דברים שאתם מתגאים בהם.

דברים שאתם מתגאים בהם.

נא לשרשר לפה: זה יכול להיות הכל! מלכת היופי, מדליה לתלמיד המצטיין... אני זכיתי מקום שלישי באיזו תחרות נאומים כשהייתי בכיתה ה´ ו...נא לראות תמונה מצורפת

פעם...

בכיתה ז´ אני חושבת היינו צריכים להכין עבודה בהיסטוריה על חמשת יסודות האיסלם. כל הכיתה השקיעה בזה ורק אמילי עשתה את העבודה בערב לפני ההגשה. כל הכיתה קיבלה פחות מ70 אמילי קיבלה 100. איך? לא ברור איך. ממש לא. חוץ מזה אני גאה שסיימתי את קורס מד"א שלי בהצטיינות (98 אם זה מעניין מישהו). לא שזה ממש מועיל לי כרגע אבל כן, זו מן
קטנה שכזו...

המקפיץ

New member
בצרפת?

אם כן, מעניין למה על יסודות היהדות לא נתנו לכם לעשות עבודה...

sivani

New member
חחחח מתגאה? השתגעת?

המ...אני מתגאה בכך שאני מייסדת מפלגת הפרות הסומליות... (זה ברצינות) המ.....אין לי מושג

Doctor Evil

New member
אמממ.. יש לי ממוצע 4.0!

זה די טוב בשביל תלמיד זר. ויש לי את הציון הכי גבוה בהיסטוריה בכיתה.

אני הי-ח-י-ד-ה..

שקיבלה 100 במבחן בלשון בכ-ל השכבה (אז מה אם אנחנו רק 90..), למרות שלא גרתי בארץ בשלוש שנים האחרונות.. ואני בהחלט מתגאה בזה

sivani

New member
שיר ../images/Emo9.gif

עכשיו את יודעת למה אני לא אוהבת אותך יותר? את מגרה אותי עם אוכל משמין שאני אוהבת

sivani

New member
המ...לא חשוב, הרגע חיסלתי

שקית שלמה של lays (לא של 50 גרם, של 170 גרם
)

recruta

New member
אני מתגאה

בהיותי הומוסקסואל! סתם (אני סטרייט, קחו בדיחות שלי בצחוק והרמת גבה) אממ אני מתגאה בזה שאירגנתי פה לגן ציבורי לילדים מבתים בעייתיים מן קרנבל קטן של מאכלים ישראליים.. אין לכם מושג כמה אני לא יודע לבשל... הדבר היחידי שבישלתי היה פלאפל.. עשיתי להם גם טאבון ערבי כזה.. הם הכינו פיתות ומרחו עליהן אבוקדו מומתק (זה כבר יותר ברזילאי, האבוקדו המומתק, זה כמו שוקולד פה..) הבאתי את שני האחים הבכורים שלי והם עזרו לי.. זה היה לפני שלוש שבועות.. זה היה מצחיק אבל הילדים נהנו לאללללה..:) יצא שם טוב לישראל בקרב הילדים הקטנים. כמובן שקניתי חבילת געפילטפישים בכלבו יהודי כאן.. :) חייבים להיות גם קצת יהודייםם, לא רק ישראליים..:) הרוב ירקו את זה, אבל היו איזה שני ילדים צ´בים כאלה שטחנו את הכל לפה שלהם..:)

FriendlyFriend

New member
סיון-את שונאת אותי? ../images/Emo7.gif

אבל...אבל...אל תתני לי פיסה עסיסית של עוף להפריד בינינו... אין דרך אחרת לומר את זה...
אני בגדתי בך!!! העוף היה נראה כזה....כזה...........*רצה למטבח ואוכלת עוף*

למעלה