דבר החוגים...

דבר החוגים...

שלום לכולכם, מזמן לא נכנסתי לפורום ומשום שהכל רשום שרשור בשרשור אני כבר לא בעניינים. להלן מספר פרטים על החוגים בכפר-אדומים, ביחוד רגע לפני פתיחת תשס"ח: ההחלטה על ניהול משק חוגים סגור אמורה לספק מספר אפקטים חיוביים, ביניהם, התמקצעות חוגים, הקפדה על סביבה הולמת לחוגים (ניקיון, ציוד וכו'..) ועוד. למי שלא ידע תקורה ממדריכי החוגים תמיד היתה. היא עלתה במעט , כיום אצלנו היא עומדת על 20%-25% (לצורך השוואה באלון התקורה עומדת על 17%, ובעיר על 30%-40%). אנחנו אומנם גובים יותר אבל נותנים יותר, גם למדריכים - כולל תנאים סוציאליים, סביבת עבודה, שיווק וליווי צמוד יותר שלי (גביה, התייעצויות, פיתוח של החוגים, תערוכות נלוות ועוד...). במהלך שיחה עם פונקציות מקבילות באלון ונופי-פרת השבוע גיליתי לתדהמתי שנושאים רבים שמטופלים בכפר לא מטופלים כלל על-ידם והנושאים נרשמו לבחינה וטיפול. ניהול המשק הסגור לא אמור להניב רווח, הרווח שלנו כתושבים הוא באיכות המוצר - החוגים (המדריכים, החדרים, המתקנים והציוד). נכון, השנה לא נפתחו כל החוגים שפורסמו וזאת משום היענות נמוכה ומספר נמוך של נרשמים לחוגים הנ"ל ללא קשר לתקורה. בימים אלו אני שוקדת על תכנון מערך החוגים לשנה הבאה - פרוייקט לא קטן. באמתחתי עשרות חוגים חדשים חלקם זולים יותר וחלקם יקרים, אני מאמינה שבסוף הכל עניין של היצע וביקוש. לי חשוב לגוון כך שכל אמא תמצא עבור ילדיה מענה בתחום הספורטיבי, האומנותי, המוסיקלי וכו'..., וגם שלה ולבן-זוגה יהיה משהו בשביל הגוף והנשמה. מעבר לכך אני מקווה שנחל רפורמה מסודרת של הנחות לאחים, ואולי אפילו הנחה למי שנרשם למספר רב של חוגים. המספרים עדיין לא סגורים יפורסמו באופן מסודר בחוברת החוגים. וזהו...אם לא עניתי על איזושהי שאלה, איתכם הסליחה, אשמח לעשות זאת אם תתחילו שרשור חדש (כדי שאמצא אותה). אה, כן... אני מחפשת עזרה בעיצוב חוברת החוגים - מי מתנדב? שיהיה לכם המשך יום טוב וצום קל לכל הצמים (ט' באב). ענבל דואק

שפרים

New member
חוגים

סביבה הולמת לחוגים: אני משתתפת בחוג פעמיים בשבוע במועדון. אני לא רוצה להגזים ולא אעשה זאת אבל פעמים רבות כשנכנסנו למועדון, המועדון היה מלוכלך (רצפה דביקה, ניירות ,שערות- כן ממש מגעיל). צריך לשים דגש על נושא הנקיון- חשוב מאוד. נשמח אם יהיה חוג ריקוד לבנות הצעירות (גילאי 6-7), משהו בסגנון קצבי וספורטיבי- זה היה חסר השנה להרבה בנות. ודרך אגב, צום ט' באב היה ביום ג' שעבר אבל שיהיה חג אהבה שמח לכולנו.

א ע ד

New member
../images/Emo141.gifחוג להקת מחול

החל מה-02.09.07 יפתח חוג מחול של בילי בימי שני לילדי כיתות א'-ג', מקווה שעונה על הבקשה, ניקיון המועדון - למרות תוספת הניקיון שניתנה השנה (3 ימים במקום יום אחד) ועדיין מלוכלך לפעמים, אז תביני עד כמה התוספת המינימאלית הזו היתה נדרשת ועדיין אנחנו לא מגיעים לרמה האופטימאלית. לגבי הצום... העתקתי תשובה לשרשור שעניתי לפני עשרה ימים וחשבתי שיהיה נכון שכולם יקראו אותה ולא רק מי שמשרשר כ"כ אחורה או מי ששאל את השאלה. ושאהבה תהיה בליבנו כל השנה ולא רק בחג זה... נ.ב. כל הכבוד על העבודה הקשה בנוגע לגן החמישי. חיזקו ואימצו ועדת חינוך לגיל הרך.

hnsa4

New member
לענבל- קב' ימימה

יכול להיות שמדריכה תוכל להגיע הנה.זה בתנאי שיהיו כתריסר נרשמות לפחות,(כאשר לוקחים בחשבון נשירה).אולי, ענבל, תרכזי הרשמה, ונבקש מהמדריכה לבוא, או שיימצא משהו אחר .קודם כל צריך לוודא ביקוש. ידוע על כמה גברים שמעוניינים.אולי תעשי הרשמה גם להם, וההדרכה כבר תימצא אח"כ.מינימום עשרה בקבוצה.

אורנהמ1

New member
תגידו, ימימה היתה כמו גורו לא?

קצת מטריד אותי העניין. מישהו יכול לפרט מעט מהתנסותו?

עבריים

New member
מה פתאום גורו?

היא היתה אישה שפיתחה דרך ללמוד מקורות יהודיים עם אנשים לא דתיים. זה הכל.

hnsa4

New member
ימימה

היא היתה אשה עם יכולות רוחניות.היא יכלה להתרכז בבן אדם ולדעת מחשבותיו, ובהתאם לכך לכוון אותו.היתה אשה מאמינה, ופסיכולוגית , והלימוד שלה התמקד בחשיבה הכרתית,שזה אומר להיות בחיבור של לב-שכל, וע"י עבודה על המידות להגיע לאיזונים נכונים עם עצמך והסביבה שבה אתה מתפקד,לא בכוחניות אלא באהבה.

למעלה