מדובר על הילדה בת ה12 שנאנסה
ונמצאת כיום בהריון. הילדה הינה עולה חדשה מאתיופיה, וכך גם האנס. בכתבה ניתן לקרוא על הטיפול הכושל בענין, כולל שחרור האנס כי אין מתורגמן אמהרית, גילוי זה שהילדה בהריון רק בחודש שביעי, או זה שמי שניהל את מרכז הקליטה בזמן האונס, לוינסון שהוא כיום סגן ראש עירית רמאללה, טוען שהוא בירר ולא היה מגע פיזי ביניהם והוא רק דיבר אליה לא יפה, ומופתע לגלות שהיא בהריון בחודש שמיני. והנה התיחסות מנהל מרכז הקליטה לעולים בו התבצע האונס. "באתי לשמעון מנהל מרכז הקליטה, מספרת פקידת הסעד, ושאלתי אותו מה הוא מתכוון לעשות עם השחרור של נאבדה (האנס ט.ק.). לתדהמתי המנהל התנפל עלי בכעס. הוא אמר שההתערבות של העירייה במה שקרה לא מקובלת עליו. הוא אמר איזו זכות יש לך לדווח על המקרה למשטרה? את יודעת שיחסי מין בגיל הזה מקובלים מאוד בעדה האתיופית? אני יכול לומר לך שהילדה הקטנה הזאת פיתתה את נבאדה ולא ההפך. אחר כך הוא הצביע על תמונה של זקן מכובד בעדה האתיופית ואמר לי שאמהות אתיופיות צעירות מביאות אליו את הילדות שלהן, כדי שהוא יהיה הגבר הראשון שישכב איתן. בחיים שלי לא שמעתי דברים שכאלה ממנהל של מרכז קליטה. בשיחה שאני קיימתי עם שמעון (הדוברת היא הכתבת - שרי מקובר, ט.ק.) מנהל מרכז הקליטה הוא כבר היה הרבה יותר זהיר. מדובר במקרה סוציאלי, לכן אני לא מוסר שום פרטים אמר לי בתחילה. אני משתדל כמה שפחות לדבר. אחר כך לא התאפק והוסיף: במקום להטיל את האשמה על השופט בגלל ששחרר את הנאשם, צריך לקרוא את ההחלטה שלו ולהבין בין השורות. אני מציע לך ללמוד קודם כל את הרגלי המין של בני העדה האתיופית לפני שאת מתלוננת על השופט. טוב עשה השופט ששחרר את נבאדה כי הוא הבין שלבני העדה האתיופית יש יחס שונה לגמרי ממה שמקובל בנושא יחסי מין" תנו לו עוד כמה שנים, והוא עוד יתגאה כמו דן תיכון שהוא הציל נפשות. של גברים כמובן.