דברים שראיתי...

symptoms

New member
דברים שראיתי...

אז לאחרונה יצא לי לראות את גרסת הילדים של איירוניק (מישהו ראה?) וזה ממש משעשע לראות את הילדה הזאת עושה בדיוק מה שאלאניס עושה ממולץ והקובץ גם לא גדול במיוחד אז בכלל... בנוסף יצא לי לראות גם את הסרט של אנסנט שזה ממש נחמד לדעת שהשיחות בקליפ באמת התקיימו (לפחות בסרט) וממש לשמוע את אלאניס והבחורים מדברים אז שוב נחמד ביותר והדבר האחרון הוא דוגמה (שזה הסרט עם אלאניס) שהסרט עצמו הוא נחמד אבל אלאניס כל כך חמודה שם, שווה לראות את הסרט רק בשביל ה-10 דקות עם אלאניס (טוב לא רק
)

AlanisJunkie

New member
גירסת הילדים?

את מתכוונת לגירסה בה מופיעה הילדה של הבמאי?

Rוית

New member
הגירסה של הבת של הבמאית גדולה!

כי זה בדיוק כמו הקליפ המקורי רק עם הילדה והיא חמודה! והסרט של אנסט באמת שווה, זה מגניב כזה.. ורק אני עוד לא ראיתי את דוגמה!
סופ"ש הבא אני מקווה לקחת אותו כבר בדיוידי או וידאו או משהווווווו

IC4

New member
אני זוכר שהצעתי לך לראותו בעבר ../images/Emo13.gif

כמובן שאשמח לדעת שאתם לא רואים אותו אך ורק כדי לחכות לראות את אלאניס זה סרט שאני מחשיב למאד חכם והסרט שראיתי מירב הפעמים ביחס לסרטי קווין סמית´ קליפ של אירוניק עם ילדה? wtf לא ידעתי שהיה כזה דבר מה שכן זה מזכיר לי קליפ של QUEEN (MIRACLE) שיש בו ילדים דמויי פרדי מרקורי
הסרט של אנסנט? או אנסט? מה זה בדיוק ואיפה ראיתם את זה?

Rוית

New member
well hello there!

טוב שקפצת לבקר
אירוניק עם הילדה הקטנה- הבמאית של הקליפ (נדמה לי איימי משהו. מצד שני יכול להיות סתם זרקתי שם עכשיו שלא קשור לכלום) עשתה את אותו קליפ רק עם הילדה שלה. אני אנסה להוציא תמונות מהקליפ ולצרף לשירשור עוד מעט. והסרט של אנסט זה קליפ של כמה דקות טובות (damn, דווקא עכשיו אני לא מוצאת את הפייל!) שרואים בו בעקרון את השיחות שהיו בקלים רק בלי המוזיקה ואת כל השיחות.. משהו מגניב כזה.. ווואלה, בזמנו הצעת לי לראות את הסרט

AlanisJunkie

New member
It´s a Miracle

חולה על הקליפ של קווין עם הילדים דמויי פרדי. יש לי את הקלטת עם כל הקליפים..משהו מ-ש-גע. להקה מ-ש-ג-עת.

IC4

New member
WALLACK? יש לך קלטת ../images/Emo9.gif ?

יש לי את ה GREATEST FLIX הראשון מישהו גם אמר לי פעם שBPHEMIAN RAPHSODY זה הוידאו קליפ המבויים הראשון שנעשה, לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה משנת 75 ורוב הקליפים מהתקופה שלפני הם רק צילומי הלהקה מנגנת ושרה. גם KILLER QUEEN זכור לי שנעשה במיוחד בשביל הקלטת הזאת שיר כיפי ובקליפ יש פרטים קליליים על כל אחד מחברי הלהקה אהבתי את התקופה המאוחרת שלהם (אני מכנה אותה החצי השני שלהם) עם קליפים של breakthrough ו its a kind of magic וכמובן של האהוב עליי דאז show must go on (innuendo היה מפחיד אותי קצת) היה לי פעם הקלטה של שידור בערוץ 1 ביום שבת של תכנית ערבית שהקדישה להם כחצי שעה של קליפים. משהו מוזר שאני זוכר שהיה בקליפ של בוהמיין אש מול המצלמה בהתחלה ובגרסא שיש לי אין... WEIRD שתי גרסאות לבוהמיין
?

למעלה