היי נו הדר מרשה לי נכון?:$ המצעד השנתי של פורום MTV
M Mrs Brightside New member 1/1/06 #1 ../images/Emo109.gifהיי נו הדר מרשה לי../images/Emo10.gif נכון?:$ המצעד השנתי של פורום MTV
T TiNkErBeL69 New member 1/1/06 #4 ../images/Emo28.gif שאלונת ../images/Emo13.gif אני עדיין לא מצליחה להבין על מי או על מה נכתב השיר היפיפה Because Of U
../images/Emo28.gif שאלונת ../images/Emo13.gif אני עדיין לא מצליחה להבין על מי או על מה נכתב השיר היפיפה Because Of U
מ מורני12 New member 1/1/06 #16 קלי קלרקסון בכוכבי השנה של ראש1 מתפרסמת כתבה ענקית על מצעד נבחרי השנה של ראש 1 ובן היתר קלי קלרקסון שהגיע למקום השילשי והמכובד! לכל המעריצים חובה לראות!
קלי קלרקסון בכוכבי השנה של ראש1 מתפרסמת כתבה ענקית על מצעד נבחרי השנה של ראש 1 ובן היתר קלי קלרקסון שהגיע למקום השילשי והמכובד! לכל המעריצים חובה לראות!
ד דומי 111 New member 1/1/06 #18 חבר'ה תתעוררווווווווו יש בפורום בנים?? ויש חדש בקשר לזה שהיא באה??????
M Miss Independent New member 1/1/06 #5 נראה לי שנאלץ לפתוח 'שאלות נפוצות' הוא נכתב ע"י קלי בגיל 16 על הבעיות שהיו לה בבית,ההורים התגרשו וזה..
נראה לי שנאלץ לפתוח 'שאלות נפוצות' הוא נכתב ע"י קלי בגיל 16 על הבעיות שהיו לה בבית,ההורים התגרשו וזה..
B Beautiful SouI New member 1/1/06 #19 יש בפורום בנים../images/Emo184.gif אבל שניים מהם הם הבעלים שלי EliranMaor- ofofof- אז בק ! אה ואני לא יודעת על התקדמות בקשר לזה שהיא באה לארץ חוץ ממה שכולנו יודעים
יש בפורום בנים../images/Emo184.gif אבל שניים מהם הם הבעלים שלי EliranMaor- ofofof- אז בק ! אה ואני לא יודעת על התקדמות בקשר לזה שהיא באה לארץ חוץ ממה שכולנו יודעים
O ofofofof New member 1/1/06 #20 ../images/Emo46.gif איך אני שונא שמקצרים את הניק שלי, זה 4 פעמים of זהו.. אני לא אסלח לך לעולם.. מהיום - את לא קיימת יותר בשבילי.. אה, ואת חייבת לי עוף אחד.. (למרות שאני לא ממש רעב כרגע..)
../images/Emo46.gif איך אני שונא שמקצרים את הניק שלי, זה 4 פעמים of זהו.. אני לא אסלח לך לעולם.. מהיום - את לא קיימת יותר בשבילי.. אה, ואת חייבת לי עוף אחד.. (למרות שאני לא ממש רעב כרגע..)
B Beautiful SouI New member 1/1/06 #21 חחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif אני לא קיימת טוב ורק שתדע נפגעתי קשות
O ofofofof New member 1/1/06 #24 לאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif אני אגיד לך מה.. אני אתן לך רבע.. לא.. שליש ( ) מהצ'קים שקיבלנו בחתונה.. הולך? סולחת?
לאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif אני אגיד לך מה.. אני אתן לך רבע.. לא.. שליש ( ) מהצ'קים שקיבלנו בחתונה.. הולך? סולחת?
B Beautiful SouI New member 1/1/06 #26 אני רוצה../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif כלום לא חסר לי כסף ועדיין אני עצובה בגללך
B Beautiful SouI New member 2/1/06 #38 אופיר בגד בי../images/Emo123.gif../images/Emo184.gif סתם אופיר לא יעשה את זה בחיים כפרעליו
O ofofofof New member 1/1/06 #22 אממ אני בן.. לפחות בפעם האחרונה שבדקתי ויש את אלירן, והמנהל - אסי, ותמיר ומתן ועוד יש.. וכמובן - דין אז יש פה בנים, יש סיבה מיוחדת שרצית לדעת את זה?
אממ אני בן.. לפחות בפעם האחרונה שבדקתי ויש את אלירן, והמנהל - אסי, ותמיר ומתן ועוד יש.. וכמובן - דין אז יש פה בנים, יש סיבה מיוחדת שרצית לדעת את זה?