דבר מוזר!!!!!!!!

דבר מוזר!!!!!!!!

אז ככה ד"ר קול הרופא הטפל משום מה עז את רמב"ם לחודשים הקרובים, והיום רונית צילצלה לבית חולים בכדי לדעת מה קדימה עושים, והרופא שנמצא שם המליץ על חודש הפסקה, בינתים אני בכאבים חזקים אמורה לקבל כל רגע מחזור, ואם אני מקבלת אני צריכה במיידי להתחיל טיפול!! התקשרנו לד,R קול אשר כרגע עובד באלישע, לשאול אותו לגעתו כי הלא הוא היה אחראי לכל הטיפול מתחילתו, ומה אמר הרופא? שחבל להפסיק טיפול זה טיפול הפשרה הוא לא רואה סיבה להפסקה כלל, ואני ממש כעסתי שככה ניפנפו אותנו מטיפול ברמב"ם בטענה שאני צריכה הפסקה של חודש!!! בכל מקרה היום אני מחכה למחזור ומחר על הבקור אני ורונית מתייצבות בבית חולים להתחלת טיפול, נתעקש על כך!!!! מה דעתכן לא חוצפה???

מירבי*

New member
דרדסית, תיצמדו להוראות של הרופא

המטפל שלכם, ד"ר קול טיפל בכם עד עכשיו, הוא מכיר את התיק הרפואי שלכם, מכיר את המקרה מקרוב ורק הוא צריך להחליט. בהצלחה

איזה כאבים,../images/Emo5.gif

פשוט מתפתלת, המחזר אחרי טיפול הורמונלי חבל על זהמן, הוא ממש נוראאא!! בלתי נסבל!!!!!!!!! בכל מקרה מירבוש, כן אנחנו מחר ניסע ובכל תוקף ניתבע את הטיפול כמו שד"ר קול אמר אנחנו נמשיך באם ירצו או לא. הולכת לנוח בקושי יושבת מכאבי המחזור ביי לבנתים, אני אקח אולי נורופן לא כולה יותר מהכאבים.

תרגישי טוב

אין לי מושג מה הקטע של הבי"ח, תתעקשו לעשות טיפול כמו שאתם רוצים ואני בטוחה שיהיה בסדר !

miri71

New member
דרדסית, אני מאמינה לד"ר קול יותר

מאשר לכל אחד אחר. ד"ר ארליק נראה מעופף וממהר, לייטמן - דאגן ולפעמים מנותק - אי אפשר להבין מה עובר עליו. אולי הוא היה צריך חופש בחורף כשהכרתי אותו... לא יודעת. ד"ר קול רציני, מאוד מרתק אותו הנושא של פונדקאות גם מבחינה מחקרית, יש לו עניין וקריזמה והוא לא חפיפניק. מצטערת לשמוע שכואב לך, אבל כל הכאבים עוברים בסוף, עוד קצת ויהיה בסדר...

מירבי*

New member
סיגל יקירה../images/Emo57.gifבהצלחה מחר../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות למחר, הלוואי ויהיו לך בשורות טובות לספר לנו.. נשיקות ולילה טוב

עינתפ

New member
לידיעתכן, ד"ר קול התחיל לנהל את

יחידת הIVF באלישע, ככה שנראה לי שלא יעשה טיפולים ברמב"ם, תבדקו טוב, טוב לאיזה "ידיים" אתן נופלות, כל רופא דוגל בשיטות שלו. עינת

היום הבנתי שד"ר קול יצא לחופש..

של שלושה חודשים מרמב"ם והוא יחזור כך שאני מודעת לכך. וד"ר ארליך מטפל בי כרגע, רופא מקסים לא פחות מד"ר קול מקסיםםםםםם היום היינו בשיחה אצלו, ואתם יודעים מה משנה ידיים משנה מזל, מי יודע?? יעשו שינוייקל בטיפולי, ואלי זה יצליח, מי יודע??? ונכון צודקת עינת כל רופא ושיטותיו.

למעלה