דבר המנהלת

Mאיה

New member
דבר המנהלת

בוקר טוב לכם מקסימים שלי, וירטואלים וויזואלים. איך ישנתם? מקווה שטוב.אני ישנתי מעט- אבל נפלא! רוצה לאחל לכל אחד ואחת מכם שבוע טוב. ויש לי משהו קטן להקדיש לכם. האמינו בעצמכם בתוככם םנימה שוכנת נפש המסוגלת להגביה אל הכוכבים. בתוככם פנימה קיימת יכולת להשיג את כל מטרותיכם, להגשים את כל חלומותיכם. אל תקשיבו ללהגם של אנשים, אל תפחדו מתחרות, אל תחששו מהחלטות שגויות. בכל התנסות חבויה התבונה שהיא הינה התמורה. האמינו בעצמכם והתקדמו מתוך ביטחון ומתוך אמונה שהנה אתם עתידים לממש את היכולת הרבה הטמונה בכם. מארי יו פוט אוהבת אותכם מאוד, ואני כל כך שמחה שנפגשנו, וכבר הכנתי את הלו"ז למפגשים הבאים. מה קבענו? קיסריה ואחר כך אצל רחל?? יאללה, מחכה לפגוש אותכם שוב ונדהמת כל פעם מחדש בעוצמת האהבה שיש בכם. היא לבטח נדבקת בי! שלכם, Mאיה.(המנהלת..תעמדו בפינה!)

זהרי

New member
למנהלת היקרה

בבקשה ממך החזיקי אותי ער בעבודה כי אם לא אז אני בבעיה... מנהלת יקרה... כבר ספרת להם קבל עם ועדה על החיבוקקקקקקקקקקקק? את לא יודעת שזו הטרדה מינית? מנהלת ועובד? ואז מה אם נהננו מזה...
חוק זה חוק...אני אקרא לשריף ולכל המהססים להצטרף....המנהלת שלנו מאוד מאוד בעלת לב אוהב לכולםםםםם ושמעתי שיש אומרים שהמנהלת נאה מאוד...אבל..לא לגלות... זהרי

Mאיה

New member
לא,לא, לא...

רק לא את השריף!!! בבבקשה, רק לא את השריף!! pleaseeeeeeee...לא יכולה להיות שוב בצינוק. ירדתי כבר 7 קילו רק מיום אחד בצינוק!! אתה קולט? יום אחד!! וואחד עינוייי... והוא לא יכול היה להזכר בשיר :"עוף גוזל" כמה שעות לפני כן? ואתם...אתם לא יכולתם להזכיר לו? נו, באמת, מטומטמת שכמותי מה אני מצפה מחברים?! Mאיה.(מנהלת בדיסטנס)

גיל גיל

New member
אז...

רוצה לצינוק!!! רוצה לצינוק!!! יומיים, ואני יורד 14 קילו!!! שווה!

deep ocean

New member
תודה לך על המילים המקסימות

Mאיוש הנהדרת!!! תגידי, מה קורה? זה לא תקין כל האהבה הזאת אני כל כך אוהבת אותכם חברים שלי כבר השתגעו ממני הם אומרים-מה זה המפגשים האלה מה כל שבת תיפגשו? :))) מחכה כבר למפגש בקיסריה ובבית של רחל!! והודעה לטל וסרמן: סיפרתי לחברים שלי על המפגש וכשהגענו אליך, סיפרתי כמה את מחבקת, ואיך גרמת לי להרגיש טוב בהתחלה, וכמה את מקסימה., אז הם אמרו-" מי, זאת עם המשקפיים?" אז עניתי- "מההההה, איך ידעתם?", אז הם אמרו-"מרחוק כבר ראינו כמה היא מחבקת, ואיזה חום יוצא ממנה". אז זהו, רק שתדעי שמרחוק- חברים שלי שהם טיפוסיים ממש לא רגשיים (זאת אומרת הם רגשיים, אבל הרבה פחות ממני)- קלטו אותך וכמה את נהדרת. זהו. NEED I SAY MORE? כולכם מקסימים ויפים ונהדרים וכל כך טוב לי איתכם!! (מקווה שהבנתם שפירטתי רק לגבי טל, וסיפרתי להם על כולכם)

Mאיה אני בטוחה שתנהגי ../images/Emo13.gif

עם שרביט הניהול ביושר ובהגינות
ורק להזכיר לך זה הזמן לטפל בשריף
, מחכה לגזר דינו, ובכלל איפו הוא נעלם
, היה מפגש וזהו דויד השריף נרדם
יום נפלא רחל-נשמה

Mאיה

New member
וואי, רחלי...

תודה על העיצה...איפה השריף, איפה הוא הפחדן הזה... אהממממ שמישהו יגרור אותו מהמיטה ומיד!!!

בוקר טוב אהובתי ../images/Emo23.gif

מה המצב אחותי? רק עכשיו התעוררתי ואני עדיין אפוף ומרחף לי איפהשהוא, ורציתי לומר לך, המנהלת, בוקר טוב, אני אוהב אותך. זהו, אני אמשיך לנמנם לי עוד קצת, נראה לי, וגיל-גיל, מה זאת אומרת רוצה צינוק? הא? מה אתה חושב שתקבל אצלי יחס מיוחד? אז כן! יאללה קיבלת צינוק! תעשה חיים...
יום נפלא לכולם

זה דבר מנהלת מקסים ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

והטקסט שצירפת הוא יותר ממדהים והוא עשה לי נורא טוב ולימד אותי עוד יותר לאהוב ועכשיו אני אנסה להיחלץ מהשיר הזה שאותי רוצה ל... אההההההה! זהו!!!! נמאס לי!!! הצלחתי - אני שוב יכול לכתוב כמו בנאדם. אז איפה היינו? כן, רציתי להגיד שהניהול שלך היה היום מלא באור ניהול רגיש, מחודד, עוצמתי ועם מקוריות מדהימה ומיד אחרי שאת ההודעה הזאת לכתוב אגמור אני רץ להתמודד עם התרגיל שנתת ברוב חוכמה. אוי ואבוי!... אני תקוע במבנה של שיר... שלתפקיד של חורז-חרוזים מנסה אותי להכשיר... הצילו!!! מישהו?!?! אני לא רוצה לכתוב שירה בכוחי לבחור אשתמש - יש לי ברירה! והנה, אני... מצליח... להיחלץ!!!! פוף!!!

למעלה