דברים שאתם אוהבים

hilape

New member
דברים שאתם אוהבים

[רק בגלל שאתם פורום של חובבי שאלונים ] שיר עברי אהוב שיר עברי שנוא שיר לועזי אהוב שיר לועזי שנוא שיר שגורם לכם לבכות שיר שמזכיר לכם את הילדות שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו השיר שאתם מאזינים לו כרגע שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו שיר שאתם מתחברים ללחן שלו השיר של כל הזמנים השיר שלכם

hilape

New member
on ../images/Emo32.gif תשובות לשאלון .

שיר עברי אהוב :עברי לידר :)זכיתי לאהוב שיר עברי שנוא : דויד אוהב אותך ,דודי לוי שיר לועזי אהוב :time to say good bye.אנדראה בוצלי שרה ברייטמן שיר לועזי שנוא :time to say good bye שרה ברייטמן ואנדראה בוצלי
זה מה שקורה כאשר מאזינים לשיר אחד פעמים רבות שיר שגורם לך לבכות : dont cry for me argntina שיר שמזכיר לכם את הילדות שלכם כולם אוהבים את דניאל שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו שאתם מאזינים לו כרגע גם השקט יודע להקשיב שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו איך שיר נולד ,יהונתן גפן :)) שיר שאתם מתחברים ללחן שלו של כל הזמנים we are the world

N o l o g o

New member
../images/Emo79.gif

שיר עברי אהוב: זה לפי תקופה, כרגע זה "אצלי הכל בסדר" של מיקה קרני. שיר עברי שנוא: כל מה שיש בו מזרחית. שיר לועזי אהוב: בון ג'ובי - thank u 4 loving me שיר לועזי שנוא: לודעת.. שיר שגורם לכם לבכות: soledad - westlife שיר שמזכיר לכם את הילדות: הקולות של פיראוס חח שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: אחותי - גלעד שגב. מטרופולין- לא אומרת כלום. השיר שאתם מאזינים לו כרגע: בית הבובות - הציורים של יובל. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: כוורת - ילד מזדקן. שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: הזדמנות - ירמי קפלן. השיר של כל הזמנים: איפה הילד - נפלת חזק. אביב גפן - אהבנו. השיר שלכם: מחפש תשובה/ מקום אחר - היהודים. שאלה, של מי השיר, "גם השקט יודע להקשיב"?

hodayoyo

New member
אני חושבת שכל תפוז חובבי שאלונים../images/Emo3.gif

שיר עברי אהוב- יש המון... של דניאל, סינרגיה, מוניקה, בית הבובות, נימרוד שיקלר... וזה לא נגמר שיר עברי שנוא- כל רוני, בוסקילה, שרית חדד ושאר מזרחיים שיר לועזי אהוב- גם זה הולך לפי אמנים... קין (KEANE), מארון 5, קולדפליי (הדיסק החדש ממש טוב!!), אוונסנס, גרין דיי ועוד... שיר לועזי שנוא- פופ מטומטם לסוגיו שיר שגורם לכם לבכות- מה עשיתי, סינרגיה, כולם אוהבים את דניאל שיר שמזכיר לכם את הילדות- המממ לא יודעת.. שירים של ווסטלייף כי הייתי מעריצה שלהם פעם
תקופה אפלה בחיי
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- מממ שנים חסומות של מוניקה ואחכה לך בשדות של משינה את חברה שלי כי אלה השירים שלנו...
השיר שאתם מאזינים לו כרגע- קולדפליי- וואט איף שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- אני לא מאמין, בא מכאב, כולם אוהבים.. שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- דניאל... בערך כולם השיר של כל הזמנים- הממ לא יודעת. אי אפשר להחליט השיר שלכם- אני לא מאמין של דניאל (תסתכלו בחתימה שלי..
)

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif דברים אני אוהבת ../images/Emo23.gif

שיר עברי אהוב - יש כמה, כרגע, מה עשיתי של סינרגיה
שיר עברי שנוא - כל המזרחית והדיכאון למיניהם :/ שיר לועזי אהוב - californication של רד הוט שיר לועזי שנוא - אין שיר שגורם לכם לבכות - לא בוכה משירים
שיר שמזכיר לכם את הילדות - יונתן הקטן... וכאלה
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו - כמעט כל שיר מזכיר מישהו. השיר שאתם מאזינים לו כרגע - כל יום שאת לא איתו של נמרוד שיקלר. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו - יש ה-מ-ו-ן ! שיר שאתם מתחברים ללחן שלו - גם. השיר של כל הזמנים - יש כמה :) השיר שלכם - גם יש כמה :)

BaRbiK

New member
אני:)

שיר עברי אהוב: פפ יש הרבה..אמממ.."ואולי" של עברי, "מיתר קרוע" ו"אוהב אותך" של דניאל, "בדיוק באותה דקה" ו"רצית" של גבסו ו"שיר מלחמה" של מוקי שיר עברי שנוא: רוני/מאיה בוסקילה וחברותיהן..כ=ל השירים שלהן.. שיר לועזי אהוב: גם יש הרבה..כרגע Damien Rice - The blower's daughter שיר לועזי שנוא: בריטני ספירס למיניהם.. שיר שגורם לכם לבכות: אין כ"כ.. שיר שמזכיר לכם את הילדות: אממ לא עולה לי שם..חח..פרפר נחמד? שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: יש הרבה.. למשל "i just wanna live" של גוד שארלוט מזכיר לי את ידיד שלי כי הוא הכיר לי אותם שהוא שלח לי תשיר הזה.. השיר שאתם מאזינים לו כרגע: "רציתי שתדע" במופע "אומנים שרים עוזי חיטמן" שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו:יש הרבה..לא עולה לי עכשיו שם..חחח שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: אין השיר של כל הזמנים: לא עולה לי שם עכשיו.. השיר שלכם:יש הרבה..חח..

ACV Israel

New member
אנייי

שיר עברי אהוב
רבות הדרכים
שיר עברי שנוא
כל השירים של אייל גולן והשיר את יפה של שייגעצ שיר לועזי אהוב
כל השירים שיש כמעט חחח שיר לועזי שנוא
מקרנה
שיר שגורם לכם לבכות
PORQUE של פלורי, DESDE ALGUN LUGAR של סולה שיר שמזכיר לכם את הילדות
RENUNCIO A SER ADULTO של צ'יקי חח שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו
כל השירים של סולה, רבות הדרכים מזכיר לי מאוד את חבר שלי... במיוחד לפני ארבעה ימים!!!!.... השיר שאתם מאזינים לו כרגע
בא מכאב שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו
מממ... לא יודעת אם יש כזה. זה תלוי זה בה והולך שיר שאתם מתחברים ללחן שלו
רבות הדרכים השיר של כל הזמנים
רבות הדרכים. השיר שלכם
רבות הדרכים
אני אוהבת את רבות הדרכים חחחח

ברררר

New member
אממממ

שיר עברי אהוב: כמה שאני אוהב- עברי לידר המלךךך שיר עברי שנוא : הסוד- שרית חדד וסבלימינאל!!!!!!!!!!! שיר לועזי אהוב: SOMEDAY-NICKELBACK שיר לועזי שנוא: כל המוזיקה השחורה לא ממש עושה לי את זה שיר שגורם לכם לבכות: עד שתעזוב- ריטה שיר שמזכיר לכם את הילדות: פרח נתתי לנורית שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: יש הרבה השיר שאתם מאזינים לו כרגע: משהו של בון ג'ובי כזה רומנטי נו שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו:טוב לבד- אפרת גוש? חחחחחחח סתם לאאאא שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: עבריייייייי
השיר של כל הזמנים: כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס השיר שלכם: זכיתי לאהוב- עברי

למעלה