דברים שרציתי לומר......

דברים שרציתי לומר......

יש דברים שרציתי לומר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינן הטובות מכולן עמוקים מני ים הסודות שאינם מובנים לי שאולי לא אבין לא אבין לעולם לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי לא פעם אחת ועצבות מהלה כל שמחה כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר, דבר שאבד חלומות שחלמתי והם מקיצים ביי עדיין שבריהם בעיני נשטפים מפני בדמעה ולילות ייסורים לא ספורים שהטבעתי ביין כאובד בדרכי בדרכי הרעה אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכנו וגם אם לפעמים סערו מסביב הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב, טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות <דברים שרציתי לומר-פוליקר> רציתי לומר בוקר חורפי טוב וחמים

זה בוקר...

להמשיך לשכב מתחת לשמיכה עוד קצת ועוד קצת... לשתות תה עם נענע ולואיזה ושיבא ולימונית ולימון... לחשוב על דברים שרצינו לומר ולא אמרנו.. או שאמרנו ועכשיו אנחנו מצטערים על כך... ולחשוב שמחר בשעה הזו, המנועים ינהמו להם בקול, והחתיכה שביקשתי לשבת לידה תחבק אותי בחוזקה (ואני כמובן אשב ליד בחור ישיבה מברוקלין...אבל מותר לחלום)...ונמריא אל השמים... אהה...מה שרציתי לומר לך...בוקר טוב

תשמע .....

אם יש לך נזוודה ס´פר , אני באה לשבת לידך , חתיכה אולי לא , אבל עדיפה על הבחור מברוקלין
מחזירה
ומעלה ב
..

תשמעי...

יש לי רעיון... אני אגיד שאני פיתום ושאת הבובה שלי... משווה ב-
...תראי ת´קלפים שלך...

נשית~37

New member
חחחחחחחחח

לא. פשוט, המזגן כבר לא צריך לעבוד אז החלונות פתוחים לרווחה ואז שומעים הכל חחחחחח קאפיש?

טאקילה~*

New member
וואוו אישה..../images/Emo24.gif

שיר חזק ,תודה שהבאת אותו לכאן. הבאת ממש בזמן ובמקום הנכון.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בוא נלך לגן נחפש ענן נדלג מעל השלוליות כבר לא ילדים, מאז עברו שנים לקחנו אחריות כמו גדולים. בוא ונידלק כל הלילה כי זה הזמן שלנו לאהוב חמניות מול השמש עוד יום הופך לאמש זה זמן להיות. בוא נלך לרקוד לא נשים גבולות בוא נפסיק לחשוב ברע וטוב. כמו שיש אוויר כמו שעץ גדל כמו שילד רץ ברוח <חמניות מול השמש-לאה שבת> בא לי היום חיבוקים ושירים בכל הגוונים שיש בקשת....

למעלה