דברים שקרו הלילה...

makron2

New member
דברים שקרו הלילה...

היה לי מלא חלומות שהם וחלקם הכבידו קצת על הזכרון אבל אני עדיין זוכר קצת. חצלול ראשון התחיל שהייתי בבסיס צבאי לייד מעיין מחסנים ועקב חוסר צלילות הייתי באשלייה שמדובר במציאות,בחלום הייתי עייף אז נשכבתי לישון עים שק שינה ליד מחסן בחוץ ושעמדתי להרדם אמרתי לעצמי אני אני ינסה לעשות וילד עצמתי עניים חיכיתי זמן מה ואז פתחתי אותם שוב,חזרתי על פעולה זו מספר פעמים ואז שמתי לב שהסביבה משתנה ומתוך זה הסקתי שאני כר בחצלול,קמתי עם צלילות והתחלתי להסתובב,הסביבה נראית כמו משהו שדומה לבית חולים אז התחלתי להסתובב שם קצת,אני עומד שם ומחפש לי יציאה והכל בניין אז אני מחליט לעוף דרך הקיר,אני עף ודרך הקיר הצדדי אני מתקשה למצוא את הסביבה החיצונית אז אני מחליט לחזור לבניין ושוב מהבניין אני מנסה לעוף דרך התקרה אבל עצמתי עניים לזמן ארוך תוך כדיי כך ואז התעוררתי,עשיתי בדיקה וההתעוררות הייתה מלאה. חצלול שני אני מטייל ביער קצת מוזר וקולט פתאום שזה חלום,אני מסתכל לצדדים ורואה מעיין מסגרת שחורה(קצוות)בשדה הראייה שלי כאילו אני מסתכל דרך טלוויזיה או תמונה,זה הזכיר לי על הקרנות מנטליות אז התמקדתי ודחפתי את כל הנוף משדה הראייה שלי עד שהכול נראה כמו נקודה לבנה קטנה באופק ואני הייתי בחלל שחור מסתכל עלייה,הסתכלתי קצת לצדדים וכמו מלא כוכבים אני רואה עוד נקודות(סצנות)אז התמקדתי על אחת מהם ומשכתי את הנקודה אליי עד שהייתי בתוכה באופן מלא וזו הייתה סצנה של מעיין מערבולת של צבעים ואני ריחפתי שם מסנה לנווט,קלטתי שדיי קשה לי אז ניסיתי שוב להדוף את הסצנה אבל היא הייתה "נעולה",היה לי קשה ותוך כדיי המאמץ התעוררתי. לאחר זמן מה ששכבתי במיטה התחלתי לראות קצת הפנוגוגיה אבל שונה מאוד ממה שחוויתי בעבר,זה היה מעיין רצף של תמונות מוזרות ושלטתי עליהם בעזרת המחשבה - שרציתי שהם יאיטו הם עשו כך וההפך כולל ששלטתי על התוכן שלהם בהתחלטה הם היו שחור לבן אז אמרתי לעצמי להוסיף להם צבע והצבע הופיע לאחר מכן ראיתי כמה דמויות מצויירות בהם שיניתי להם את הבגדים ואת הצורה,היה מעולה אבל לאחר 2-3 ד זה נגמר. לאחר מכן היה לי עוד חצלול שממנו אני זוכר מעט מאוד - הייתי בבית ספר שבו למדתי פעם והייתי עם עוד מחצללים ודיברנו עם דמויות חלום אחרות וניסינו לשכנע אותם שמדובר בחלום חלק שיתפו פעולה וזרמו איתנו וחלק סרבו אז תפסנו אותם וסתמנו להם את הפה ואת האף ואמרנו להם לנשום - חלק לקחו את זה דיי קשה שגילו שמדובר בחלום. - הבנה מאוד חלקית הייתה בחצלול הזה. היו לי גם חלומות רגילים מאוד מעניינים אבל אחד במיוחד התחיל כמו איזה סרט ואני רק ראיתי אותו "מבחוץ" עם השתתפות עקיפה. זה התחיל שבחור עולה לו לאוטובוס בארצות הברית ובא לשבת במקום שלו ורואה שמישהו כבר שם המישהו הזה נראה קצת שונה(מזרח תיכוני או משהו)אז הבחור עם הכרטיס אומר לו באנגלית שזה מקום שלו והוא יושב לו במקום,הבחור שיישב התחיל קצת להתווכח אז היה מקום לידו והבחור עם הכרטיס התיישב שם,כמה מילים הוחלפו בינהם והבחור עם הכרטיס זיהה שמדובר בישראלי אז השניים דיברו בעברית,לאחר זמן קצר שבו הם מדברים להם עברית פתאום עוד מישהו מאחורה אומר להם שהוא ישראלי ומצתרף לדיבור,כמה שניות עוברות ועוד שניים קולטים שהם ישראלים והם מתחילים לדבר קצת בקול רם ולעשות צחוקים,לאחר כמה דקות של בלאגאן הנהג זרק את כולם מהאוטובוס והם ירדו ממנו באמצע הלילה עם התיקים והכול ושם הסרט התחיל - שהקבוצה חיפשה מה לעשות ואיך להסתדר שם.

DLS2

New member
כמה חלומות... איזה כיף

חלומות מעניינים. שמחתי לקרוא,,,,,,,

silverhawk

New member
הספק מעולה ללילה אחד (ובכלל)!

בזמנו סיפרת על מטרות שונות שאתה מבקש להשיג בחצלולים. יש לך עדיין רשימה כזו?

makron2

New member
תודה...

בתכלס היה לי רשימה רק כמה פעמים ומתוכם ביצעתי את הכול,אני צריך יותר אימונים כדיי לשפר יכולות אבל בגדול ברגע שביצעתי משהו קשה לי לחשוב על שימוש בו למטרה מסויימת,כמו העברת זמן למשל. - הקטע האחרון שבו אני מעיין דחפתי סצנות והקרבתי אחרות היה דיי מעניין אבל יש חלופות כמו מסך טלבזיה או סיבוב במקום. בנוסף אני נהנה לזרום עם ההפתעות שקורות בכל מקרה.

למעלה