דבר נוסף להיום

מצב
הנושא נעול.
דבר נוסף להיום

דבר נוסף להיום

רבים מהטכנאים חשבו כבר אז כי שוק המניות שבר את רמתו הטכנית והוא בדרכו מטה ,בדיעבד מה שלא קרה. מסיבה פשוטה שמדד המעוף השבועי לא חצה אולם כעת נבנית תבנית דגל שלמעשה נשברה היום אולם יש לחכות עוד כמה ימים ולראות שאכן האיתות אמין. קו ההתנגדות השבועי יורד מפסגת ה 580 מטה ומתנגד לשוק נכון להיום ברמת ה 509 ואילו הקו התומך מגיע מרמת ה 380 (עוד מ 1999 ) והיה אמור לתמוך בשוק ברמת ה 473 מה שלא קרה היום למעשה אם השבוע יסגור המדד מתחת לרמת ה 465 ישנה אפשרות כי השוק אכן יגיע לרמת ה 430 כפי שחשבו בעבר. כריש

ursus

New member
לא יודע למה

לא יודע למה

דבר נוסף להיום רבים מהטכנאים חשבו כבר אז כי שוק המניות שבר את רמתו הטכנית והוא בדרכו מטה ,בדיעבד מה שלא קרה. מסיבה פשוטה שמדד המעוף השבועי לא חצה אולם כעת נבנית תבנית דגל שלמעשה נשברה היום אולם יש לחכות עוד כמה ימים ולראות שאכן האיתות אמין. קו ההתנגדות השבועי יורד מפסגת ה 580 מטה ומתנגד לשוק נכון להיום ברמת ה 509 ואילו הקו התומך מגיע מרמת ה 380 (עוד מ 1999 ) והיה אמור לתמוך בשוק ברמת ה 473 מה שלא קרה היום למעשה אם השבוע יסגור המדד מתחת לרמת ה 465 ישנה אפשרות כי השוק אכן יגיע לרמת ה 430 כפי שחשבו בעבר. כריש
אבל אני לא מסכים אם אף קו תמיכה והתנגדות שלך ואני לא רואה את הדגל אז אולי תצרף גרף ואני עדיין אתמיד בהנחה שלי שהשוק עושה דיסקונטו של העתיד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה