דברים מקוממים מצד הימין הנוצרי

aaa123

Member
הנחתך נכונה אבל למסית יש גם אשמה

האשמה של מבצע הפשע גדולה יותר מהאשמה של המסית והעונש שמבצע הפשע יקבל גדול יותר. הדברים נכתבו בלשון זכר כי ביצוע פשעים והסתה לפשעים נעשים בעיקר על ידי גברים. הדברים מיועדים ל2 המינים.

Boojie

New member
אתה חי בעולם

שבו כל האנשים הבוגרים נוטלים אחריות על מעשיהם, שבו עדיף לטפל בבעיות לעומק במקום לכבות שריפות, שבו עדיפים עקרונות נעלים על הגנה על החפים מפשע. אני חיה במציאות. זהו. אמרתי כל מה שהיה לי להגיד בנושא.

ניתאי77

New member
ומה לגבי הטפה לא ישירה שמבססת דיעות

קדומות? לדעתי הרבה יותר מזיק לומר "כל היהודים מוצצי דם", מאשר לומר "קדימה כולם, להרוג יהודים!!!". השני לא יכול להתקיים בלי הבסיס שהראשון הניח. בקשר לגרמניה: לא ההסתה בלבד הביאה לעליית הנאצים;היו תנאים מקדימים, כגון ההשפלה של הגרמנים בהסכמי ורסאי, משברים כלכליים ועוד. בלי כל אלה, מי יודע איך דברים היו מתפתחים? ולמה צריך להגן על ציבור מפני דיבורים? הציבור צריך להגן על עצמו ע"י דיבורים נוגדים! ואם מספיק אנשים יהיו מודעים לבעייתיות שבדברי ההשמצה האלה, אז הם יגיבו כנגד, ואם לא אז משהו פה דפוק וצריך לעבוד על אותו הציבור שיבין את מה שלא בסדר, ובמדינה דמוקרטית, יש את האפשרות הזאת. אני מאמין שאפשר למנוע את המעשים הקיצוניים כבר בשלב ההתפתחות שלהם בראש המבצעים ע"י הטלת ספק בנכונותם-מה שכן, המדינה צריכה למנוע את עשיית המעשים, אבל אסור לה להיות שוטרת מחשבות )נא לקרוא 1984, חוות החיות וכו´(

Boojie

New member
מוזר.

ואני חשבתי שזה בגלל שהמזוזות שם לא היו כשרות.

למעלה