דברים שלא ידעתם על...

Digi Lista

New member
דברים שלא ידעתם על...

יאקומו טוענת שאני עובדת על ממריצים(כן, כעל אנטיביוטיקה וכדורי ברזל שאני צריכה לקחת כבר המון זמן כי בפסח הייתי עם אינפוזיות לכול המעוניינים...)בכול אופן הינה כול הדברים שנכתבו לבינתיים על טקאטו, ג´יג´ימון ובאבמון, זאת הזדמנות להמשיך ואז נעבור הלאה(לא לעבור עדיין!) טקאטו! 1. הוא לא סובל את המשקפת שלו, אבל מה לעשות... המנהיג חייב ללבוש כאלו. 2. הוא לא אוהב את ג´רי, הוא רק רוצה לגרום לריקה לקנא... 3. הוא נותן לאימפמון כסף בסתר כדי שיציק לגילמון... 4. הוא רוצה להאריך שיער עד לכתפיים... 5. הוא לא התכוון שגילמון יהיה הדיג´ימון שלו, אם הוא היה יודע הוא מצייר לו באבון חמודה וקטנה... 6. הוא ניסה להתקבל ולהופיע בעונה הראשונה- טאי ניצח אותו(המשקפת של טאי היא לא סתם כדי להוכיח שהוא המנהיג, היא ביטוי אופנתי לכול דבר!) 7. הוא ניסה לנהל משא ומתן עם המפיקים כדי להופיע גם בעונה ארבע, המפיקים מצידם טענו שהוא הרוויח מספיק תהילה ועכשיו תורו של טאקויה. 8. הוא רצה להופיע גם בעונה השניה, אבל כששמע שהוא צריך להיות ´מעריץ´ של קארי הוא ברח... 9. הוא נקרע בין שתי אהבות: יולי וריקה... 10. הוא כל לילה מנסה לרצוח את הנרי 11. במקור, הוא הבןשל ריילי וימאקי (זה הכי קצר מומלץ להמשיך) ועכשיו על באבמון וג´יג´ימון 1.הם הכירו על ספינת הטיטאניק(בניגוד למה שכולם מספרים, הם היו מהניצולים!) 2. הם לקחו את המטאטא והשרביט מהשכנים מהחדר הסמוך בטיטאניק... 3. את הפה של האישה (ששכחתי איך קוראים לה) תפר בעצם בעלה... 4. את היד והמטאטא הם קיבלו במתנה מהוריהם 5. הם התחתנו בגיל צעיר מאוד 6.השיער שלהם הוא בעצם פאה (רק שלא מצאו במידה הנכונה) 7.הבית שלהם בעצם בנוי ממגנט (בגלל זה כול החפצים עפים דווקא לבית שלהם) 8. הם מעריצים את עודד מנשה 9. אסור להם לאכול "קצת רוטב סיני, קצת חרדל וקצת בשר עם פלומה ירוקה שמצאתי במקרר" 10.השם באבמון הוא שיבוש של באבא סאלי, ת´אמת הם דומים. הם אוכלים חומוס כי זה אחלה. 11.הם אוהבים לשמוע ת´משפט הבא "שימי תבורי עיניים גדולות" 12. הם אוהבים לצפות בטלנובלות. 13. הם חושבים שבטי המכוערת היא הבת שלהם, וחושבים לעשותבדיקת די אנ אי. 14. באבמון אוהב מעריץ של קיילי מינוג 15. ג´יג´ימון מעריצה של אנסטיק... סחיחה, אנסינק (אני שונאת אותם... אז בשבילי הם אנסטיק...=אנ-מסריחים) 16. הם אוהבים את השלכת(יש הרבה שימוש למטאטא) 17. באבאמון מניחה שריקה היא הבת שלה 18. לג´יג´ימון יש פנטזיות על רורי גילמור איתו על האנקונדה 19. קודם כל מזל טוב לבאבמון !!! אתמול אחותו הולידה משהו, ואני לא יודעת אם הוא דוד או דודה. 20. ג´יג´ימון חושב שהוא ובאבמון זה איה קרמרן ושירלי גליק, והם "מפרגנוות" ... 21. האויב הכי גדול שלהם הוא קאלומון הוא פשוט מתוק מידיי והם לא!(לדעתם...) 22. הם אוהבים לשמוע את השיר "אתה תטאטא אתה תטאטא אני טאטאתי אתה תטאטא, אז תיקח תמטאטא ותתחיל לטאטא אני עשית טא אז אתה תטאטא!"(למי שלא מכיר, באמת יש שיר כזה, אני לא ממציאה, נשבעת!) 23.הם אוהבים לרקוד-בזמן שהם לא רבים 24.הם חגגו היום יום הולדת 120 (שיזכו לשנה הבאה עם מאה ועשרים שנה!) 25. גי´ג´ימון לא יודע מה מידת החזיה של באבאמון כי היא משתנה כל הזמן 26. שניהם אוהבים לרקוד הורה בחצות בלילות ירח מלא 27. ג´יג´ימון כשהיה צעיר כשהתאהב בבאבאמון נתן לה את המטאטא הזה, ואמר לה "לפני שנתחתן, אני בלגניסט..." (טוב, זה דיי ארוך לא?, אז שיניתי את הטעויות במספרים והעתקתי-הדבקתי... זה יכנס למאמרים ברגע שאני אוכל..)

LILO digital

New member
אז הנה עוד על טאקאטו

אין לי מי יודע מה רעיונות עליו כי הוא לא דמות מספיק מרתקת... למרות שהוא חמוד. 12. הנרי ניצח אותו חמש פעמים רצופות במשחק שחמט, אז הם עברו לדמקה (וגם שם הוא הפסיד) 13. מכנסי השלושת-רבעי שלו ושל חבריו כבר יצאו מהאופנה לפני חמש שנים אבל הם ממשיכים ללבוש אותם כמחאה על המכנסיים הקצרים 14. הוא זה שקנה לג´רי את בובת היד המטופשת ליום הולדתה, ועכשיו הוא מתחרט על כל רגע 15. אם הוא לוקח יותר מידי לחמניות מהמאפיה של הוריו, הוא צריך גם לשלם - ותאמינו לי שהמחירים שם גבוהים

Digi Lista

New member
עוד על טקאטו...

לפני הכול, כול מי שחיכה כי היו לי בעיות במאמרים מוזמן עכשיו ללכת ולבדוק כי הצלחתי להכניס הכול היום!(טוב חוץ משניים אבל הם לא הכי חשובים, כי זה לא פיקים או משהו חדש) 16.כשהוא נולד הוא היה כול כך קטן שהיו צריכים להסתכל עליו דרך משקפת. 17. בימים אלה הוא מקים להקת בנות בכיכובן של מוציאות הלהיט "דרכנו"(אני אקיא מרוב הפעמים ששמעתי אותו)

למעלה