דבר אלי..............

חן (*_*)

New member
דבר אלי.............. ../images/Emo23.gif

אל תדבר אלי בפרחים, אל תביא לי בשמים, גם לא מטעמים. אני לא רוצה מנחות, לא צריכה מתנות, או מיני מחוות. דבר אלי במילים, מילים שבאות מבפנים, מילים שנוגעות. דבר אלי בעינייך, במגע שפתייך, בידיים מלטפות. דבר אלי בשפה, בה-רק אני ואתה. דבר אלי עוד ועוד........ -באהבה

zviki8

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifדוקא כן../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

דוקא צריכה מחוות ואוהבת לקבל פרחים, אך רוצה אותך כל הימים. לא בכחש, ללא סיבוכים רק אתה ואני בלילות אפופים זה בזו בלהט של אהבים. אוהבת לשמוע אותך מדבר כי מילותיך אותי מלטפות, חבר. תשומת הלב ממך ממלאת אותי באהבה

גל ים..

New member
ואהבתי אותך....

אהבתי את דמעתך את חיוכך את חיבוקך את לבבך ואהבתי את יישותך חוכמתך ואת תשוקתך שבערה בדמי הסעירה את חושי הבעירה כל נים ונים בגופי.. ומתגעגעת רעבה חושקת רק בך שתשוב אל זרועותיי שתישק על לחיי שתלחש על אוזניי מילות אהבה מילות תשוקה מילות של עונג לנשמה וחיפשתי כבר בכל הספרים את כל המילים היפות החשובות הקסומות ולו רק כדי ללחוש באוזנך שאוהבת אותך את אהבתך את ליבך אז פתחתי את ביאליק וטשרניחובסקי וגם את אלתרמן ידידי ואפילו את רחל היקרה וכולם רק לחשו מילות יקרות נפלאות על אהבה טהורה נקייה ואני רק רציתי ללחוש מולך שאוהבת אותך את תשוקתך הבוערת בתוכי את חיוכך הגורם סומק ללחיי את תשוקתך ולומר רק לך במילותיו הגסות של דידי מנוסי ומילותיו החצופות של שלונסקי וגם במילים ממש ממש נרגשות של עוד פלוני ואלמוני מארצות ניכר רחוקות שאוהבת אותך בכל השפות ומתגעגעת אליך עד כלות... גל

...

מילים לגעת מבפנים מבט לעיניים מגע חם בשפתיים יד מלטפת. שפה,ללא מילים שבאה ממבטים פשוט,אהבי

zviki8

New member
ללא מילים, רק נוגעים

יד מלטפת, שפה לשפה נושקת, חום בעינים, חיוך על שפתיים. יד ליד משלבת, לב אל לב מחברת, מבטי במבטך שוקע ואני נמסה למפרע. בלי מילים, שפה של שני אוהבים, שרק עורגים ולהיות יחד רוצים, בכל הלילות, בתוך החלומות וגם בימים. ללא תביעות, רק נשיקות מתוקות. ומבטך בלבבי פוגש, את נשמתי ממשש, מרטיט אותה ללא אומר, רק אוהב ושומר. שומר שלא אלך, מקווה שעוד אמשך לקיסמך השופע כמעיין המגבר, נובע!

למעלה