דבר הרב

tali_le

New member
דבר הרב ../images/Emo91.gif

"הרב שלמה אבינר מסביר מדוע חיילות מזיקות לצבא והומוסקסואלים הם מסכנים" כתבה מרתקת מפי שאמור להיות מנהיג הדור החדש של המתנחלים ומדבר כאילו הוא נמצא לפחות 200 שנה אחורה... הוכחה לטירוף שהולך במדינה הזאת טלי

מור ד

New member
מה?!

בתור סטרייט אני יכול להגיד ששום טיפול לא יהפוך אותי להומו, ואני בטוח ששום הומו לא יהפך לסטרייט ע"י טיפול... הכוונה שלי היא, שהרב, הזה, כל מה שלא טהור מבחינתו הוא הכל חוץ מבנים סטרייטים, ואני חושב שזה די מגעיל מה שהוא כתב,ושנשים שוות זכויות, ושהומואים הם לא תתי אדם

קוני

New member
זה נכון אבל טיפול נכון ישכנע אותך

שאם אתה הומו אתה שונה! כי זה דרך הטבע, כך הקב"ה ברא את המין האנושי זכר - נקבה הדברים הללו לא מהיום. מאז בריאת העולם הם קיימים. גם אז לא התייחסו להומויים כמצורעים אלא נתנו להם להבין שהם שונים כדי שלא ישכנעו אחרים "בואו תראו אפשר אחרת". שלא יקחו נערים שעוד לא חשבו על קשר בן ובת וילמדו אותם דרך שאינה דרך הטבע. ותאמין לי עם שטיפות מוח שעושים היום לנוער ועם כל סדרות הטלוויזיה בנושא וכל המסיבות והתהלוכות , ילדים תמימים נמשכים לזה ואח"כ מתבלבלים במיניותם

מור ד

New member
אתה הומופוב ואני סטרייט

אם חברה שלי לסבית, והיא מאוהבת, זה כמו אהבה סטרייטית... מה לעשות... בקשר לשטיפות מוח, טלוויזיה ובעיקר טלנובלות מחנכת שבני אדם אוכלים, שותים, נושמים, רואים טלוויזיה ומזדיינים... זה שיש סדרה אחת, ועוד כמה דמיות מפוזרות זה שום דבר לעומת זה ש"גידי שכב עם מאיה, ששכבה עם אבנר, שבכלל דלוק על כלנית שפעם שכבה עם גידי" ודברים כאלה ילדים רואים

taxi555

New member
אוי רבנים כאלה!!!!

בתור אחד שהיה בישיבה עד גיל 17 אני יכול רק להבין למה הוא אומר את זה!! כי באמת החרדים מנסים להסתיר את העובדה שקיימת הומוסקסואליות בישיבות ובכלל אצל החרדים{אפילו שאני מודה שזה מה שקורה כשיש רק בנים סביבך}. הקיצר הוא לא צודק בכלל ובמקרה הכי גרוע להיות הומו זה עוד עבירה בתורה ולא יותר גרוע מהעבירה של לפגוע באנשים ולהוציא עליהם שם רע. יהיה טוב בסוף ביי משה

בתור אחד שהיה בישיבה

עד גיל 17, אתה אמור לזהות שלא מדובר כלל ברב חרדי, כי אם ברב דתי לאומי. וצר לי לאכזב אתכם, אבל טיפול של שטיפת מוח/תמיכה/שכנוע/חינוך - (ובעיקר חינוך) יכול לשנות מניות של בני אדם... בתקופות שונות של ההיסטוריה היו מקרים של חברות שלמות של ביו-סקסואלים וכו´ (אלון מביא את זה בהרבה מהדיונים בנושא) ודיכוי של התופעה יכול להקטין אותה... אני לא אומר חלילה שזה מה שצריך לעשות - אני מאוד לא מסכים עם הדרך הזאת... ובכל מקרה, רציתי קצת התייחסות לחלק השני של ההודעה של טלי -"חיילות מזיקות לצבא" לפני שאתם עונים בזעם וקצף כנגד דבריו של הרב - חשבו שניה על שני צדדיו של המטבע... כי בכנות, עובדה ידועה היא שבנות מפריעות לבנים להתרכז...

קוני

New member
צודק . על זה אי אפשר להתווכח עם

הרב. תראו, אולי הוא קיצוני, אולי הוא וולגרי וכו´ אני לא מסכים עם כל מה שהוא אומר אבל, אבל , אבל, שום דבר לא יעזור כשבחורה בת 19 מסבירה לך איך לאחוז את המאג... או כשהסמלת מבקשת ממך לבוא אליה ל"שיעור" המשך.... אין בחור שלא יחשוב על דברים אחרים באותם רגעים. שלא נדבר על פקוד ופקודה . כמה בעיות נוצרות כאשר המפקד הוא הבוס והפקידות מתרוצצות סביבו, איזה חגיגות הולך שם... לדעתי בנים מקומם בצבא. לא כל דבר צריכים לקחת נגד הטבע המין הנשי הוא דבר נפלא אבל מה לעשות שאלוקים ברא אותו יותר חלש ויותר "מחליש" אחרים... בנות יכולות להועיל הרבה יותר בתחום האדמניסטרטיבי ועל זה אין חולק!!! כל הפמניסטיות ושורפי החזיות מבינות את זה אבל לא משלימות עם זה

הגינגי

New member
עד כאן לא את "לחיי האהבה"

אני לא מוכן לזה, זה ברברי לא אנושי ולא מוסרי!!!!!! אל תצחק על לחיי האהבה! למרות זאת אני רואה שאתה די בקיא בדמויות. נ.ב. יונתן קדמי שולט

למעלה