דברים משמחים

lili81

New member
דברים משמחים

בשעה טובה עוד חודשיים אנחנו עוברים לדירה משלנו.. שיואו איזה כיףף. \העניין הוא שאני צריכה להתחיל לארוז ואני לא יודעת מאפה להתחיל ... אם למישהו יש איזה רעיון.. אה וגם עוד דבר משמח.. אני ובובי נשואים חצי שנה היום.. איזה כיףףף
אוהבת לילי

maybesure

New member
../images/Emo57.gif מזל טוב! 2X

ברכות לחצי השנה, ולדירה החדשה. אריזה: אם לא מזמינים חברת הובלה שגם אורזת אז: משיגים קרטונים גדולים, ניתן להיעזר לצורך כך בחנויות של מכשירי חשמל או אפילו של הדולר או השני שקל! הם בוודאי ישמחו אם מישהו יאסוף מהם קרטונים מיותרים. וכמובן מהסופר לפריטים קטנים יותר. את חיבורי הקרטון מחזקים היטב בנייר דבק מיוחד לקרטונים, לפני האריזה! אורזים קודם את כל מה שלא משתמשים ביום יומיום, ובהחלט אפשר להתחיל מעכשיו: בגדים שלא שייכים לעונה (משאירים פריטים בודדים, במיוחד שעכשיו מעבר). כלי בית שבירים עם ניילון פצפצים או פשוט עיתונים לעטוף היטב, ולהניח בצפיפות בקרטון. רהיטים יש לכסות היטב בשמיכות שיפרידו אותם זה מזה ומהרכב! לארוז כל פעם קצת, אם יש צורך לפרק ארונות, לעשות זאת מס' ימים לפני ההובלה, אין טעם להחזיק ארון מפורק סתם בבית. מכשירי חשמל שבירים כמו טלויזיה עדיף להעביר בנפרד, להשגיח שלא יינזק. מקרר או כל מוצר אחר גדול וכבד - להסתייע בסבל מקצועי, יש להם עזרים מיוחדים! אני ארזתי דירה של 4 חדרים לבד כשבעלי היה בחו"ל, עם מלא צעצועי ילדים ופריטים של 4 נפשות. ממש לא מסובך. את כל ההובלה ארגנתי בעצמי, כולל פיקוח על ההעמסה. עברתי חעיר במרחק של למעלה משעה נסיעה, ובאותו לילה עוד טסתי אל בעלי לחו"ל, אז הכל אפשרי
מתרגשת לכם. מייבי.

s h i r k u s h

New member
מזל טוב פעמיים ../images/Emo65.gif

ולגבי רעיון איך להתחיל לארוז? פשוט להתחיל מהמקומות שאת הכי לא משתמשת בהם ואל תשכחי לעשות רשימה של כל מה שיש בכל קופסא... בהצלחה במעבר

קדימה להתחיל לארוז

טוב, קודם כל מזל טוב ועכשיו לאריז תתחילי לארוז דברים שאת פחות משתמשת בהם ונחוצים ליום יום דיסקים ספרים קלטות כלי הגשה שאת לא משתמשת כל יום וככל שיתקרב היום תארזי עוד דברים לא שימושיים ולימים האחרונים תשאירי בחוץ כמה בגדים וכלים אחרונים ובשבוע המעבר לא יהיה קל אבל אחר כך....... תברכי על כל יום בהצלהח ומזל טוב באדי

מזל טוב כפול ומכופל ../images/Emo39.gif

וכמה פעמים שאני עברתי דירה בחיים... בגלל זה כשבנינו בית אמרתי לבעלי שמשם אני עוברת רק למקום המנוחה האחרון (שגם קרוב אלינו
) ולגבי האריזה : מתחילים באיסוף קרטונים. כל קרטון ממספרים. אורזים לפי נושא (מטבח, בגדי חורף, ספרים וכו'). רושמים על דף כל קרטון מה יש בו. מתחילים לארוז את הדברים הפחות חיוניים ואת החיוניים יותר משאירים לסוף. דברי זכוכית בנייר עיתון ולרשום על הקרטון שביר. בגדים בשקיות גדולות בתוך הקרטון כדי שלא יתלכלכו. כשמגיעים לדירה החדשה מנחים את המובילים איזה קרטון לשים באיזה חדר. בהצלחה

Tully Is Here

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo50.gif

תתחילי לארוז מההתחלה ולאט ולאט תתקדמי לסוף
גם אני לא מצאתי את הידיים והרגליים כשעברנו. נראה לי שהכי פשוט זה לארוז כל חדר בנפרד (את יודעת ספרים, בגדים, מטבח, אמבטיה) ואל תשכחי שמעבר זה זמן מצויין לזרוק או לתת כל מה שאת לא צריכה. שתהייה לכם התאקלמות קלה ב
החדש ועוד המון שנים וחצאי שנים מאושרות ביחד

lili81

New member
תודה יקירות תודה..אבל שאלה:

קודם כל תודה רבה רבה.. על העצות החמות והברכות המקסימות.. בקשר לאריזת כלי מטבח: אם עוטפים אותם בעיתונים צריך אחר כלך לשטוף את הכל .. לא

איזה פולניה

תארזי במגבוני נייר לבנים, בסדר? זנ הבעיה שלך? תני לו לשטוף את כל הכלים וחוץ מזה - לא חייבים לדעתי

לעבור ולא לרחוץ כלים? ../images/Emo6.gif

צריך לרחוץ כמובן, לא תתחמקי מזה. גם אם תעטפי במשהו אחר, נכנס אבק ולכלוך.

למעלה