דבר מזעזע קרה

טלמ

New member
דבר מזעזע קרה

http://news.walla.co.il/?w=//565214 בכתבה זו מדובר על החלטת ועדת דוברת לבטל את החופש הגדול ולעשות חודש אחד בלבד במהלך החורף!!!! יש תוכנית גם ללמוד 5 ימים בשבוע (לא רע) אך זה על חשבון המנוחה שלנו ביולי ואוגוסט. אולי צריך ליזום עצומה?

xander55

New member
היה על זה כתבה מורחבת בראש 1

רוצים גם לבטל כמה בגרויות. החופשה הגדולה אמנם כבר לא תהיה חופשה גדולה, ויהיה רק חודש, אבל יהיה גם עוד חודש חופש בין הסמסטרים. אני לא בעד, אבל אם זה יקרה, מילא. יש לנו עוד פחות משנתיים.

Only me16

New member
מה?? מה זה חודש?!../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

התחרפנו במדינה הזאת אה?? החודשיים האלה עפים כמו לא יודע מה.... ועכשיו רוצים לעשות את זה חודש אחד?!?!?

כן, אבל שמים את החודש החסר ../images/Emo54.gif

בחורף... ת'אמת לא יודעת אם זה טוב או רע. כי בקיץ מאוד קשה ללמוד ולהתרכז וצריך את החופש הגדול. אבל מצד שני צריך גם חופש בחורף כי זה מעצבן להגיע לביצפר חולים וגם עם מעילים ומטריות ולחכות בתחנה במבול...

Only me16

New member
אבל יותר קיף חופשת קיץ!../images/Emo107.gif

את מעדיפה חופשת חורף? לשבת בבית ולא יכולה לצאת? או חופשת כיץ לצאת ולבלות...ים שמש וכו'.. יואוו זה כ"כ מבאס!

נכון, לא חשבתי על זה...../images/Emo54.gif

לא יודעת. זה באמת מאוד מבאס...אבל לא נראה לי שאנחנו נזכה לסבול מזה

xander55

New member
אז תסבול ../images/Emo21.gif

אם זה יתממש זה יהיה רק שנה אחת "שתסבול".

Only me16

New member
אתה צוחק?../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

זה באמת סבל! יואוו אתה יודע מה זה בלי חוופשת קיץ? זה כמו דג בלי מחוץ למים! *נסחף מעט*

As I Am

New member
פחח. ../images/Emo103.gif

זה גמככה החופש הגדול האחרון שלי, מ'כפת לי. :>

Only me16

New member
אויי איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

אני עולה רק לי'א... יש לי עוד שנתיים של לימודים ובגרויות...בעעע (דרך אגב...מי את
)

Only me16

New member
אהה היי לין ../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

כמו שסייב אמר אני אייל

רק לי"א?! ../images/Emo54.gif

אתה מבין איזה זקנים אנחנו?! אני לא יודעת מה איתך, אבל אצלי תקוע שאני בכיתה ט' עדיין. ואתה קולט? אני אהיה בת 17 בעוד חצי שנה?! וואי, אני זקנה....

xander55

New member
היא עולה לי"ב ../images/Emo21.gif

בכל מקרה זה החופש הגדול האחרון שלה.

למעלה