דבר סותמת הפיות:

דבר סותמת הפיות:

למנהלי הפורום יש גם תיבת מסרים וגם אי-מייל. מי שיש לו בעיות עם ניהול הפורום מי שרוצה להעיר לנו על הודעה זו או אחרת שצריך למחוק מוזמן לעשות זאת במסרים או באי-מייל, כמו שעושים זאת גולשים אחרים בפורום וזוכים לתשובה. מנהלי הפורום לא יתנו לעשות בלאגאן בפורום ולא משנה אם זה טרול או חבר קבוע בפורום. אוי אבל אני גולש מסלולארי ואין לי תיבת מסרים...בעיה של הגולש. תגש לעמדת המחשב הקרובה או תכנס לצ'אט ותבקש ממישהו שם שגולש ממחשב לשלוח למנהלי הפורום הודעה. מנהלי הפורום לא יתנו לאף גולש בין אם זה טרול ובין אם זה גולש קבוע להרוס את האוירה בפורום. ודבר אחרון, ביממה האחרונה מנהלי הפורום זכו לכינויים כגון: הזוג המוזר איש הריח מטורף ועוד ועוד ועוד אותם גולשים, שלא אנקוב בשמם אבל הם יודעים מי הם, צריכים להתנצל בפני מנהלי הפורום - בפומבי! כמו שהקללות כלפינו היו בפומבי. גולשים אחרים שהעיזו להגן על מנהלי הפורום זכו גם הם לכינויים מעליבים כגון: נמלה מיניאטורית. מנהלי הפורום לא יתנו לאנשים שקשה להם להתבטא בצורה תרבותית לכתוב בפורום, בין אם הם חרדים או לא. בלאגניסטים וגולשים שאינם יודעים להתנהג בצורה תרבותית - אל יתפלאו שימצאו את עצמם יום אחד חסומים מהפורום. שלחתי הודעות אזהרה במסרים לכמה מהגולשים כאן (ושוב: אוי...אני גולש מסלולארי ואין לי תיבת מסרים; תשובה: זה ממש לא מעניין את מנהלי הפורום), כדי שלא להעליב לא אנקוב כאן בשמות. גולש שנחסם מוזמן לשלוח מסר למנהלי הפורום ולדון איתם בהסרת החסימה. הודעות בנושא מעל גבי הפורום - ימחקו. כמו שאמרתי, מנהלי הפורום לא ירשו בלאגאן בפורום. עוד דבר: מנהלי הפורום לא חייבים דין וחשבון אלא להנהלת הפורומים של תפוז בלבד ולא לגולש זה או אחר. בקשות חוצפניות בסגנון של ציווי כגון: "תמחוק ומיד" הינם חוצפה ממדרגה ראשונה. עד כמה שבקשה יכולה להיות צודקת - יש צורה לדבר. מנהלי הפורום לא שכירים שלכם ולא חייבים לעשות שום דבר בשבילכם. מנהלי הפורום לא יתייחסו לבקשות שיעשו בצורה של ציווי. כל הודעה נוספת שתחזיר מחדש את הבלאגאן שהיה היום בפורום - תמחק. אזהרה נוספת לא תנתן. דבר אחרון: מי שניהול הפורום לא מוצא חן בעיניו - יודע לבד איך להגיע להנהלת הפורומים של תפוז כדי להתלונן...

דוסית1

New member
"כל הכועס... שולטים בו"....

אריאלה, אני מבינה את הכאב והכעס שלך, הוא בהחלט מצדק. חברה, קצת הכרת הטוב... אריאלה ואיש הרוח לא חייבים לנו שום דבר, הם רק רוצים שהפורום יתנהל בצורה חרדית תרבותית. נקוה שלא יקרו לנו תקלות כאלה בעתיד!

אוי דוסית, אם היית באמת מכירה אותי

היית כבר יודע שההודעה הזאת לא נכתבה מתוך כעס
ההודעה בסגנון הזה נכתבה אינספור פעמים בפורום חוזרים בתשובה ובפורום דתיים כשהיו שם בלאגאנים. זה הנוסח הקבוע שלי כשיש בלאגנים - עם שינויים קטנים שמתאימים לתקופה

חנוך617

New member
יופי. אבל אריאלה, כדי

שנשאר עם טעם טוב, תחזירי את זאביק/בן מלך. אני מאמין שכולם למדו לקח. את מחזירה? תפתחי לו הודעה.

חנוך617

New member
כבר כתבתי שאני

לא מתכונן להמשיך לתרום לפורום... מבלי שהאמת תצא והוא יוחזר. די. נמאס לי. תחזירו אותו וזהו.

שוב: התייחסתי לזה בהודעה שלי

ובקשר אליך: מה זה איום? אתה רוצה תתרום. לא רוצה - אל תתרום. אני לא מחייבת את אף אחד לכתוב בפורום ואני גם לא אתחנן בפני אף אחד שיכתוב בפורום. אם אתה מתעקש שלא לכתוב בפורום כל מה שנותר לי להגיד לך זה: צאתך לשלום.

חנוך617

New member
הענין הוא שקשה

לי להרגיש שאני תורם למקום שלא מתנהגים בהגינות כלפי מי מהחברים בו...

נדמה לי שמי שלא התנהג בהגינות

זה זאביק, ואל תשחק לי אותה בפוזת הקוזק הנגזל. לא שייך שכל אחד ישתולל, ואחרי יבוא ויתבכיין, "סוף מעשה במחשבה תחילה", אריאלה חזקי ואמצי.

BigKay

New member
אז מה נסגר אתך. אתה נשאר או לא...

רוצה לדעת אם לעזוב... מוציא שפתיך תשמור.. תהיה גבר. איימת תקיים.. האמת, מבחינתי תישאר, אבל תתנצל לפני המנהלים, אבל זו רק דעתי..

חנוך617

New member
זאבי שלח לי מסר שבגלל שחסמו

אותו, זה לא סיבה שאצא גם. לפחות אני אכבד אותו ואשאר. ההתנצלות תבוא.

מתנדב

New member
אם זאביק שלח לך מסר הוי אומר

שהוא נמצא ליד מחשב שהוא יכול לשלוח לך מסרים, ואתה גם נמצא ליד מחשב שאתה יכול לקבל מסרים, אז השאלה היא לשניכם אז למה הוא לא שלח מסר לאריאלה או לאיש הרוח על זה שחסמו אותו ושהוא רוצה לחזור לפורום? במקום לעשות בלגן שלם בפורום, והשאלה מופנית אליך גם אם אתה יכול לקבל מסר אז למה דברת על כל זה בפורום ולא בפרטיות דרך אריאלה במסרים?...

אוי כמה צביעות שיש בהודעה הזאת...

ומה עם חוסר ההגינות כלפי מנהלי הפורום? מה עם גולשים שמקללים את מנהלי הפורום וגולשים אחרים שרק מעיזים להגן על מנהלי הפורום? אני מניחה שזה לא מפריע לך... לא ראיתי אותך מוחה שקראו כמה וכמה פעמים למנהל הפורום שנועץ שרשורים מטורף. למנהלת הפורום שנועצת את השרשורים שלך כדי לטפוח לך מעט על השכם כהכרת הטוב מכנים "מטורף" על כך ובעיניך זה לא התנהגות שאינה הגונה. את איש הרוח כינו החברים שלך כמה וכמה פעמים איש הריח ככינוי גנאי ולך זה לא מפריע. זאת כנראה לא התנהגות שאינה הגונה. מותר לכנות בכינויי גנאי את מנהלי הפורום. זאת התנהגות מאוד הגונה. לכנות את מנהלי הפורום "הזוג המוזר" ככינוי גנאי זה גם דבר שהוא כנראה מאוד הגון בעיניך... חנוך, מספיק עם הצביעות. כמו שאמרתי:
אני לא מכריחה אף אחד לכתוב בפורום.
מי שחסום ורוצה לדון בהסרת חסימתו עם מנהלי הפורום - יעשה את זה בתיבת המסרים ויזכה לתשובה ולא מעל גבי הפורום.

חנוך617

New member
אריאלה, את חטאי אני מזכיר היום

והם: שלא מחיתי כשזילזלו. אך תדעי שלא ראיתי את כל הדברים שכתבו עליכם. אך מה עם ההתנצלות של המזלזלים ברבנים? מי יותר חשוב?

סליחה שאני אומרת את זה אבל...

אתה מנסה להיחלץ מהעניין ע"י שטויות והבלים. אתה יודע טוב מאוד שאין שום קשר בין הדברים.

למעלה