עוד לסנוביש מיאו לא לסקול על הכתב המגעיל שיצא לי...מקווה שתאהבי למרות שזה מכוער
Y YuviChan New member 18/6/05 #16 עוד לסנוביש מיאו../images/Emo108.gif לא לסקול על הכתב המגעיל שיצא לי...מקווה שתאהבי למרות שזה מכוער
ה הגמדה של מית צאן New member 18/6/05 #20 למית צ'אן! תגידי שלום לגמדה שלך. ^____^ לפי השמועות [חשחשחשחשחשחש ] את אוהבת סוסים. אז הנה כמה תמונות של סוסים בשבילך: פה וכאן, סוס ממש שעיר, כמדומני. גם שם!!
למית צ'אן! תגידי שלום לגמדה שלך. ^____^ לפי השמועות [חשחשחשחשחשחש ] את אוהבת סוסים. אז הנה כמה תמונות של סוסים בשבילך: פה וכאן, סוס ממש שעיר, כמדומני. גם שם!!
ה הגמדה של מית צאן New member 18/6/05 #21 ^____________________^ תמונה שאותי אישית, משעשעת.. אינויאשה והתרנגולת
ה הגמדה של מית צאן New member 18/6/05 #24 .... זהו לבנתיים, אני ממש מצטערת, אני חייבת לעוף.. אני אמשיך פעם אחרת. *חיבוקייייייייייייייי!*
מ מית צאן New member 19/6/05 #39 ייאי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ממש תודה ייאי מעניין מי זה תודה *חיבוקי* *נישוקי* *רצה להכין לענק שלי משהו*
ייאי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ממש תודה ייאי מעניין מי זה תודה *חיבוקי* *נישוקי* *רצה להכין לענק שלי משהו*
ח חזיר בלתי מעורער2 New member 19/6/05 #29 פאקולינה הכנתי לך משו BUT אני אזדקק לכתובה דואר האלקטרוני שלך. ('_')
U Usi Chan New member 19/6/05 #32 לפאקולינה מהגמד/ה שלה! ביקשו ממני למסור משו מהגמד/ה הסופר מתוקים שלך!
א אבטיח4 New member 19/6/05 #36 ל-Jein טוב, אז אני הגמדה שלך נעים להכיר ^.^ אני לא ממש יודעת מה את אוהבת אז אשמח מאוד אם תכתבי לי בקשות או סתם דברים שאת אוהבת...
ל-Jein טוב, אז אני הגמדה שלך נעים להכיר ^.^ אני לא ממש יודעת מה את אוהבת אז אשמח מאוד אם תכתבי לי בקשות או סתם דברים שאת אוהבת...