דבר אלי....

חן (*_*)

New member
דבר אלי....

אל תדבר אלי בפרחים, אל תביא לי בשמים, גם לא מטעמים. אני לא רוצה מנחות, לא צריכה מתנות, או מיני מחוות. דבר אלי במילים, מילים שבאות מבפנים, מילים שנוגעות. דבר אלי בעינייך, במגע שפתייך, בידיים מלטפות. דבר אלי בשפה, בה-רק אני ואתה. דבר אלי עוד ועוד........ -באהבה

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif קסם יקירה

את כל החבילה תמיד טוב לקבל אך אם רק את חלקה את המילים אוהב יותר

חחחח קסם

לרגע לא הבנתי על איזו חבילה את מדברת לאור מה שהיה כאן אמש
ומהיכן לקחת את התמונה של חזיר הים שלי??? הוא שוב ברח מהגיגית שלו?? אוףףף. ואת החבילה כולה כנראה שאף פעם אי אפשר לקבל זה מה שעושה את החיים למעניינים לא? רק טוב!!!

kessem

New member
נורא רוצה

פרחים,בשמים ומיני מטעמים מחוות,מנחות והמון מתנות מילים שנוגעות עיניים בוררות שפתים נושקות ידיים מלטפות אוזן קשבת כתף אוהבת מה כבר ביקשתי??

קסםםםםםםםםם

אמממממ שאלת שאלה קשה, לטעמי לא ביקשת הרבה, אך המציאות היא אחרת ומשונה לפחות אצלכם בני האדם. אצלנו בעלי הכנף הדברים הרבה יותר פשוטים: כמה פרחים עם הרבה צוף, כמה עצים למנוחת הגוף ותמיד בלהקות אך ללא שום התחייבות שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
חחח.... ואני "צנועה" ......

כמה צנועה אני? פרחים בשמים, מתנות מיני בשמים מנחות ומחוות לא די לי בהם רוצה מילים שנגעות עיניים בורקות שפתיים נושקות..... אוזן קשבת כתף תומכת... הגידי את האמת הרבה ביקשתי??????????????

ואני.....מה כבר ביקשתי?

מה כבר ביקשתי? לא ביקשתי ממך תכשיטים לא גלימה או אדרת. לא ביקשתי ממך מטבעות או תמונות למזכרת. רק ביקשתי ממך להיות האחת- ולא עוד אחת! ביקשתי אותך בתוכי להטביע להגיע איתך למחוזות אחרים. ביקשתי ממך אהבתך להביע ביקשתי להיות האחת!

חן כפרה !

כל מה שמנית ,אני יש לי. העניים שלי בורקות כל פעם שאת כותבת. יש לי גם כן אוזן,ברוך השם גדולה ואני מקפיד לסרק את שערותיה בבקר. הכתף שלי קצת כואבת היום,אבל בשבילך אני מוכן ליסבול. ועכשיו השפתיים....אין לך מושג מה שאני מסוגל לעשות עם השפתיים שלי. תשאלי את פנינת החן וגחלולה,ובמיוחד את שרון! את לא רואה שהן כותבות עם עיניים מצועפות....? נכון שגם את רוצה שאצעיף לך את העיניים...?

למעלה