דברים שלא ידעתם (או שכן?) על..

Nimst

New member
דברים שלא ידעתם (או שכן?) על..

ג'ק מק'קוי
מלבד אלה המצויינות למטה, ניהל רומן עם שתיים מהעוזרות הקודמות שלו. אחת מהן הפכה לאישתו, ואז לגרושתו. (פרק 89)
אביו היה שוטר במשך 31 שנים, בשיקאגו. (פרק 90 ופרק 184)
יש לו חיבה לוויסקי סקוטי (סקוטצ'). (פרק 94)
ניהל רומן עם עוזרת קודמת, כעת עובדת בהגנה, סאלי בל. (פרק 97)
נרמז שניהל רומן עם העוזרת קלייר קינקייד. (פרק 123)
אחת מהעוזרות הקודמות שלו (איתה ניהל רומן), דיאנה הות'ורן, שיקרה בנוגע לעדות כדי שג'ק יקבל קידום ובכך שלחה איש חף מפשע לכלא. מק'קוי תבע אותה. (פרק 131)
הוא רוכב על אופנוע. (פרק 140)
נכון ל2004, הוא משמש כתובע כבר 29 שנים. (פרק 153, מתייחס להיותו תובע 22 שנים בשנת '97)
עמד בפני ועדת משמעת לאחר שהסתיר עדות ראיה במשפט של נהיגה בזמן שכרות. (פרקים 181 ו168)
יוצא עם פרופסורית להיסטוריה. (פרק 197)
מתברר שיש לו אחיין, מה שאומר שיש לו לפחות אח/אחות אחד/ת. (פרק 215)

Aussie Girl

New member
רשימה מגניבה.

ד"א באיזה הקשר נרמז שהוא ניהל רומן עם קלייר?

Nimst

New member
פרק 123,

קישור כאן. זה הפרק עם הות'ורן, העוזרת הקודמת שלו, שהסיתה לעדות שקר כדי שג'ק יקבל קידום. ציטוט מהפרק (ללא קשר):
McCoy at show-end: "You didn't have to make that deal, Clare. We could have gone to trial." Kincaid: "I know, but I thought that's what you wanted, Jack."​

Homer Simpson

New member
היו כמה רמזים

קודם כל, בפרק שהזכרת (אצלי הוא רשום כ-122) יש קטע שבו העוזרת הקודמת שואלת את קלייר אם עכשיו היא שוכבת עם מק'קוי והיא לא עונה. בפרק אחר הוא וקלייר מדברים על מישהו שאהובתו רימתה אותו. הוא אומר לה משהו כמו "I hope I'm not deceived". בפרק האחרון של קינקייד, Aftershock, הוא מתקשר אליה שתבוא לקחת אותו מהבר. לפי הדיאלוגים בינו לבין בריסקו ברור שהוא לא הזמין סתם מישהי שעובדת איתו.

Aussie Girl

New member
אוקיי,

אני זוכרת את כל הקטעים האלה אבל משום מה לא יחסתי להם ממש משמעות במובן הזה. עכשיו זה נשמע הגיוני...

Nimst

New member
בפרק Aftershock

זה הכי ברור. הוא מדבר עם בריסקו, נדמה לי, ואומר שהבחורה לא התקשרה, או לא הגיעה, או משהו. ושנמאס לו לחכות. או משהו בסגנון. (והוא מדבר על קלייר, כמובן)

elcool

New member
ובקיצור:

היה לו רובן עם כל אישה שאי פעם עבד איתה. וזה גורם לי לחשוב: האם יש לו רומן עם זאתי שהחליפה את אדם? איכס...

Homer Simpson

New member
כבר לא

עד קינקייד באמת היה לו רומן עם כל העוזרות שלו. אני לא חושב שהיה לו רומן עם רוס, קרמייקל, סת'רלין (מי ירצה אותה בכלל?), או אפילו לוין.

לג'ק יש מלא אחים

בפרק בו הוא חזוה בהוצאה להורג של אדם(סוף עונה 6?) הוא אמר שיש לו משפחה גדולה כמדומני

למעלה