דברים שלא ידעתם על....

Yuske

New member
דברים שלא ידעתם על....

ועכשיו, פוקימונים מסתוריים מפחידים ואיימתניים! הקאטרפי!!!! בואו ספרו לנו דברים שלא ידענו על הפוקימון המיוחד הזה...(ואני מצפה לפחות ל-78!!!) 1) הם גלגול נשמות של ווידל 2) הם אוכלים בשר 3) הם יכולים לאכול מחשב שלם 4) הם מאכל אהוב ביותר של ינשופים

spongebob rules

New member
אוווו|ספוג|

5.הם בעצם חיזרים מנגה 6.הדבר הוורוד הזה בראש שלו זה מזלג 7.הם מפרישים חומצה בצבע ורדרד 8.הם נאקרופילים 9.הם שומעים פיפטי סנט 10.הם רוקדים לאור ירח מלא 11.לכולם יש אותה רמת איי.קיו-61 וחצי 12.פעם בחודש הם לובשים חליפות דיסקו 13.הם מנגנים על נבל 14.הם שומעים גם בונג'ובי 15.הם היצורים הכי משועממים בעולם(חוץ ממני) 16.בכל ראש חודש הם לובשים חוטיני 17.הם לא מסתדרים עם שבטים אפריקאים קדומים 18.הם מפגינים נגד "סנו" 19.יש להם קול חורק 20.הם משתמשים ב"קאזה"

Yuske

New member
no1?

21) הם משחקים בצ'וביטס בתור האוזניים של השחקנים 22) אפשר לראות אותם בסדרה "אד אד ואדי" בתור המוח של אד 23) בכל ירח מלא הם הופכים לאנשי קאטרפי.....חצי קאטרפי וחצי.......................................................................................................................................זאב 24) הם אוהבים חומוס

Masteron

New member
...........

25. הם שונאים את השם שלהם- הם היו מעדיפים שיקראו להם: "מוקוקו". 26. האהבה הגדולה שלהם היא מילטנק! 27. קטרפים יודעים לעשות ג'אגלינג עם 5 גדורים על האף! 28. הם אוהבים לראות "דיג'ימון". 29. הם לומדים בביה"ס לחרקים על שם הקדוש "קטרפי". 30. לא תראו אותם בקולנוע- הם פוחדים מהרמקולים!

הנה כמה שלי

31. הצבע הירוק זה כדי למשוך ארנבות (אוף שככחתי איך קואים לפוקימון ארנבת). אחרי הכל הוא אוכל בשר. 32. חוץ ממזלג הדבר שעל הראש הוא משדר של רדיו (פיראטי). 33. יש להם יכולות של שארינגן (ע"ע קקשי מנארוטו). 34. אבל הם לא יודעים להשתמש בזה. ___ ובקשר ל22.. אתה מתכוון לED?

Yuske

New member
התכוונתי לגבוה הזה, אני לא רואה את

זה ממש הרבה... 35) הם נהנים מימים חמים 36) הם אוהבים ארקיטים בטעם שלג 37) הם יודעים טריגונומטריה בעל-פה 38) כשאין ירח אז הם הולכים לישון 39) אלת הקאטרפי היא לא אחרת מאשר מיסטי 40) אל הקאטרפי הוא הכלאה בין מיאו לקאטרפי עם כנפיים של בידריל 41) הם רואים מק-22 42) הם נהנים ממשחק שש-בש על חוף הים

ה מ ש י ח

New member
אני שמחה שהתגעגעת..

43) בפרה-היסטוריה האנושית אנשים נהגו להעלות קאטרפי למוקד אחת לחודש (קשור איכשהו לירח המלא שכל הזמן הזכירו קודם..) במין פולחן כזה שהם היו מאשימים את הקאטרפי בכל הצרות שלהם ואז הם היו שורפים אותו. 44) לאל ואלת הקאטרפי (ע"ע מיסטי+ מיאו וקאטרפי עם כנפי בידריל) יש 89 ילדים. 45) הילד ה37 הוא לא אחר מהבאסיליסק שנגדו נלחם הארי פוטר בספר השני. 46) הוא לא דומה לאבא שלו בגלל שמיסטי בגדה בו עם אקנס. 47) הוא כן דומה לאמא שלו. 48) השם קאטרפי הוא בעצם ראשי תיבות של " ק-קיבינימאט, א-איזה, ט-טמבלית, ר-רובי, פ- פורת שובל, י-יאללה." 49) אז מה אם אין קשר?.. טוב, אני מתחילה לכתוב שטויות. אולי אמשיך אחר כך כשהיצירתיות שלי תהיה ברמה קצת פחות ירודה.. אוף, אני עייפה.................

Yuske

New member
Jחחח גדול גדול!!

50) כיום יש כמתאיים קאטרפים בעולם 51) כל קאטרפי הוא בדיוק אותו דבר כמו השני 52) יש להם מסטיק תמידי בתוך הפה

ה מ ש י ח

New member
חן חן

53) המסטיק בעצם הוא מנת חנקן מרוכזת שעוזרת להם לנשום בתוך האטמוספירה של כדור הארץ (למי שראה את "הפלישה ממאדים.."). 54) המבט המזוגג התמידי שיש להם הוא בגלל שהחנקן ממסטל אותם. 55) המטאפוד הראשון הופיע כשהקאטרפי הבין מה משמעות השם שלו (ע"ע רובי פורת שובל), התעצבן מזה והתפתח. 56) השיר האהוב על מטאפוד הוא "יש לנו גולם במעגל".. 57) כשהולכים ביער ורידיאן במשחקי אדום/כחול/צהוב, יש סיכוי גדול לפגוש קאטרפי. (לא ידעתם את זה, נכון?..) 58) תאמינו או לא- הקאטרפי משמש השראה ליצירת תולעי הענק המפחידות ב"חולית". 59) שגם הן בעצם, איכשהו צאצאים של אל ואלת הקאטרפי. 60) אם קאטרפי ירוק נותן בסופו של דבר באטרפריי סגול, איך נוצרה הבאטרפריי הוורודה? תשובה: הבעלים שלה נתן לה לשתות אקונומיקה (לא לנסות בבית!!!!!!!!!) והצבע שלה דהה.

ה מ ש י ח

New member
המשך?....

61) הקאטרפי גרם להשמדת הדינוזאורים. (ע"ע אוכל בשר.) 62) אם תקחו קאטרפי ותשימו בתוך מיכל מים אטום בלי אפשרות לצאת או לנשום- הוא ימות. 63) קאטרפי זה לא פוקימון זחל, זחלים הם חיות בצורת קאטרפי. (מוקדש להאנדוור..) 64) דיטו שמתחזה לקאטרפי הוא דיטו ממש גרוע. 65) כשנוסעים עם קאטרפי לירושליים האנטנה שלו לא קולטת. די, נמאס לי בינתיים. שמישהו אחר ימשיך..

עוד מאו על קטרפרי

66)הם עפים עם הדבר שיש להם על הראש 67)המעכל ההוב עליהם הם דודו פרפז דודריו קרבי קנדלר חלש מאוד סתריו וסתרמי 68) שהם מיתפתחים הם לא מזקים ביכלל 69)הקטרפי לא מקרבים לבולוזאורים כי הם מצליפם בהם המון 70)קטרי הוא שילוב של יואה (דמות בסאקורה) וגנגר 71)והמתקפהשכי חגה רקה שלו זה לכחת כות של אחרים

...

72. עוד פירוש לשם "ק-קֹל א-אחד ט-טיפש ר-רואה פ-פיל,פנדה י-ירוק(ה)". 73. רוסס בוודסטוק ע"י קאטרפי מסוממם. 74. האף שלו הוא כפתור להשמדה עצמית. 75. הפעם האחרונה שזה קרה הייתה בהירושימה.

ה מ ש י ח

New member
חחחחחחחח כל אחד.. זה עם כ'..

חפיף, ממש אהבתי את 74 ו75. רבותי!! עלינו על הצפיות!! נדרשו רק 73!!!! כל הכבוד לנו!!!!

Yuske

New member
למעשה נדרשתם 78....אז עוד קצת

ואני לא ארשום הפעם...מה קרה? תתאמצו...

Yuske

New member
אני עושה עוד אחד

76) הם אוהבים עורבים כל עוד העורבים בצבע אדום בהיר

עוד

77. קאטרפי עומד על הרגליים האחוריות שלו לקליטה טובה יותר ברדיו... 78. חכם סיני אחד אמר: "עדיף שתי קאטרפי על העץ מאחד על היד."

שסק לבן

New member
אם הוא חכם,

למה הוא אומר *שתי* קאטרפי?

למעלה