דבר המחוללת

דבר המחוללת

ערבא טבא, ערבא טבא. כן, אני יהודייה, למה? מה? על מה אתה שואל? אני לא שומעת טוב, היו לנו תופים ומחולות אתמול, ועדיין לא התאוששתי...... בתולה? אני? איזו מין שאלה זו? לא, אני לא מזילה דמעה, פשוט חם בארצנו בקיץ. אהההההההההההה על ט"ו באב אתה שואל? הבנתי, אז לא נעלבתי, בוא ואסביר לך מה פשר הדבר. אתה יודע שבכל שנה בט"ו באב אנחנו יוצאות לכרמים? אז ככה: אתמול הייתה הפעם הראשונה שלי, דווקא נכון מאוד מצד אבותינו לחהליט שנלבש דווקא בגדי לבן, כל כך חם בעונה הזאת פה, שכל בגד אחר היה גורם לי להתעלף, ולא , אני לא מפונקת, אני דווקא בוצרת ידועה מכרמי יהושע. לבשתי לבן, אמא שלי הכינה לי מין סדין חסר צורה, לו קראה שמלת הלבן. לו ידעתי למה הוא כלכך חסר צורה........אבל לא אקדים את המאוחר. קראנו לרותי, רחלי, יהודית ושרי ויצאנו לדרך - לכרם הקרוב. די נבהלתי כשהתקרבנו, כטבעת עוטפת צור בעבר, כך הכרם, ואל תשאל, כל הצ'וחים מהסביבה הם הטבעת. אני ושרי מאוהבות בחיימק'ה, צור הדסה שכמותו, עלם חמודות, נשבעת לך שאם מישהו צריך לבתק לי, זה הוא. בקיצור, ניסים יהושפט ישב על הארץ במרכז הכרם ותופף על דרבוקה, ואנחנו התחלנו לחולל. היה יום שרבי במיוחד, ומהר מאוד התחלתי לחוש סחרחורת, אבל אז ראיתי, שכל אחת שתופסת את הראש ומתנודדת במקום לרקוד, נלקחת בחטף על ידי אחד הצ'וחים, וזה לא מתאים לי, אז הוספתי לחולל ובדקתי כל הזמן אם חיימק'ה בסביבה. תכננתי שכשיגיע אחטוף סחרחורת, ושרי בהחלט לא מספיק מבינה, היא לא קלטה את העניין. רקדנו בערך שעתיים וחצי ואני הייתי על סף התעלפות, ואז שרי קרסה, ומי יוצא מבין הגפנים ולוקח אותה? נכון, אין צורך להסביר. כבר לא היה לי חשק לכלום אחר כך, אבל אמא שלי הייתה הורגת אותי אם הייתי חוזרת בתולה הבייתה, אז המשכתי והתפללתי שזה לא יהיה יקי, האח האהבל של ניסים. אני לא יודעת כמה רקדתי, פתאום הסתחררתי ומעדתי, ומישהו לכד אותי ומשך אותי אל חורשת האקליפטוס הסמוכה, פקחתי עיניים על הסירה שליד הגשר וגיליתי שזה חיימק'ה. הוא ליטף את ראשי, ונתן לי איזה נקטר לא מזוהה, שהשיב לי את נשמתי בין רגע, אם אתה חושב שהוא קפץ עלי מייד אתה טועה, הוא ג'נטלמן, חיימק'ה שלי. ישבנו ועישנו קצת גראס, ואז הוא התחיל ללטף אותי. אין לי מושג איך ידע, אבל הוא משך משהו בסדין שלבשתי, והסדין פשוט צנח....... אחחחחחחחח חיימק'ה יודע לעשות טוב לבחורה פשוטה כמוני, והמחשבה שאני הופכת להיות אשתו דירבנה אותי מאוד, אחרי ארבע דקות מרגע השלת הסדין, הפכתי לאשתו בדרך אחת, לא עברו עוד ארבע דקות, והגיעו עדים, תוך שלוש דקות קודשתי, והפכתי אשת איש. הייתי מאושרת, אני אגור עם חיימק'ה בביתו הקטן [קטנטן, אבל למי אכפת?] ליד השומרה של הכרם שלו. חיימק'ה לא מיהר לשום מקום, הוא המשיך לשבת ולשוחח איתי, אבל מי מקשיבה? שנה ראשונה ואני נלקחת, איזה כיף. ואז כשהבוקר החל להנץ, הוא לקח אותי לצריף שלו. יהודית, רחלי ושרי כבר היו שם. אתה מבין? יש לו הספק לא רגיל, הוא הצליח לקחת ארבע נשים בט"ו באב אחד. אבא שלי הצליח לקחת רק שתיים, והשנייה הייתה שמונה שנים אחרי אמא שלי. וחיימק'ה? לא יודעת, אשה לא תדבר בגנות בעלה, אבל יש לו בית כל כך קטן, וריח לא משהו מהפה. קניתי נבוט טוב היום בבוקר, הבת שלי לא תתחתן עם עוד שלוש בנות.... הן יחטפו חזק מדי על הראש, וגם בעלה לעתיד אם ינסה משהו כזה. אני להרקדות יוצאת רק בחורשות אורנים מהיום.

tvrui10

New member
מאוד נחמד מפוזרת,נשאלת כאן השאלה

האם המכה מהנבוט הייתה כל כך חזקה שהשפעתה לא התפוגגה עד עצם היום הזה? או שמא זה היה חומר חזק מאוד הגראס שחיימקה נתן לך? אחרת, אין לנו מושג מדוע זכינו לקרוא מאמר ארוך ונוגה זה (ואל תטילי את האשמה על ט"ו באב בבקשה).

../images/Emo45.gif tvrui10 צודק, כולה רוצים

לכתוב קצת על אהבה
,לפחות לכתוב

אני בטוחה לגמרי,

שאם אני אבקש יפה, את גם תסבירי לי מה הקשר בין מה שכרובי כתב, לבין התוספת שלך......לבין מה שאני כתבתי. ובוקר אור לך שוש הקסומה.

אהלן מפוזרת חביבה../images/Emo140.gif

אני מנסה לאט לאט לפרום את ה-
ולהבין מה באמת קורה בכתיבה,אתמול היה חג האהבה,ובגלל שלא מימשתי שום אהבה ודוקא בגלל זה רציתי קצת לראות טיפ טיפה אהבה בפורום,אוקיי הבננתי את הלך הרוח,, אם לא הבנת אותי זה אולי בגלל הבומים שמבמבמים לי את השכל,?אתמול והיום היו הכי הרבה אזעקות(בעכו) מתחילת המלחמה, אולי יכול להיות שלאשה(61) נדפקה קצת הקופסה?
נ.ב,אם ההסבר שלי יצא פרש,,אז

אנטומיה

אנטומיה הפלפון שלי צלצל חמור , דפוק, טיפש........................אוזניים נאטמות... מה? אידיוט-9 ,חדל אישים- 10 ,...........לא שומע כלום.. למה? אני לא מבינה למה התחתנתי איתך. בגלל הזזזזזזזזז שלי, לא? שקט מה קורא מתוקה?, למה את עצבנית. תעזוב מיד את העבודה ולך לגן של הילדה. מה קרא שם? אני בקול מודאג. זו הבעיה שלך, אז תפתור אותה, מנהל דפוק שכמוך. קליק. זו הרגשה מוזרה ללכת לגן של הילדה ללא הסבר מה קרא שם, נפלה וקיבלה מכה, לא שמתי מספיק אוכל בתיק. בכניסה לגן ראיתי כמה ילדים המשחקים בארגז החול עם הגננת. כאשר ראו אותי הפסיקו לשחק ונעצו בי מבט סקרני, יותר מהרגיל. גם הגננת הביטה אבל בצורה יותר ביקורתית. משהוא לא בסדר בלבוש שלי? הרוכסן סגור אין משהוא בולט מהכיסים. אז למה כולם מביטים לי על הזיון, זה מוזר. נכנסתי לכיתת הגן ששם נמצאת המלאכית שלי. שם מסביב למנהלת של הגן ישבו במעגל כעשרים זאטוטים וביתי בראשם. טוב שהגעתה אמרה המנהלת, אני מניחה שאישתך אמרה לך מה להגיד פשוט אנחנו כאן בבעיה קטנה ואינני רוצה ליצור הסתבכויות נוספות. אאאהה. מלאכית קטנה את יכולה לחזור על מה שאמרת לשאר הילדים הבוקר. שיט הבת שלי מקללת, שיט שיט פאק. לאבא שלי יש זנב מקדימה, אומרת ביתי בקול בטוח. ועכשיו נעבור יום אחד אחורה יום שבת אחרי הצוהוריים, אני ישן במיטה נהנה ממנה גדושה של משכחי כאבים. אבא קום, אבא קום. הי מלאכית קטנה שלי. בקול רדום. אבא יש לך משהוא בין הרגליים. ממההה? בעייפות מרים את ראשי לבדוק את הסדין הדק שמכסה אותי. ואני רואה כרגיל את איברי מרים אוהל. לא שתחתון יעצור אותו או סדין של מיטה, והיא שעמדה לאבותינו ולנו ברגע הכי לא מתאים. מה זה אבא? שואלת המלאכית עם הצבעה באופן מדויק על מוט האוהל. באופן רגיל אני יותר איכותי עם ילדיי, אבל בפעם נתתי תשובה עם 5 אחוז מוח פועל. חמודה את מכירה את הכלב של השכן. כן אבא ואת יודעת מה יש לו מאחור כן אבא,זנב אז לאבא שלך יש אחד מקדימה. כן אבא? כן מתוקה, ומלאכית תיקראי לאמא מהברכה, תגידי לה שאבא צריך עזרה עם הזנב. אישתי יודעת כמובן כיצד לטפל בזנבות שובבים. התחלתי מכשכש בזנב בציפיה. הזנב, נזכרתי. כן, הזנב הגדול מלפנים. יש משהוא בפניהם של ילדים קטנים, הרצון שלהם לקלוט כל שביב מידע. טוב, חכם במיטה מה אתה עושה עכשיו? מסביר את האמת לא התעיה, כן מלאכית את יכולה לקום בבקשה ביקשתי. גם כולם יכולים לקום עכשיו, שכל אחד יבדוק מאחור בנקודה שאני אראה לכם ויגיד לי מה שהוא מרגיש. באזור הישבן העליון נמצאת עצם הזנב אשר בלחיצה קלה ניתן להרגיש את קיומה. בקיצור כל ילדי הגן גילו שגם להם יש זנב קטן. המנהלת לא אהבה לחלוטין את הפתרון המוצע אבל החיים חזרו לשגרה. נתתי מבט אחרון במלאכית שלי וחשבתי החיים קשים איתי לפעמים. גם הזזזזזזזזזז.................זיכרון, לא משהוא.

יש צייר אמריקאי מפורסם

שאת שמו שכחתי. חלק לא קטן מציוריו מתאר אב ערום, שבתו יושבת על ברכיו, פנים אליו, גב אליו, וכן הלאה. אחת הסדרות הכי מקבסות שיצא לי לראות. כן? זה מצחיק שכתבת " -'ומלאכית תקראי לאמא מהבריכה, תגידי לה שאבא צריך עזרה עם הזנב'. אשתי יודעת כמובן כיצד לטפל בזנבות שובבים." ? נו, אז חייכו כאן, מה יהיה עם הבחילות לאחרונה? ואני אפילו לא בהריון.

בהחלט כל אחד זכאי לדרך השקפתו

יש אנשים שיראו את ההומור ויש אנשים שיחפשו את הפדופיליה מקווה לתרופה יותר חזקה בענין הבחילות כי ניראה לי שהכתוב משפיע יותר על העין הרוצה ליראות דברים אחרים מהפשט שהוא להבנתך הומור

מענין ביותר

לפי כתיבתך "חלק לא קטן מציוריו מתאר אב ערום, שבתו יושבת על ברכיו, פנים אליו, גב אליו, וכן הלאה. אחת הסדרות הכי מקבסות שיצא לי לראות." אמשיך בסיפור שני נזירים קתוליים יצאו ממנזרם לבקר בקבר עתיק אחד צעיר בשנים ואחד מבוגר דרך ארוכה עברו עד שהגיעו לנהר רדוד אשר חסם את דרכם במקום שרצו לחצות את הנהר עמדה נערה יפיפייה. נזירים נכבדים אולי אחד מכם יוכל לשאת אותי על כתפיו בכדי שאוכל לחצות את הנהר, ביקשה. הנזיר הצעיר סירב מיד באומרו, אסור לנו אפילו לגעת באישה זו שבועת מסדרינו. הזקן לעומת זאת הסכים והעלה אותה על כתפיו חצו הנזירים את הנהר והנערה על כתפי הזקן בגדה השנייה הודתה הנערה לשני הנזירים על עזרתם והלכה לדרכה שני הנזירים המשיכו ללא מילה לקבר הקדוש לבצע את טקסיהם שנים לאחר כך בשעת טפילת ערב במיסדרם הסגור שאל הצעיר את הזקן כיצר כבוד הנזיר הזקן מסוגל להתפלל כאשר ליפני שנים הוא ביצע חטא כל כך בוטה ונגע באישה. הביט הנזיר הזקן לעיני הנזיר הצעיר ואמר אני אומנם נגעתי באישה והעברתי אותה לצד השני של נהר סואן אבל אני הנחתי אותה בצד השני ואתה עדיין נושא אותה וזיכרונה על כתפייך עד עכשיו! לפי דעתי המוזרה יש דברים רעים/לא מוסריים שאנו סופגים/רואים בחיים ההבדל הוא באם אנו מוציאים/מכיאים מעצמינו אותם או שומרים אותם ליום עלבון מול אחר לצערי לא אמשיך להיתדיין עימך בנושא אפשר ליפתוח אותו עד הקיר ובחזרה בתגובות, רמיזות, עקיצות והסברים מהסיבה הפשוטה נושא זה מגעיל אותי ואני לא שומר טינה בפנים יום טוב לך רגוע יותר ופחות עוקצני

חחחחחחחחח - מזכיר לי סיפור דומה

על אחד שהבת שלו (בת 5) נכנסה לו למקלחת. (אמיתי) לא נראה לי כמו סיבה טובה לבחילות.

ורק הבוקר קראתי

וחייכתי לסיפור הלבן שלך היה לי אתמול יום כף וחזרתי הבייתה אחרי שתיים בלילה/לפנות בוקר (ואני כבר על הרגליים,) אז מחוייך לי הבוקר הסיפור ליאור

למעלה