דברים שלא ידעתם ....

דברים שלא ידעתם ....

מה דעתכם שכל אחד מכם יספר לנו 3 דברים שלא ידענו עליו... אני יתחיל: 1. שהייתי בת 5 שרתי בפסטיגל עם צביקה פיק 2. בחט"ב הייתי עם 5 עגילים באוזן ותספורת של חצי קרחת , עם צמה ארוכה מאחורה -(מקווה שהבנתם אותי) 3. הציעו לי נישואין על כדור פורח .

SupeRonit

New member
עכשיו תורי

1.כשהייתי בת 7 (בערך) כמעט טבעתי....................בבוץ. 2.נולדתי באפריל כשהייתי אמורה להיוולד ב.............יולי. 3.לפני מספר שנים גרמתי לסופי צדקה להתפוצץ מצחוק,באמצע הופעה.

תורייי...../images/Emo9.gif

1. נולדתי בסכנת מוות 2. 3 מתוך 4 הנפשות בבית שלי נולדו ב1 לחודש 3. סבלתי מהפרעות אכילה שכהייתי בסביבות גיל 10

dilan angel

New member
על כדור פורח../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

יוווו זה כזה רומנטייי ומקוריייי

זה לא שהיינו על הכדור אלא הכתובת

"רויטל התינשאי לי..? היתה רשומה בענק על כדור פורח , והכדור הזה היה על הגג של החנות שלנו . באתי בבוקר ואי אפשר היה לפספס את זה. כתבו עלינו בעיותונים ואפילו עשו עלינו כתבה בחדשות המקומיות. מיותר כמובן להגיד שתשובתי היתה "כן !!!"

חןשסק

New member
וואי! איזה יפה זה על כדור פורח!!

3 דברים שלא ידעתם עליי:
שהייתי קטנה הייתי אוכלת סבון (איכשהו) ועושה בועות מהפה
(תודה לנעם שגרם לי להיזכר בזה חח).
שהייתי בערך בת שנתיים צלם מקצועי עשה לי בוק קצר, וכשהיום אני מסתכלת על התמונות אני לא מבינה איך הלבישו אותי בחולצה כל כך מזעזעת.
אני מחוננת, אבל אמא שלי בכיתה ב' כבר לא שלחה אותי לקורסים של העשרה, וגם נכשלתי בחשבון, בגלל אני לא מחוננת מלאה
אבל אני עדיין חכמה (וצנועה).

Hii BiTcH

New member
אממ...אני...

1.ניסיתי לעשות עגיל בלשון אבל פחדתי,וגם לא החזירו לי 160 שקל:| 2.לפני יומיים קיבלתי את ההצעה המגונה הראשונה שלי מבחורה:] 3.אני חולה רצח,נו מה לא ידעתם את זה!:]

cobainos

New member
אה!גם אני

עברתי את שני מבחני המחוננים האלה אבל לא הלכתי לקורס במרכז רון בגלל שלא רציתי ופחדתי שיגידו שאני חנון
...מה אני אעשה,הייתי קטן.

cobainos

New member
טוב,עכשיו אני

קשה למצא...אבל בכל זאת: 1.לא עליתי לתורה בבר-מצווה...אני כופר,כן כן. 2.סיימתי לבד בקבוק בירה פעם ראשונה(ואחרונה לכמה שנים) בגיל 11 3.כשהייתי קטן(לא זוכר איזה גיל,8-10 בערך) הייתי שומע מוסיקה קלאסית

katomchik

New member
תורי....

והנה שלושת הדברים: 1. בר המצווה שלי היה ביום שישי השלושה-עשר. 2. הורדתי כארבעים קילו בשנה וחצי. 3. חליתי בצורה קשה בסלמונלה כשהייתי בן שנה וכמעט מתתי ממנה.

dilan angel

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

40 קילו בשנה וחצי פשש

cobainos

New member
תהיה בריא

40 ק"ג...יפה יפה סלמונלה
למדתי על זה בביולוגיה(תזכיר לי מה זה
)

dilan angel

New member
אמממ אני../images/Emo110.gif

אני בלאקרית(בגלל זה תמיד חושבים שאני פריקית ואני ממש לא)
אני מעדיפה שעיראקים יערפו לי את הראש מאשר לשמוע דקה מזרחית חח
יש לי פיטמה שלישית(סתם..פשוט אין לי דבר שלישי)

קיר קמט

New member
נו, שיהיה.

1. מאוד מציק לי כשמנהלים מסויימים כותבים "יתחיל" במקום אתחיל. 2. עד היום, לא חגגו לי מעולם יומולדת כהלכתו. 3. ברחתי מהבית פעם... שלושה ימים בלי קורת גג.

למעלה