דבר בשושנים

דבר בשושנים

דבר בשושנים. קשה לי להתבטא במילים אכתוב לך אם כן,בחרוזים. גם אתה ידיד נעורי למד ממני,חזר קצת אחרי. אם קשה לך לאמר לי במילים דבר אלי בשושנים. אם קשה עליך שפת השושנים דבר אלי בשפת האוהבים. אך... אל תסגור עצמך מאחורי העננה אל תעביר בי עצב ותוגה, כי לאה אני בתוגה שמסביב ורוצה להריח את פרחי האביב. סתם יום שגרתי עוד-בחיי חזר,חזר אתה קצת אחרי. (ניסיון לשליחת הקובץ הזה)

גל ים..

New member
תודה אלוהיי על זאת המילה......

שאלוהים יברך את המילה כך אמרתי בשקט בשקט הלילה לתוך השמיכה הגדולה תודה לחושך ולדממה כי רק שם יכולה לתהות לחשוב לאמר את מה שיש לי בתוך הנשמה... שאלוהים יברך את המילה הכתובה כך אמרתי לדף הגדול שעמד על שולחן הכתיבה שם בין השוליים לבין הפסים יכולתי לאמר את כל המילים לספר לך על געגוע על אהבה על זכרון מיום האתמול לאמר במילה אחת את הכל... תודה אלוהים על המילה הקטנה על ההגה שיצרת בי ועל התבונה לצרף אות לאות מילה במילה לספר את כל מה שבתוכי רובץ כבר תקופה ארוכה.. אך למה אלוהיי לא מצאת שפה לו הקטנה או אולי הגדולה לאמר לי באמת בלי שום קלישאה שיום אחד לא אזדקק לשום מילה כדי לחוש שוב את פלא בריאתך.. עייפה אלוהיי עייפה מלכתוב על דמעה על כאב על צער ותוגה ששורר בעולמי עולמך.. שלח לי מילה אחת של תקווה שמחה אהבה שלח לי את קרן השמש שכל כך מייחלת לבואה... גל

חן (*_*)

New member
משלוח מיוחד עבורך של מנת תקווה....

גם אם קראת כבר תקווה התקווה- היא חלום לימים טובים יותר התקווה -לחיות בשלום בארצינו ולא במקום אחר התקווה-למצוא אהבה או לשמור על זו שישנה להתעורר עם בוקר עם חיוך בעיניים להתכרבל במיטה, לא לבד, כי אם בשניים לאהוב באמת, להבין גם בלי מילים לצפות ביחד בזריחה- חבוקים.... התקווה -היא צורך להגשים בעצם, התקווה היא החיים

danistar

New member
כל כל מקסים , שתייכן ../images/Emo140.gif

מכל כך מזדהה עם מה שכתבתן , כל כך יפה .. מאחל לכן רק טוב , את אותה קרן שמש ...

למעלה