אני בהלם על העיתוי של ההודעה שלך...
כל התקופה בזמן האחרון שחזרתי לחרוש על שירים דווקא היה לי כיף ומרגש להנות מכל שיר ושיר שלהם, ברור שתמיד זה מלווה בעצב,הייתי חושבת על זה שחבל שהוא לא חי, וזה שקורט היה צריך להיות היום כבר בן 40.והתחלתי לחפש תמונות של ביתו פרנסיס בין,ואני כ"כ שמחה שהיא דומה לו!! שנשאר ממנו זכר...שהפנים שלה זה בעצם הפנים שלו,וההמשכיות שלו בעולם - לא רק חיה,היא גם "לובשת את פניו"!!! אך תמיד התרגשתי מהשירים והנוסטלגיה ונהניתי מכל רגע ורגע.. רק לפני יומיים יצא לי לראות ביוטיוב שיר מהמופע האנפלאגד של נירוונה.the man who sold the world האמת שזה לא שיר שהייתי נוהגת לשמוע בכלל,אך השבוע כשהלכתי לישון זמזם לי בראש שיר של נירוונה,ניסיתי להזכר, וזכרתי שזה היה בהופעה המדוברת,ואז מצאתי אותו והאמת שאולי בושה לומר,אך רק השבוע הורדתי את השיר. אני ואחותי מאוד אהבנו את נירוונה ובמיוחד אהבנו את קורט!! ולכן קראתי לה לבוא ולהתענג לשמוע ולראות את קורט ביוטיוב במופע.. לאחותי זה עושה עצוב בלב כל פעם שהיא שומעת/רואה אותו. היא גם נהנית ומתרגשת מהשירים הכ"כ אהובים שלהם!! איכשהו זה השפיע עליי שאחותי שיתפה אותי שזה עצוב לה, ובאותו ערב התחלתי לחפש בנט אינפו' על ה"התאבדות"(יש לציין שאני הייתי אז בבית ספר כשהוא כביכול "התאבד") ואז בחיפוש בנט נחשפתי לראשונה(לצערי זה היה צריך לקרות ממזמן) לעובדה שיש הרבה ממצאים שמוכיחים שמשהו מאוד מסריח קרה שם. אני מאוד מסכימה עם הראיות וההגיון שאומרים שבעצם מישהו רצח אותו(שאישתו מאוד בעניין וקשורה לרצח שלו מטעמיה האישיים). מאז ה"גילוי" שלי שבא באיחור של 13 שנה אני דיי מתאבלת עליו... זה נחת עליי בבום!!! מאז(כולה יומיים) אני חורשת בנט וגם חורשת על השיר the man who sold the world ומתחילה לבכות בכל פעם שאני שומעת אותו שר את השיר הזה.. השיר מאוד עצוב גם אם אני לא מקשיבה למילותיו... שומעת את קורט שר את השיר הזה כאילו הוא מתאבל.. והדמעות שלי זולגות ללא הפסקה... אני מבינה לליבך מאוד,אך רק השבוע זה ממש התחיל להכאיב.. לפני זה עוד הייתי תמימה,אך עדיין זה תמיד היה מהול בכאב על אובדן של זמר שמאוד אהבתי בצעירותי..