דברים שלא ידעתם על....

יאקומו

New member
דברים שלא ידעתם על....

למה מתייחסים רק לעונה ה-3? אה? אה? אז החלטתי על..... מאט! כמובן כל הבנות פה מתות עליו (טוב, לא כל הבנות, אבל רוב...), אז אני קיוויתי שאולי הפעם יהיו יותר משתתפים (התחלתי לדבר כמו ליסטה...). מאט! 1. הוא מאוהב בג´ון, הוא מנסה לרמוז לה בכך שהוא בורח ממנה. 2. הוא מרכיב עדשות מגע 3. הדבר שהוא הכי רצה להיות כיהיה גדול הוא: וטרינר. אתם...

בסדר...

הנה זה בא...**כולם בורחים בצרחות**..... 4. השיר שהוא הכי אוהב זה "paid my does" של אנסטסיה{הוא חושב שזה משקף את דמותו..} 5. הוא ניסה לשכנע את המפיקים...כדי שישנו את סוף העונה ה2 אבל ללא הצלחה {הוא חושד שסורה שיחדה את המפיקים}.. 6. הוא לא סובל את קארי{אבל הוא משתמש בה כדי להתקרב לטאי}...

יאקומו

New member
המשך...

7. הוא רוצה להיות המנהיג, ולהפוך את החבורה לזמרי רוק. 8. הוא גם לא סובל את מימי, אבל היא דוגמנית מפורסמת... (תעשו לבד את החשבון)

המשך....

9. אחרי שראה את קן הוא ידע שזהו זה.....................הוא בטוח השליט 10. מי שאמר שסורה ומאט חיו באושר ועושר צריך לשמוע את הצעקות שיוצאות מהבית שלהם.... וזהו...

niiko

New member
ההמשך...

10. הסדרה האהובה עליו היא "הטוויניז" 11. הוא רצה את ורמון בתור דיג´ימון, כי הוא ידע שורמון אוהב את דודידו.. 12. הוא לא אוהב את גאבומון 13. בעבר היה הומו 14. הוא בן דוד של קן 15. הוא חולה על ערוץ הילדים 16. הוא פעם (פעם!! והדגשה על פעם) למד בכיתת המחוננים עם ג´ו 17. עכשיו הוא בכיתת הלא מתקדמים- הכיתה הדפוקה (או משהו כזה 18. הוא מעריץ שרוף של קובי מחט וצביקה פיק 19. הוא ניסה להיות בפוקימון, אבל המפיקים אמרו לו שאין להם מקום בשביל עוד פוקימון\מאסטר 20. הוא מחומצן 21. בסדרה, הוא בגד בסורה מאחורי הגב, עם ג´ון 22. כשהוא היה הומו, הוא היה עם: טאי, קן, דייויס ואיזי ולא לשכוח: ג´ו 23. לפני שהוא הפך להיות שחקן\זמר\אסטונרד, הוא היה רקדן בטן ______________________________________________________________________ נגמר לי... זה היה עלוב... נכון?

niiko

New member
הנה עוד כמה

24. הוא היה קני בסאות´פארק 25. הוא לא שטיח 26. החברה הנוחכית שלו זה: אימפמון 27. הוא דיג´יגדל למאטמון מלחמתי ירוק 28. הוא ניסה להשתתף במדבוט, אבל הוא לא היה המנגה הנכונה.... 29. הוא היה בדרו קארי ושלמי השורה הזאת בכלל 30. הוא נסיה להיות דרו קארי, אבל אמרו שהוא צריך להשמין 50 ק"ל אז הוא ויתר אחרי גרם 1

Digi Lista

New member
אלוהים יעזור לי...

נייקו(אישית אני זוכרת אותך כקני מאט-קרייזי באפי, אני מתקשה להתרגל...)עשית כול כך הרבה- לבד! אימאל´ה עכשיו לאחד הכול...(כן, אני אאחד הכול- כמה שיותר יותר טוב) 31. את ניסיונו בשירה הוא רכש מטאי,ג´ו, אגומון וגוממון(המבין יבין...) 32. איכשהו תמיד משדכים אותו לטאי,אבל הוא בכלל מעדיף את הנרי(לא משנה שהם מעולם לא נפגשו...)וקוג´י. 33. הוא ואוקווה היו חברים טובים ממזמן, הם הכירו "במערה של מאט" אוקווה למעשה היה האור שבקצה המנהרה בשביל מאט... יאללה הקפצתי, וחזרתי ואפילו ווילו החליטה להשתתף והרבה(מעולה) אז זאת לא סיבה להמשיך גם?

DiGiHiLa

New member
המשך

34. מאט שונא את זה שטי.קיי מחזר אחרי קארי אבל הוא לא מעז לגלות לו...שאחרי זה טאי יכעס עליו 35. מאט אוהב לאכול מאכלים חריפים 36. הוא מת על פיצות 37. למאט נמאס לחלק חתימות אז בגלל זה בעונה הראשונה הוא אמר "בלי חתימות בבקשה" תמשיכו.....כתבתי מספיק שטויות

Morphia

New member
*פרצוף מהורהר*

ימאטו: כן מה? ימאטו: מה שחשבת כרגע מה??? ימאטו: שמספיק מוקדם בשביל שכל שטות שתרשמי תהיה רלוונטית... אה... אוקי... המשך *) הוא והלהקה שלו מטורפים ורוב הזמן הם או תחת השפעת סמים, או שהם שוכבים עם מעריצים (או סתם אנשים). *) הוא מעוצבן שניסו לתרגם את השיר שלו לעברית... ימאטו: >.< פעמיים!!! סליחה... הייתי באמצע... -הוא מעוצבן שניסו לתרגם את השיר שלו לעברית, פעמיים, ובאופן מחאתי התנגד להשתתף בעונה השלישית. אוקי... חדשות... תחליטו אתם אם טובות או רעות- התחלתי את הלימון, וקצת נתקעתי... כי זה בעברית והכל... אבל אל תדאגו... אני אסיים את זה, ואז כולכם תוכלו לבחון את זה *מסמיקה* דבר נוסף, ליסטה, יש לי את כל 01 על דיסקים... את רוצה שאני אעשה תקצירים של כל הפרקים? רק תבקשי ^_^

Digi Lista

New member
הינה אני מבקשת...

אני באמת צריכה תקצירים(ואני לא יודעת לתקצר...), אז אם יש לך אני אשמח שתשלחי לי ואני אכניס למאמרים(כנ"ל לגביי השאר, אם יהיו יותר מתקציר אחד לפרק אני אאחד את הפרטים לתקציר אחד)

Morphia

New member
יש!!!!!

אני ממחר מתחילה לצפות בפרקים אני אשלח לך את הפרק הראשון, ואז אעבור לראות את השני מחרתיים... והפיק... *אנחה* אני שונאת עברית!!!

למעלה