דברים שמשמחים :)

an an

New member
דברים שמשמחים :)

טוב, אז מכיוון שהחיים הם קקי אחד גדול בכלל וכרגע בפרט (עבורי, אני לא מכלילה) אז החלטתי לעשות שרשור של מה שמשמח אתכן, כדיי להיזכר בזה שאולי עוד יש טוב איפושהו...איכשהו... טוב, אמ אז אותי משמח: להתכרבל, לשמוע שירים טובים מתוך רמקולים טובים, לאכול אוכל טעים, לראות תוכניות טובות בטלויזיה לטייל ולבלות(בהתאם לעונות, דהיינו חרמון/ים+בריכה/שמורות טבע/פארקים) מה משמח אתכן?

vitekriver

New member
דברים שמשמחים אותי

כשחורף והשלט מתקלקל ואני מוציאה את הסוללות ומחזירה והשלט עובד ככה אני לא צריכה לקום כשאמא\אבא\מיכל חוזרים מהעבודה כשחבר שלי לובש את החולצות הצמודות האלה זה ממש ממש משמח אותי כשאני בים כשכול הדודים באים אלינו לברבקיו בחצר כשאני מקבלת ציון טוב באוניברסיטה כשלירון אומרת שהיא אוהבת אותי כשאחותי מביאה לי בקבוק מים חמים לבטן כשאני במחזור כשאבא שלי שם שיר בספרדית ואנחנו רוקדים בסלון כשחבר שלי עושה לי חמור על הגב כי יש בוץ ושלוליות ברצפה כשאמא שלי מביאה לי אישור רפואי לאוניברסיטה (ממש משתלם אמא רופאה חחח) כשחברות שלי קופצות ומפתיעות אותי כשאני רואה את השם של לירון קופץ לי במסנגר וכולה חמודה כזאת אומרת לי שהיא התגעגעה למרות שדיברנו לפני חצי שעה כשאחותי ישנה ואני אתגנב לחדר בשקט והיא ישר תחבק אותי ותגיד קחי שמיכה קורי ותדע שזאת אני ולא חברה שלה רק על סמך האינטואיציה כששאחותי לוקחת את האשמה עליה כשאני דופקת את האוטו בחניה למרות שכולם יודעים שזאת אני כשאני פותחת את התנור בשבת בבוקר ויש ריח הורס של גחנון כשאני וחבר שלי מחפשים צדפות ממש יפות בים כשאבא שלי באירוע משפחתי אומר כשאנחנו באירוע "זאת אשתי תזהה אותה לפי העובדה שהיא הכי יפה" זה ממש משמח אותי כי הם נשואים 25 שנה כשאני אוכלת שוקולד כשיש סצינה ממש יפה של טיבטי כשאני יכולה לישון עד ממש מאוחר ואני יודעת שמחר בבוקר אין לי מה לעשות אז אני יכולה לרבוץ במיטה ולראות סרטים אבל מה שהכי הכי ישמח אותי זה אם אחותי תמצא את החגורה המעצבנת שהיא מחפשת כבר יומיים ברחבי הבית

the l word 10

New member
אהלן מה קורה

הי את יכולה לישלוח לי עוד פרקים מעונה ה6 בבקשה אני במטח

למעלה