש י

lubaa

New member
לקח לך הרבה זמן לחשוב בשביל

לכתוב שטויות

angel cry

New member
עוד ועוד מאותו הדבר

תציג: תוכנית פעולה/ יעד מוגדר/ אני מאמין

למעלה