דבר יפההההה!

westlife rules

New member
דבר יפההההה!

שהולך טוב בכל הפורומים: כל אחת תכתוב את חמשת הבנים הכי יפים בטלוויזיה (כולל להקות בנים- ווסטלייף המושלמים!!!!!!)... כל אחד יכתוב את חמשת הבנות הכי יפות של הטלוויזיה (כולל להקות בנות).. תשתפו פעולה!!!

לאנה

New member
של הטלוויזיה רק?...........

זה לא לפי סדר!: ג´ושוע ג´קסון, צ´אד מייקל מוריי, טום וולינג, קר סמית´, ו........, חייב רק מהטלוויזיה?!, או מלהקות?!

בוא נראה....../images/Emo105.gif

ג´וש (הפשוש) ג´קסון ג´וש (הפשוש)ג´קסון ג´וש(הפשוש) ג´קסון וכבר אמרתי ג´וש (הפשוש) ג´קסון??? נו טוב...הנה עוד כמה: קר סמית ג´וש הארטנט טובי מגוויר (איזה חמוד!!) ג´וש (הפשוש) ג´קסון וזהו נראה לי.... בנות: קייטי (קתרין-למי שלא יודע!) הולמס קתרין זיטה ג´ונס מישל וויליאמס בזי\בסי פיליפס מממ.....זהו נראה לי...

1Shir

New member
יש לי! ../images/Emo68.gif

הבנות: 1.ריס וויתרספון 2.דומיניק סוויין 3.אליסה מילאנו 4.אלישיה סילברסטון 5.קייטי הולמס הבנים: 1.בריאן קיני (הכי גאים שיש) 2.ג´סטין טיילור (הכי גאים שיש) 3.ריאן פיליפה 4.ג´ייסון פריסטלי 5.דרו ולנטיין (דוסון קריק) *מישהי פה יודעת לומר לי באילו פרקים בעונה 4 דרו הופיע ובאיזה לא?*

טוב אז ככה...

אני לא מכירה את השמות האמיתיים של כולם אז חלקם אני אגיד רק אתהשמות של הדמויות: בנות- קייטי הולמס ג´ניפר אניסטון קטרין זיטה ג´ונס טיילור מהיפים והאמיצים שרון מצעירים חסרי מנוח בנים- ג´וש ג´קסון מאט לה בלנק דין מבנות גילמור ניק מצעירים חסרי מנוח ו... ממש קשה לי לחשוב על עוד אחד אז תבחרו בין צ´רלי לדרו מדוסון.

BlueyedQT

New member
טווווווווווווב אז אני...../images/Emo176.gif

בנים: *צ´רלי.. (דוסון דהה) *ג´ס.. (בנות גילמור) *זה קשההה שלושת הבנים של "חברים" (ג´ואי, צ´נדלר ורוס) *פייסי *בריאן וג´סטין (הכי גאים שיש) בנות: *רורי (בנות גילמור) *מוניקה גלר-->חברים *רייצ´ל גרין-->חברים *באפי *ניקול קידמן יפהה (אבל היא מהטלוויזיה?) וזהו.אאהה ושלי הרוב לפי דמויות..

למעלה