דברי הבל ושטות

מוצארט

New member
דברי הבל ושטות

אני רוצה להביע כאן מחאה, על כל דברי השטות וההבל שהיו בשירשור שנפתח ע"י - מזרח ושות'. כולי מתמלא בחילה, על-כך שאנשים מסוימים מכפישים את שמם של אנשים ישרים ויקרים לרובנו. בין אם הדבר נעשה בצחוק, ובין אם הוא נעשה ברצינות, לא צריך להיות כדבר הזה בפורום, ובטח שלא בפורום בנ"ע, שמגדיר לעצמו חיים של קיום תורה ומצוות, והנ"ל הוא בדיוק ההיפך. אם ייפתח שוב שירשור שכזה, אדיר את רגליי (ואצבעותיי) מפורום זה לצמיתות. בכבוד רב, בצער רב, יוסף.

מוצארט

New member
טוב, כיון ש...

אין סיכוי שמשהו ישתנה כאן... נפרד אני מהפורום הזה. שיהיה לכם רק טוב.

מוצארט.....

את עוזב????? אנשים כולם עוזבים את הפורום ....? אנשים על תעזבו ...... ומה יהיה בסוף מי ישאר ?

mayakol

New member
../images/Emo12.gif מה נסגר איתך תגיד לי???

תחילה אומר שגם אני מביעה מחאה על דברי השטות של איתי וחבר מרעיו. זה לשון הרע לשמו. ושלא יבלבל בשטויות מסוג "האמת חייבת לצאת לאור" נו, באמת!
אבל- מפה ועד לעזוב? החוכמה היא לתקן את השגוי ולא לברוח. וחוצמזה שאנחנו צריכים אותך פה!!! (ואל תאמר לי "אבל אני עדיין באיי סי" כי צריך אותך גם פה!) אל תיתן לשטות אידיוטית שכזו, של אנשים משועממים לגרום לך לעזוב את הפורום!!!
אם אני אגלה שאתה עדיין רציני בעניין, אני אנקץ לך המון המון באיי סי עד שתסכים לחזור!!! (חחח... לי יש נקץ פרטי משלי, ואני בטוחה שהוא יודע למי אני מתכוונת
ועכשיו גם לך תהיה נקצית פרטית!
כבוד, אה?!)

למעלה