דברים שלא ידעתם על-

OFIRB9

New member
דברים שלא ידעתם על-

משחק מתוחכם מפורום דיג'ימון (כן כן עוד אחד) שהוא כזה: לוקחים דמות מהסדרה ועושים את כל הדברים שלא ידעו עליה, המשחק הזה נועד להוציא את היצירתיות המשוגעת שלכם (תלכו רחוווק) ועכשיו ניסיון ראשון, וכל דמות אפשרית! (ובפוקימון יש הרבה) דברים שלא ידעתם על גארי! (חוק! אתם צריכים להמשיך עם גארי, באותו שירשור אסור לעשות על דמיות אחרות! וזה הכל בעצם) 1) הוא אלרגי לפיקצ'ואים 2) הוא ואש היו בעצם החברים הכי טובים פעם 3) אש שבר לו את האיווי צעצוע והם רבו 4) הוא שיחק את רון בהארי פוטר 5) אבא שלו ברח עם העוזרת 6) אמא שלו מכורה לגבינה צהובה 7) יש לו אחות 8) קוראים לה ג'יני 9) היא טוטודיילית (בעע) 10) הוא פרנואיד 11) הוא רצה אספיון ולא אמבריון אבל היה מאוחר מדי 12) היה לו רומן עם הנידוקווין שלו 13) הם נפרדו כי הנידוקוויןיצאה מהארון 14) בגלל זה הוא אומר צא ולא צאי נידוקווין 15) הוא לא הנכד האמיתי של פרופסור אוק אלה של ג'יימס רוקט! 16) הוא סוטה 17) בגלל זה כל המעודדות שלו הפסיקו לעקוב אחריו 18) בפרק בין עונת תפוז לג'וטו הוא לבש גלימה על כל הראש כי הוא היה מצונן עכשיו תורכם להמשיך אנשים! על תאכזבו אותיייי!!!!

המשכייי../images/Emo19.gif

19.יש לו 5 פיצוליי אישיות 20.פעם היו לא 6 אבל הוא הרג אחד כי הוא תמך באש ולא בעצמו(?) 21.בסצנה עם רון שנשבר לו השרביט אז השרביט נכנס לו לעין והוא לא ראה שבוע 22.בזמן הזה אש שם לו פיקאצ'ו בכרית.אתם משערים מה הייתה התוצאה... 23.יש לו עבר ממושך בבבית-החולים 24.פעם פגעה בו משאית 25.זה היה בתקופה שהוא לא ראה... 26.נגרמו לו 46 זעזועי מוח,ובגלל זה הוא פיתח את איוי לאמבריאון 27.הוא נוהג באופנוע 28.האופנוע נכנס למוסך פעמיים בשבוע...

Yuske

New member
yay^_^_^

פעם הוא שר במקהלת בית הספר אבל בגלל שהמורה שם קרא לו תמיד יפתח! הוא פרש משם...(אני לא פרשתי) אבל אחר-כך הוא גילה שההופעה הייתה בטקס "יום הפיקאצ'ו הבינלאומי" הוא דובב את טוקסידו מאסק בפרק האחרון sailor moon סליחה טעות...הוא שיחק את טוקסידו מאסק בפרק האחרון הוא היה החבר הכי טוב של קרטמן אבל בגלל שהוא מת כל הזמן אז שמו במקומו את קני כשהיה בן 3 הוא רצה מאוד טרקטור כדיי לדרוס את אש הוא פוחד ממיסטר-מיים חלומו הוא לתפוס דרגונייר הוא לא רוצה לא דרטיני ולא דרגונייט רק דרגונייר הוא יודע לעוף (בגלל זה יש לו יותר תגים מאש) למעשה הוא עוקב אחרי אש לכל אורך הסדרה הוא כותב לארץ נהדרת "אני רוצה לשים חוצץ" ו "החלון שלי...." (רודריגו) זה רעיון שלו פעם הוא חלם על אש..... הוא אוהב חומוס צ'יפס סלט

OFIRB9

New member
תמשיכו!

יאלה אודי גלום כל השאר! (שחכתי...יש עוד מישו?)

Warcraft3

New member
My turn!

(אין לי כוח למספר) *הקוצים שלו מזוייפים *המאכל האהוב עליו זה ביצה קשה עם קטשופ *הוא נוהג ללכת מכות עם פרופסור אוק כל אחר הצהריים *הוא עבר תאונת דרכים *יש לו אוסף של בובות ברבי *הוא מאוהב במיסטי *הוא קנה את הבגדים שלו בפוקס *הוא עשה צבא *הוא יודע ליספור עד 10 *הוא אוהב לאכול גם מהאשפה זהו אם למישהו יש עוד אז שימשיך....

המשך../images/Emo152.gif../images/Emo19.gif

הוא לא מיספר אז אין לי מושג באיזה מספר אנחנו *יש לו גיטרה חשמלית *וגם תופים *וגם בס *והוא שר יפה *הוא להקה של איש אחד... *הוא היה מאוהב בג'סי *הוא שונא את ג'יימס,כי הוא לקח לו את ג'סי(כן,התמונות משפיעות עליי..) *יש לו את כל סיפריי הארי פוטר *אבל הוא לא יודע לקרוא... *האיווי שלו שונא אותו

Thestral

New member
אין שום בעיה../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif../images/Emo108.gif

. בוצע!

למעלה