דבר אחד מעצבן

דבר אחד מעצבן ../images/Emo18.gif

אתמול ראיתי טלוויזיה את הפרומו לתוכנית מסך הזהב ועוד פעם משווקים את שירי גבסו ונינט ( ככה לפי סדר זה ) לתוכנית מן הסתם כבר ידוע לכם שנינט הולכת להופיע שם בשיר שלה אז למה זה תמיד צריך להיות שלישייה נכון שאת הפרסום נינט קטפה ביושר בכוכב נולד אבל צריכים לתת לה את הבמה והדרך שלה בתור זמרת הרי למרות הכל שלב ההוכחה היא עכשיו אז זה דבר מעצבן לדעתי מה דעתכם או שאני טועה ??

את צודקת../images/Emo70.gif

לכל מקום שאליו נינט מוזמנת,אחריה מגיעים שירי ושי! אחרי התוכנית,אחרי הסיבוב הופעות כל אחד צריך לפנות לדרכו! קרש הקפיצה הענק שלהם נקטע,כל אחד צריך לעבוד קשה בישביל להשיג את המטרות המוסיקאליות שלו! נינט שרה את השיר הראשון שנכתב בשבילה! ואיכשהו הצליחו להכניס את שירי ואת שי למקום! שירי כדי להגיש פרס ושי מי יודע למה... שיתנו לה באמת לקטוף את הפירות שלה לבד! בלי ההרגשה של הנינט כוכב נולד טייב!!!!!

כמעט לכל מקום שמביאים את נינט

מביאים את שירי ושי אבל לא לכל מקום שמביאים את שירי ושי מביאים את ניננט...חומר למחשבה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ששי ושירי הולכים לכול

מיני מעדונים נידחים וקניונים. ונינט שלנו רק בהופעות טלויזיוניות...

בואי אני יזכיר לך שנינט הופיעה איתם

במועדון באילת,ובפסק זמן... מועדונים נידחים...חחחח וואלה לא ידעתי שהטי אל יו זה מקום נידח! אבל לא משנהה... זה לא משנה איפה הם מופיעים העיקר שהם מופיעים,זה הכי חושבב

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לא התכוונתי

רק לTLV
בכלל שירי הופכת לזמרת מועדונים... כנ"ל שי
לעומת נינט אז היא הופיעה בכמה מועדונים. לפחות היא לא עושה את זה כול שבוע הם הולכים על סטייל מולאן רוז'
ושלא נדבר על הקניונים...

לפחות מי שמעריץ את שירי יש לו

הזדמנויות לראות אותה...נינט רק בהופעות טלויזיוניות כמו שאתם אומריםם... שירי לא הופכת להיות זמרת מועדונים לא להגזים
היא מופעיה בשביל הקהל שלה, ואם אין הופעות אז היא מופיעה סולו במועדונים... מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צודקת 100%../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אותי זה מעצבן כי זה אמור להיות ה-רגע של נינט...אבל מצרפים את שירי ושי.. וחוץ מזה אני חושבת שלכל אחד מהם מגיע ת'רגעי תהילה שלו..

בהחלט צודקת../images/Emo70.gifדיי מרגיז..../images/Emo95.gif

אבל לדעתי זה איזשהו חלק מהחוזה, שהשלישיה המנצחת תשתתף ביחד, בX אירועים למספר של X חודשים או משהו כזה.. הכל פה עיניין מחושב מאוד, חלק מתעשיה שמנסה להרוויח כמה שיותר כסף וכמה שיותר צופים. אז הם בטח יודעים מה שהם עושים.. למרות שזה מרגיז פה ושם קצת אנשים, יש כאלה שמוכנים להמשיך ולראות את השלישיה ביחד - לנצח. נו טוב..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif והאמת נינט של כוכב נולד

עם "הים של דמעות" כבר נחרש יאללה הגיע הזמן לנינט והקריירת סולו שלה

m G m

New member
../images/Emo45.gif זה באמת קצת מעצבן..

אני חושבת שכבר עבר מספיק זמן והגיע הזמן לתת לנינט כבר במה משלה... לבד

hen shane

New member
אני לא מסכימה! כאילו

אני רוצה גבסוווווווווו העם רוצה גבסוווווווו אני חולה על נינט כן? אבל גבסווווו מה זה כל כך מפריע לכן ששירי ושי גם באים? מה זה עושה רע לראות אותם אני לא מבינה........

m G m

New member
חחח טוב שלא הגזמת../images/Emo70.gif

לא אמרתי שזה עושה לי רע לראות אותם ממש לא
אבל עם כל הכבוד עדיין צריך לזכור שנינט היא המנצחת האמיתית היא מספר 1 בבחירת הקהל וצריך לתת לה את הכבוד הראוי ולא בכל מקום שהיא נמצאת לשים גם את גבסו ושירי...לתת לה גם קצת במה לעצמה ולבדדדד כי סה"כ מקום יש רק אחד...

למעלה