הוקוס פוקוס1
New member
דברים קטנים שמחממים את הלב..
מסתבר שיש כמה דברים שאיכשהו מחממים את הלב גם בימים הקשים האלה.. לאחרונה קרו 3 דברים שמאוד התרגשתי מהם בקשר לאמא.. 1. יש לי חברת ילדות טובה שאמה נפטרה כשהייתה בת 14 (כרגע בת 24). היא מדחיקה זאת ולא מדברת על כך בכלל. לפני כמה ימים אמרה לי שכשאמא שלה נפטרה,היא ממש הרגישה כאילו אמא שלי היא האמא השניה שלה,ועכשיו שגם אמא שלי לא נמצאת...הכל פרץ לה החוצה כאילו איבדה שוב אמא..
2. כשאמא נפטרה ,קנינו לצידה קבר לאבא שלי (שייזכה להרבה הרבה הרבה שנים) ובחלקה הריקה שמנו אבנים ופרחים מתאימים לבית העלמין (ללא השקיה מרובה וכו'). לפני חודש הייתי שם וראיתי שיש בלאגן ב"גינה הקטנה" שהקמנו בגלל הגשם..האבנים התפזרו ,יש בוץ והשק ששמנו בין האדמה לאבנים התרומם מעלה. בקיצור,נראה רע..כעבור שבוע באתי שוב ולהפתעתי ראיתי שמישהו סידר את הכל וניקה וקירצף (אפילו הושאר סמרטוט). זה לא אבא אחי או אחותי. מעניין מי זה..אף אחד לא אמר לנו כלום.. 3. אתמול אחי היה בקבר וראה שיש שם פרח סגול ויפה מונח ואבנים רבות על המצבה. דברים שמרגשים מחממים את הלב,בתוך הכאב הזה.. הוקוס פוקוס1
מסתבר שיש כמה דברים שאיכשהו מחממים את הלב גם בימים הקשים האלה.. לאחרונה קרו 3 דברים שמאוד התרגשתי מהם בקשר לאמא.. 1. יש לי חברת ילדות טובה שאמה נפטרה כשהייתה בת 14 (כרגע בת 24). היא מדחיקה זאת ולא מדברת על כך בכלל. לפני כמה ימים אמרה לי שכשאמא שלה נפטרה,היא ממש הרגישה כאילו אמא שלי היא האמא השניה שלה,ועכשיו שגם אמא שלי לא נמצאת...הכל פרץ לה החוצה כאילו איבדה שוב אמא..