דברים שמצחיקים אותי במיידן.

matt hensley

New member
דברים שמצחיקים אותי במיידן.

הפרצופים שלהם בהופעה..במיוחד פרצוף המפלצת של סטיב האריס והפרצוף הרגוע של דייב מארי..חח וגם הבגדים שלהם בשנות ה-80' בהתאם למה שלבשו אז זה היה מצחיק..לראות את ברוס לבוש בחליפת עור הדוקה עם יותר מדי ניטים זה משעשע...חחח תוסיפו אתם עוד דברים שמשעשעים אתכם במיידן...

FireoaK

New member
חח הפרצופים חחחחח

אותי ברוס קרע ב-Rock In Rio כשהוא ניסה לשחק עם הקהל בסולו של אחד השירים והוא נשמע כמו חיה שנדרסה חחח ובקליפ של No More Lies שהוא טיפס על הפיגומים והתחיל לנדנד את הרגליים שלו כמו ילד קטן.

נימרודל

New member
המ...

-האף של ניקו... -המכנסיים ההדוקים כמו ח"ע על הבשר. שלפעמים אפילו מקושטים בשחמט או פסים שחור-לבן. -התספורת המפגרת שהייתה לאדריאן. כזה קופצת למעלה ולמטה ארוכה וחלקה. -זה שדייב תמיד כל כך רגוע! -אה, וקרע אותי שבמיידן אינגלנד ברוס בא והתחיל לבעוט במצילה של ניקו. -הג'קטי ג'ינס שלהם. ועוד ללא שרוולים!!! -אה, וחברה שלי אומרת שברוס שהוא שם את הרגל על המגבר הוא נראה כמו צפרדע. והיא צודקת! קוואק!

matt hensley

New member
שכחת את הקליפ

של Holy smoke שזה אחד הדברים היותר מפגרים שיצא לי להיתקל בהם...חחחח וגם הקליפ של דה אנג'ל אנד דה גמבלר מצחיק..והקליפ של האם אוכל לשחק עם שיגעון....

DarkLuPuS

New member
חחחח

כמו שאמר מאט לפניי, הקליפ של הולי סמוק, אחד הדברים היותר מפגרים שראיתי. אגב, סטיב האריס הומו? למה הוא לובש ג'ינס דפוק-אותי ? עוד דברים מצחיקים, אממ, כן, ניקו שחטף מחבת לפרצוף... הפנים של דייב רחבות מאוד וג'ניק ג'רס נראה כאילו הוא נתקע איפשהו באבולוציה מהקוף לאדם... אגב, הוא קנדי במקור?

barlevy

New member
נוצרים כולם

למיטב ידעתי ניקו אפילו די אדוק באמונתו הנוצרית

נימרודל

New member
שיט...

כבר תיכננתי חתונה... (סתאאאם)... אבל תחשבו על סטיב עם כיפה, פאות, חליפה ושטריימל, מדבר בעברית עילגת... גיחי! זה דורש ציור...

נדמה לי שסבא של קליב באר הוא יהודי

למי שלא זוכר קליב הוא המתופף לשעבר של מיידן.

למעלה